Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Naštěstí pekárnu ve Svijanech zatím jakýsi Xfert nekoupil, takže chléb je výborný a houstičky? Lepší než dort. A obé vydrží poživatelné přes týden, no - nevydrží, protože dříve podlehnou konzumaci.

R^

0 0
možnosti
ZS

Není nad domácí chlebík čerstvě upečený, moje mamka ho pekla v remosce a jak nám šmakoval, ještě vlahý se škvarky. To byla ňamka. R^

2 0
možnosti
ND

Já tedy nevím, ale ty příspěvky autorů, kteří shazují pečení autora článku jsou smutné. Místo co by takovou snahu ocenili a pochválili ho za skvělou činnost, tak mu jeho výrobek i jeho samého pomlouvají.

Co to znamená? Je to závist, zloba, zapšklost, či co?

Musím říct, že i kdyby chutnalo pečivo v krámě andělsky, tak pečení mojí dcery nic nenahradí, mnozí z těch pomlouvačných pánů by sedli na zadek.

Nečetla jsem všechny příspěvky, ale musím říct, že pomluva od žen se tady asi nevyskytuje.

Pánové co se můžou přetrhnout, aby chválili pečení v obchodě nad pečením doma asi přicházejí o moc a je mi jich lito...

Věřte, že třeba sebelepší vánočku z krámu strčí do kapsy vánočka doma pečená...tedy u nás doma určitě.

4 1
možnosti
ZH

Hlavně je to opravdu velmi jednoduché. Vánočka je proti tomu raketová věda. :-)

1 0
možnosti
Foto

na pohled to nevypadá moc dobře, zvláště na řezu a navíc je to z kvasnic ... zlatý Penam !!

2 3
možnosti
ZH

V mém okolí je ten z Penamu bezkonkurenčně nejhorší. A tomu mému fakt nesahá ani po spodní kůrku. ;-D

3 0
možnosti
Foto

Pokud nejste v ničem jiném lepší, tak prosím, ale pokud vám jde lepší psaní blogů, tak raději neztrácejte čas pečením. Na to máme Penam.

3 3
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 2
možnosti
Foto

I27v12a38n 58M89a80r54e62k

11. 10. 2020 20:34

Zvláštní, že u vás nemáte soukromé pekárny. Hmoždit se z výrobou chleba, to musí tedy bavit.. . . . . .U nás jsou soukromé pekárny dvě a vyrábějí tucet různých druhů chleba. . .Takže, ten váš komisárek Vám rozhodně nezávidímR^

2 1
možnosti
ZH

No jo, nemáme a patrně v celém městě není kvalitní pekař. Nejblíž je Billa, a to je fakt otřesný humáč, co tam prodávají...

Ale jak naznačuju v článku, fakt to není nic vysilujícího. Párkrát to otočíte a pak už to jde skoro samo, jak to dostanete do ruky.

4 0
možnosti
DR

Samozřejmě, že je to jednoduché. Stačí domácí pekárna a nemusíte ztrácet čas nějakým mícháním.

0 0
možnosti
ZH

Kdysi jsme zkoušeli chleba z domácí pekárny. Pokud pominu to, že míchací vrtulky zůstaly v chlebu, až taková hitparáda to nebyla a nakonec jsme se vrátili ke kupovanému. Možná to bylo i moukou (proto dávám důraz na její výběr), v té době nebyla taková nabídka jako dnes. Jinak mícháním moc času netrávím - mám na to robota.

0 0
možnosti
IZ

I81v62a50n 66Z17b26o81ř91i79l

11. 10. 2020 20:15

Peču kváskový chleba už více než rok a není to zase až taková nimračka. Večer založit rozkvas z kvásku, než jdu do práce, smíchat s moukou, vodou, solí a kmínem, vymíchat a dát do lednice v ošatce vykynout, po příchodu z práce upéct a kolem páté odpoledne můžeme zakrojit.

1 0
možnosti
PK

Zkusíme podle videa. Z kvásku se nám nedařilo a vzdali jsme to. Z Billy - jak kdy. Kupujeme nejvíce cvrčovický, ale už to není co dřív, zvlášť druhý a nedej bože třetí den. Pokles kvality jak kde čas je bohužel obecný problém - Babiš, neBabiš.

0 0
možnosti
PK

Opravuji - jak jde čas ...

0 0
možnosti
ND

S chutí jsem vám dala karmu, škoda, že vás nemám doma... :-)

1 0
možnosti
ZH

;-D Byl jsem ženatý 20 let a poučil jsem se! NIC! ;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 472
  • Celková karma 24,48
  • Průměrná čtenost 2076x
Čacký junák s pohledem upřeným do dáli