Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Policejní stát, incest není škodlivý, v muslimských zemích je bezpečno, imigranti jsou přínosem.

Nadsázka, ano je to nadsázka, ale tímto nás krmí námi placená média. Existuje 80% lidí, kteří nemají vlastní názor a čerpají z veřejných médií, podle toho se odvíjí i jejich, v podstatě nevlastní, názor. 

Vezmu to pozpátku, kvalifikovaní inženýři, řemeslní odborníci a učitelé jazyků jistě mezi ilegály jsou, je třeba si položit otázku, kolik z nich to je a zda dosahují úrovně alespoň dobrého absolventa naší základní školy. Nazvěte mne bílým šovinistou, ale pokud by i byli, budou natolik oslněni socialismem a sociálním státem, že rychle na své dovednosti zapomenou. Nemluvě o  cca 99% zbylých, kteří nemohou naši společnosti nabídnout vůbec nic, snad krom domácí výroby explosivních výrobků a multikulturních atrakcí ve formě planoucích automobilů, podivně se kroutících předsmrtných redaktorů, ohňostrojů v metrech a dobře naplněných popelnic. Oficiální názor zní, jisto jistě budou přínosem a pokud se prokáže opak, my tady již dávno nebudeme.

Asociace cestovních kanceláří hlásá: V islámských letoviscích je naprosto bezpečno, policajti se snaží atentátníky odchytit ještě dřív než zaútočí na nejfrekventovanější destinace evropských turistů, lhostejno zda ze zemí zapříčinivších rozvrat v jejích zemích, či ne. Oficiální hlas z cestovek je poněkud jiný, lidé odhlašují zájezdy do jižních oblastí Řecka, Itálie a do zemí severní Afriky, cestovky mají problémy a musí silně zlevňovat, jestli najdou dost blbců, kteří tam přesto pojedou je otázka, na jejíž odpověď si musíme ještě pár měsíců počkat.  Stejně tak by cestovky mohly zvát turisty do Afghanistánu, Iráku, Sýrie nebo Somálska. Země, kde je ještě větší bordel mne již nenapadá. Možná by bylo lepší to vzít do nejhlubšího vnitrozemí  Nové Guinee, kde ještě praktikují lidojedství. No nic, jsme pouzí, blbí evropané, tak si nechme asociací cestovek radit.

Jeden genetický vědec, nechci jej jmenovat abych jej nepoškodil, řekl: Z pohlavního křížení příslušníků jedné rodiny vznikají po několika generacích imbecilové. Pokud to někdo poví o chráněném etniku Cigánů, tak je rasista. Já rasista jsem a pokud bych byl mladý, nikdy bych se nespářil s cigánkou a ani v mládí jsem to neudělal. Není předpoklad, že dítě by vyrůstalo v optimálních podmínkách a mohlo ve svém dětství načerpat  vjemy a stereotypy většinové populace podmiňující jejich úspěch ve společnosti. Maximálně by mohlo načerpat stereotypy  matčiny rodiny a stát se zločincem v pravém slova smyslu nebo absolutním blbcem. Světovládné, lidskoprávné neziskovky nám otloukají o hlavu diskriminaci cigánů a jejich posílání do, kdysi se říkalo, pomocných škol. Ty pomocné školy jsou pro imbecily skutečně to nejlepší  a hovoří o tom fakt, že mezi cigány nenajdete skoro nikoho kdo by jakýmkoliv způsobem vynikl, myslím v pozitivním duchu. Možnosti mají stejné, ale odhodlání, inteligenci a  rodinu nikoliv.

Pod Zelenou bránou zbil policajt mimo službu občana, který přešel úzkou uličku na červenou, jelikož žádné vozidlo nejelo ani z jednoho směru. Brutálně jej napadl, povalil na zem a až odřený a zhmožděný občan protestoval  a začal se bránit, prokázal se policejním průkazem.  Soudný člověk by řekl, hnus. Jenže oficiální vyjádření policejního presídia zní, že vše proběhlo v souladu se zákonem a policajt je nevinný. Toto je alarmující zpráva pro všechny občany, pokud kohokoliv z vás někdo napadne, nechte se zmlátit, zastřelit nebo znásilnit, co když to je policajt v civilu? Spravedlnosti se nedočkáte, jelikož policajti jsou novodobí drábové posvěcení novodobou šlechtou opilou svou mocí. Napadený, mladý muž má, tu smůlu, obrazně řečeno, že není černý, to by se strhla vřava. Bílý muž  je jen objektem policejní šikany a to nejen těmi v civilu, ale i těmi v uniformách schovanými „za bukem“ na čtyřproudovce s padesátkou a minimálním provozem. Drzost ministra vnitra je o to větší, že v nejpřepolicajtovanějším státě na světě, s výjimkou Severní Korey, si dovolí žádat další čtyři tisíce policajtů.

