Mám v hlavě chaos

Možná to je horkem, možná to je sledováním ČT 24. V podstatě jsem se nedozvěděl nic, všichni spekulují coby, kdyby. Jen minimální zmínka o selhání levicového modelu společnosti.

Je řeč o Řecku, jak jinak? Socialismus  opravdu zklamal a kdo by to měl vědět lépe než my. Jsou to jen tanečky kolem velmi horké kaše. Bohužel, socialismus se rozmohl jako rakovina po celé Evropské Unii.

Evropští představitelé jsou najednou postaveni před skutečný problém rozdílně od mikroténových sáčků, úsporných žárovek na záchranu světa, energetických štítků a povinných kominíků, o správnosti zahnutí okurek a banánů nemluvě.

Najednou jsou velmi rozpačití, nemají názor, kličkují. Politici i politologové se předhánějí v předpovědích, ale každý i průměrně inteligentní člověk ví, že tam východisko není, žít nad poměry a na úkor druhých se nedá, jednou to praskne a pak je průser. Dluhy se prostě platí a to platí jak v rodině, tak ve státu.

Pan Stanjura najednou prozřel, škoda, že tyto názory jsem neslyšel v době kdy ODS byla ve vládě, ale chovala se naprosto jinak, socialisticky.

Teď zveřejním svůj osobní názor jak tato patálie dopadne. Bude se kličkovat, tam sedm miliard Eur, sem sedm miliard Eur. Jen nesmíme připustit, že náš socialistický, evropský projekt zklamal, Že vše co tito evropští představitelé udělali byly naprosté nesmysly a naši politici jim věrně sekundovali, zbuzerovali skoro 500 milińů lidí svými šílenostmi, zlikvidovali Evropskou konkurenceschopnost, de facto Evropu vyautovali jen pro své ideologické bludy.

Nikdy nepřiznají, že chyba je jen a pouze na jejich straně a budou tyto chyby i nadále opakovat.

Velmi velká chyba je i na nás, jelikož my jsme tyto lidi do křesel poslali, uvěřili jsme jejich poblouzněným ideologiím a nechali se opít koblihou nebo pečeným holubem.

Snad již není pozdě a leccos se dá ještě zachránit.

Příznivec a volič Svobodných - Jaromír Hlubek

Autor: Jaromír Hlubek | úterý 7.7.2015 22:14 | karma článku: 30,79 | přečteno: 985x
  • Další články autora

Jaromír Hlubek

Podivné jednání i-Dnes

13.3.2019 v 15:47 | Karma: 0

Jaromír Hlubek

Teď se div člověče

27.7.2018 v 21:07 | Karma: 10,58

Jaromír Hlubek

Údajně máme svobodu slova

27.7.2018 v 19:47 | Karma: 17,20