Sobecká bělošská civilizace musí zahynout

Dnes jsme se mohli dočíst, že další Alláhův věrný musel spáchat atentát. Ne, opravdu se nejedná o pomateného individualistu. Je to zoufalý člověk, který je ničen naší odpadlickou a bezvěreckou společností.

Euroatlantická zvrácená civilizace se nespokojí se škodami, které napáchala na jiných národech během předchozích staletí. Musí vymýšlet nové a nové ústrky a nová utlačování jiných národů a jiných náboženství. Dříve se Evropané nakýblovali na cizí území, aby ho obsadili zcela (Ameriku nebo Austrálii), nebo aby na cizím území kořistili. Nyní se dostalo bělošské vykořisťování na další, vyšší úroveň. Běloši jsou už tak líní, že si začínají otroky z cizích zemí tahat domů. Nezřídka i násilím. No jen si představte, v Lybijských vodách se koupe rekreant, když tu náhle připluje loď z Evropy, rekreanta vyloví a zavleče ho na cizí kontinent. To je pirátská taktika.

Běloši jsou už líní pracovat, dokonce jsou i líní se množit. Tak chytré hlavy novodobých otrokářů vymyslely, že je třeba importovat nové otroky, kteří budou živit stárnoucí bělošskou populaci. Nové inženýry, jaderné fyziky, matematiky a další vzdělance. A bělošská populace si bude užívat svých důchodů z potu a práce nově zavlečených otroků.

Já se nedivím, že z této frustrující situace občas někomu bouchne trubka na veřejném prostranství. Kdo z vás by chtěl otročit na důchodce otrokářů, kteří navíc ani nemají žádnou správnou víru? Dává to smysl? Já se vůbec nedivím, takovou zoufalou situaci může vydržet jen opravdu silná povaha - nebo kolaborant se svými trýzniteli. Ten statečný muž nám jasně říká: "Už si nepřeji, abyste nás zavlékali na svá území jako náhradu za svou lenost a neschopnost. Nechceme vám dávat své znalosti a svou práci. Makejte hezky sami."

Na Manhattanu explodovala trubková nálož, útočil Bangladéšan

Autor: Zbyšek Hlinka | pondělí 11.12.2017 20:16 | karma článku: 42,63 | přečteno: 3396x
  • Další články autora

Zbyšek Hlinka

Pochod hrdosti plešounů

17.8.2023 v 21:38 | Karma: 19,69