Občané bděte! Kolem vás se děje spousta nedobrých věcí, média vás klamou, vláda není služba a chce vás jen okrást, pravda se nesmí říkat a nebezpečno je hlavně kvůli policajtům, kteří naprosto rezignovali na boj se zločinem a stali se pobočkou ministerstva financí, které vám chce ukrást i ten zbytek peněz, jež vám po drakonickém zdanění ještě zbyly. Mnohdy mají i své nepostižitelné mafie, jelikož se vzájemně kryjí.

Tento článek inspirovaly pouze jedny Události na ČT 1. Událostí, machinací a lží je poměrně dost, ale ani jedna zmínka o svobodě občana. Tato již neexistuje.

Příznivec a volič strany Svobodných – Jaromír Hlubek

Autor: Jaromír Hlubek | čtvrtek 11.6.2015 21:25 | karma článku: 39,66 | přečteno: 2114x
  • Další články autora

Jaromír Hlubek

Výška, tlak, teplota, rosný bod.

A pak následovala řada čísel, které rozuměli jen odborníci z oboru. Jedno je však tomuto hlášení nutno přiznat. Byla to nezpochybnitelná pravda. Podobně se chovalo i hlášení o stavu vody na českých tocích. Byly to nudné zprávy,

15.4.2017 v 21:46 | Karma: 28,94 | Přečteno: 1461x | Diskuse| Společnost

Jaromír Hlubek

Filipinska cestomania 5

Neštěsti nechodi po horach, ale po ludech. Trochu sem se opozdil, ale neměl sem chuť o tym psat. Měl sem ze sebu poměrně hodně peněz v dolarach a přemyšlal sem, za co ich utratim.

13.4.2017 v 21:13 | Karma: 13,46 | Přečteno: 217x | Diskuse| Cestování

Jaromír Hlubek

Filipinska cestomania 4

Řika se, že Česke, ale aji Moravske a Slezske děvuchy su nejpěknějši na světě. To řikame my, bo zme na nich zvykli. Možu trochu srovnávat s Německem, Brytanyju a Šveckem, v tym srovnani je to fakt.

29.3.2017 v 14:07 | Karma: 15,93 | Přečteno: 318x | Diskuse| Cestování

Jaromír Hlubek

Filipinska cestomania 3

Další věc, na keru se musí cestovatel připravit je všudepřitomny, tedy ve městach, hluk a to přes den aji v noci. Ty motorky a džipnies robju neuvěřitelny kraval a eště neuvěřitelně smrďu. O Ostravě se mluvi, že je špinava,

28.3.2017 v 12:46 | Karma: 15,42 | Přečteno: 199x | Diskuse| Cestování

Jaromír Hlubek

Filipinska cestomania 2

Tuž zme vykličkovali z te Manily a dostali zme se na severni dalnicu. Plati se tam myto, jakýchsi 100 Pesos za asi 100 kilometrů do města Angeles. Na te dalnici už to je klidnějši, je to taka třipruhovka, provoz je podobny,

27.3.2017 v 14:47 | Karma: 17,98 | Přečteno: 267x | Diskuse| Cestování
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

To nemyslíte vážně! Soudce ostře zpražil bývalého vrchního žalobce

1. května 2024  10:17

Emotivní závěr měl úterní jednací den v kauze údajného „podvodu století“, v němž měly přijít tisíce...

Kyjev na Rusko vyslal drony, balistická raketa v Oděse způsobila požár

2. května 2024  7:20

Sledujeme online Ukrajinské drony v noci na čtvrtek poškodily energetickou infrastrukturu v západoruské Orlovské...

Tlaková níže přinese mírné ochlazení. O víkendu bude oblačno, přijdou i bouřky

2. května 2024  6:54

Přímý přenos Silný vítr a nebezpečí vzniku požáru na vybraných místech v Česku hrozí ještě ve čtvrtek, výstrahy...

USA uvalily nové sankce na stovky subjektů. V Rusku, Číně i na Slovensku

2. května 2024  6:49

Spojené státy americké uvalily nové sankce na stovky osob a právnických subjektů. Souvisejí hlavně...

Zřícená dálnice v jižní Číně má již 36 obětí, další pátrání komplikuje počasí

2. května 2024  6:23

Nejméně 36 lidí zemřelo v hornaté oblasti na jihu Číny, kde se ve středu po silných deštích zřítila...

  • Počet článků 271
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1247x
Vážení čtenáři, berte moje názory jako muže neoplývajícího vynikajícím vzděláním, ale snažícího se používat rozum.

Seznam rubrik