Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nikdy nezapomenu na inzerát uveřejněný na silvestra v Nové svobodě v době hlubokého socialismu: Vyměním nové, nikdy nepoužité svatební šaty za Colt ráže 45.

1 0
možnosti
JF

Slevuješ, slevuješ? Už nemusí i utáhnout pluh? ;-)

0 0
možnosti
ZH

S pluhem se taháš furt ty, tak to nepřehazuj na mě. Kde bych tady uplatnil pluh? ;-D

0 0
možnosti
MB

Seznamovat se, je třeba ! Žena a muž - jako velbloudovy hrby ! Dostal se mi do rukou i 1 republikový inzert, předci řešili - bažili, viz ukázka ! :

„Zachovalý čtyřicátník, t hledá pannu za druhou manželku. Tato panna musí být křesťankou, musí mít dobré společenské vychování. Má býti mezi 20–30 léty, musí míti upřímné srdce, prostřední, dobře rostlou postavu, krásně vytvořené tělo, bílou pleť, bez každé tělesné vady. obeznalá v té domácí práci, jako v domácnosti vyžadují děti i muž, a musí býti zvyklá přiložiti sama všude ruce k dílu, kde by bylo toho potřeba“ ...

Jako svobodný, jsem rovněž nějaké nároky měl. Aby mne žena v zimě hřála a v létě házela stín ! Aby byla, i trochu bohatá ! Vše se mi splnilo ! I tchánovu garáž v Karviné jsem vyženil ! Technická - Během manželství jsem zjistil, že elektrická dečka v posteli hřeje i více ! ...

Osobně, za nejlepší slogan. beru výrok strýce svého - "Miroslave, synovče ! Pij pivo, pivo je zdravé! Nejlépe Plzeň - to je to pravé" ! To mi fakt sdělil, tak jsem jeho pokynů celoživotně dbal ! No zase můj otec, nade mnou mnohdy lkal ! ... :-)

2 0
možnosti
ND

Já jsem dostala přání k sňatku: Vař doma pivo, kde se pivo vaří tam se dobře daří.

1 0
možnosti
ND

Jsem majitelka pivovaru. Jste třistadvacátý pátý zájemce. Vzhledem k tomu, že prakticky nic nenabízíte, vaše šance jsou nulové.

Doporučuji vám zapracovat na získání určitých výhod proti ostatním zájemcům zejména v oblasti finanční, abyste se mohl posunout mezi zájemci výše.

Heslo - nikdy není pozdě, Liběna Nachmelená

0 0
možnosti
ZH

Já si říkal, že se stavím do hodně dlouhé fronty. Ale co, i tak mám svůj sice velmi mrňavý, ale i tak pivovárek. Můj životní sen se tedy dočkal malinkého naplněníčka. :-)

0 0
možnosti