Hindští nacionalisté a mírumilovní Muslimové

Jeden by řekl, že to je absolutní výmysl, vtip nebo Silvestrovská kratochvíle, ale opravdu toto zaznělo v Radiožurnálu dnes ve 13 hodin, 5 minut. Je zřejmé, tedy skoro každému, že se jedná o takzvané Rohingy.

Nechci nikterak komentovat činnost oněch Rohingů, jak se do Myanmaru vůbec dostali, co tam prováděli, jaké požadavky vznášeli. Jen jim v tom někdo zamezil a řekl: „Když se ti nelíbí, tak táhni tam, odkud jsi přišel.“ Paradoxem je, že v čele Myanmaru je zrovna nositelka Nobelovy ceny míru.

Kdesyk museli urobit soudruzi ze Stokholma  chybu.

Tím se zabývat nebudu, spíš se pozastavím nad úvahami našich novinářů. Jen pro porovnání, nepohodlní nebo jinak názorově ukotvení jedinci jsou nazýváni pravicovými extrémisty, přičemž pravicový extrémista je ten, který vyžaduje nulové daně, nulové odvody, nulové povinnosti, nulové restrikce, ale absolutní, osobní zodpovědnost za svůj život. Dokonce jsou pravicovými extrémisty nazývání i přívrženci nacionálního socialismu, což se skutečnou pravicí nemá absolutně nic společného, jsou to stejní levičáci jako komunisté, jen se to těm našim, současným komunistům hodí do krámu, aby mohli oblbovat davy.

Každý spřízněný komunista je nazýván aktivistou, bojovníkem za lidská práva, bojovníkem za pohlavní rovnost, dokonce společné ha…. tedy záchody, za právo bukev vlastnit děti, které nejsou jejich, za práva ilegálních nájezdníků, za práva ohlásit trestný čin sexuálního obtěžování i po padesáti létech.

To jsou ti praví extrémisté, jenže se nesmí napsat, že levicoví, to by současným vládním garniturám v Evropě moc nevonělo, dokonce by se mohl někdo podívat i na ně.

Pravicový extrémista – Jaromír Hlubek

Autor: Jaromír Hlubek | sobota 16.12.2017 13:43 | karma článku: 36,41 | přečteno: 1298x
  • Další články autora

Jaromír Hlubek

Podivné jednání i-Dnes

13.3.2019 v 15:47 | Karma: 0

Jaromír Hlubek

Teď se div člověče

27.7.2018 v 21:07 | Karma: 10,58

Jaromír Hlubek

Údajně máme svobodu slova

27.7.2018 v 19:47 | Karma: 17,20