EK prohlásila, že žádná zpráva o terorismu nevydrží na internetu déle, než hodinu.

Nevím jak to mám pochopit, v podstatě vím, ale snažím se tomu neuvěřit. Budeme předstírat, že nic takového neexistuje, nebo to přiznáme, ale zakážeme o tom mluvit, zcenzurujeme, takže to taky oficiálně, neexistuje.

Ať je to tak nebo tak, vždy je to špatně. 500 miliónů občanů EU ví, že terorismus existuje a značná část obyvatel, zejména západních zemí, měla možnost se s ním seznámit i osobně. Všichni to nebezpečí vidí, ač se nenechávají zastrašit, tisknou se k sobě jako stádo ovcí, ruší Vánoční stromky na náměstích a osvětlují městské dominanty národními barvami, pořádají monstrózní, protestní, politické pochody, přesto věrchuška EU říká, že to neexistuje.

Pouhé strkání hlavy do písku mi nepřipadá pravděpodobné, spíš se jedná o záměrnou cenzuru, která má občany přesvědčit, že to opravdu neexistuje. Kecy jsou kecy a fakta jsou fakta, islámský terorismus existuje a jeho nebezpečí je velmi reálné a nebezpečí bude růst v korelaci s nárůstem muslimské populace, sdružováním rodin a jejich vysoké natality. Přičemž neexistuje nenásilná možnost jak se jich zbavit.

Takže to vyřešíme po soudružsku, vyhlásíme toto téma jako tabu, a každého kdo se pokusí něco z toho prozradit, zatkneme a obviníme z šíření poplašné zprávy.

Nadpis pochází z dolní lišty zpráv na ČT 24, teď už tam není. Najde se ještě nějaký čtenář, který touží po životu v takové společnosti? Nestačilo 41 let totality, hospodářského kolapsu, cenzury a lží?

Necítím potřebu pořád o něčem psát, a čím déle se mi to podaří, tím jsem spokojenější, ale v tomto kontextu začíná dávat smysl hysterický strach politických pohlavárů, napříč zeměmi EU, z obecného referenda. Pokud by EU pracovala a chovala se tak, jak jí to přikazují pravidla, hlídala důsledně své vnější hranice a zabývala se pouze obchodní spoluprací mezi členskými státy, nikomu nic nedávala, nikomu nic nebrala, nikomu nic nepřikazovala a nikomu nic nezakazovala, nikomu nic nenutila a nehrozila sankcemi, tak by se nikdo žádného referenda nemusil obávat.

Příznivec a volič Svobodných – Jaromír Hlubek

Autor: Jaromír Hlubek | čtvrtek 1.3.2018 19:52 | karma článku: 38,39 | přečteno: 1211x
  • Další články autora

Jaromír Hlubek

Podivné jednání i-Dnes

13.3.2019 v 15:47 | Karma: 0

Jaromír Hlubek

Teď se div člověče

27.7.2018 v 21:07 | Karma: 10,58

Jaromír Hlubek

Údajně máme svobodu slova

27.7.2018 v 19:47 | Karma: 17,20