Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Nemám rád zdejší administrátory a cenzory

Proč? Protože oni nemají rádi mne. Zpočátku mne rádi celkem měli a občas mne na titulní stránku umístili, ale to bylo ještě před takzvanou „migrační krizí“a převzetím tohoto média jedním bývalým soudruhem

Potom se něco zlomilo, moje názory na vývoj v euroatlantické civilizaci byly naprosto jiné, než názory doporučované, neřku-li vnucované, jako správné.  Přičemž těch článků o ilegálech nebylo až tak moc, spíš jsem se soustřeďoval na nebezpečí současné, socialistické vlády a veškerých regulací, které jednomyslně odhlasuje Sněmovna, mám problém napsat velké S. To není sněmovna reprezentantů, kteří by měli zastávat zájmy svých voličů, ale banda poplatných, kluzkých hadů, kteří ve sněmovní kantýně žerou a chlastají za poloviční cenu než je ta tržní. To by ani tak nevadilo, ale mají i vše ostatní zadarmo, mimopražští mají zadarmo bydlení, ostatní dopravu do Prahy a zpět, k tomu mají služební vozidla a k tomu ještě cestování, na poslanecký průkaz, zcela zdarma kamkoliv se jim umane.

Je velké terno být poslancem, ale já bych na to „játra“ neměl, nemohl bych hlasovat proti občanům, tak jak to dělá současná sněmovna a je to, dle mého názoru, ta nejhorší sněmovna a s ní související vláda, jakou jsme kdy, od dob Husáka a Jakeše měli.  Komunistické restrikce před touto sněmovnou blednou. Občané s láskou vzpomínají na doby, kdy mohla babka jít prodat mrkev na trh nebo dědek prodat pár klobás a šrůtek uzeného.

Zní to tvrdě, ale mnozí lidé považují 40 let totality a nesvobody za lepší podmínky k životu, než je současný eurounijní, socialistický režim. Jistě, mnoho věcí se nesmělo, jako nadávat na vládu a stranu, což se ostatně nesmí ani teď, ale také se mnoho věcí smělo, krom kritiky komunistické strany směli lidé skoro vše. Mohli rozdělávat ohně, mladí mohli chodit do přírody, jako čundráci, stanovat nebo přespat všude aniž by je buzerovali policajti. Ti buzerovali po hospodách, kontrolovali občanské průkazy, zda je dotyčný zaměstnán.

Dnes je nezaměstnanost výhodou, nemusí dělat vůbec nic, jen se prohlásit za diskriminovanou menšinu a my, daňoví poplatníci, jim zajistíme pohodlný život. Za komunistů jsme měli všichni hov.o, ale jakýmsi způsobem se na tom hovnu  musili podílet všichni. Nikdo se nepřetrhl a když tak na fuškách a kdo uměl, ten měl.

Taky jsme měli armádu, o té bych mohl vyprávět velmi mnoho, přesně vím, jak to chodilo, jakou jsme měli bojeschopnost, jakou techniku. Dělal jsem v letech 71- 72 staršinu u jedné nejmenované posádky ve východních Čechách. Dnes to říct můžu, byla to Polička. Naše bojeschopnost byla na nule, doufám, že mne za prozrazení státního tajemství nezavřou.

Nejsem si jist, že naše současná armáda je lepší. 9500 vojáků a 9000 důstojníků, to hovoří za vše. Jeden důstojník na jednoho vojáka a každý vydá jiný rozkaz. Nedovedu si představit, že to funguje.

A takto bych mohl jít od tématu k tématu. Něco bylo lepší za komunistů, něco hodně lepší v devadesátých letech až do přístupu k EU. Tam se to zlomilo a z toho, z čeho jsme si dělali v práci srandu, jak jsou ti Američani blbí, že zakazují mužům podržet dveře ženě a když to udělají, může je žalovat za pohlavní harašení, se stala holá skutečnost. Tato blbina a s ní související další, multikulturní nesmysly se staly hlavním, politickým proudem a kdo je proti, je šovinista, rasista, xenofob, fašista as nakonec krenrole. Já jsem asi všechno, protože současné směřování  a omlouvání  vlastních chyb, je nejlepší cesta do záhuby. Za komunistů to byla sranda, dnes jde o život našich dětí a vnuků.

Příznivec a volič Svobodných – Jaromír Hlubek

Autor: Jaromír Hlubek | čtvrtek 22.12.2016 20:59 | karma článku: 38,84 | přečteno: 1506x
  • Další články autora

Jaromír Hlubek

Stačilo od 48. nedělat nic

Nechat volný průběh budování, rozvíjení a konečnému dosažení reálného socialismu a byli bychom stejně tam, kde jsme teď.

29.9.2017 v 11:00 | Karma: 24,39 | Přečteno: 718x | Diskuse| Společnost

Jaromír Hlubek

Aktivisté vyzývají leadry světových velmocí, aby skoncovali s chudobou ve světě

Absolutní blábol, s chudobou musí skoncovat každý sám svým osobním přičiněním, nikdo to za něj neudělá. Naprosto zářný příklad světového socialismu, kde je nepopíratelnou pravdou, že socialismus nečiní lidi bohatšími, ale chudšími

6.7.2017 v 13:18 | Karma: 36,55 | Přečteno: 1019x | Diskuse| Společnost

Jaromír Hlubek

Kolika slunovratů bychom se asi dožili?

Na všechny strany je propírána imigrace. Mnohé Evropské země měly ve světě své kolonie. Mám nepřesvědčitelnou jistotu, že to pro tyto země bylo přínosem a přítomnost Evropských kolonizátorů je pozvedla na mnohem vyšší úroveň.

21.6.2017 v 22:38 | Karma: 28,61 | Přečteno: 578x | Diskuse| Společnost

Jaromír Hlubek

Přátelská rozprava s restauratérem

Do hospod nebo restaurací moc nechodím, ale dnes jsem byl, u příležitosti narozenin své matky. Přátelská atmosféra, dobré jídlo, Svijanské pivo a příjemné ceny.

17.6.2017 v 19:55 | Karma: 36,54 | Přečteno: 1815x | Diskuse| Společnost

Jaromír Hlubek

Dej idiotovi štempl, za záda mu postav zákon, kamery a mikrofony a on ti udělá ze života

peklo. Tak si to naši socani představují. Každý je podělaný, že by jej mohli přistihnout při nekalé činnosti, že třeba špatně odpoví na správnou otázku. No není divu: „Všetci tuná kradnú“. Áno kradnú a okrádajú hlavne svojich

14.6.2017 v 14:10 | Karma: 38,51 | Přečteno: 2236x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

NATO by Rusy porazilo, Putin má jedinou naději, řekl polský ministr zahraničí

26. dubna 2024  12:04

Rusko by se mělo bát Severoatlantické aliance, protože ho v případě střetu s ní čeká „nevyhnutelná...

Dvacet let dotací z EU. Přinesly zločiny, ale i vlaky, techniku a splavné řeky

2. května 2024

Premium Lázně, které nevznikly a je z nich night club nebo zdvihací most, který se nikdy nezdvihl. Česko...

Rus má imperialistické myšlenky. Ukrajinou nekončí, říká velitel v Donbasu

2. května 2024

Premium Doněcká oblast (od zpravodajů iDNES.cz) Vymlácená okna, ale i celé domy srovnané se zemí. Tak vypadá Doněck a celý průmyslový Donbas....

Zelenskyj odvolal šéfa kybernetické špionáže kvůli skandálu s bytem manželky

1. května 2024  22:26

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj odvolal šéfa kybernetického oddělení tajné služby SBU...

V Břeclavi na chlapce spadla branka, na následky zranění zemřel

1. května 2024

V Břeclavi ve středu v podvečer po úrazu na hřišti zemřel dvanáctiletý chlapec. Policie okolnosti...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 271
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1247x
Vážení čtenáři, berte moje názory jako muže neoplývajícího vynikajícím vzděláním, ale snažícího se používat rozum.

Seznam rubrik