Multikulturalisté (sluníčkáři) podporují tu nejhorší mafii

Jakou mafii? Převaděčskou. Z obchodu s lidmi se stal výnosnější byznys, než z obchodu s drogami. Sluníčkáři #přijímají, mafiáni mají tučné zisky. Čím více a hlasitěji budou sluníčkáři #přijímat, tím větší zisky bude mít mafie.

Sluníčkáři trpí nějakým pomatením mozku. Bohužel jsem se s takovým pomatením setkal i u lidí, u kterých bych to neočekával - nejsou hloupí, ale někde se jim něco divného přihodilo. Když jim říkám - a to jasně, takže nemůže být pochyb - že pomoct lidem postiženým válkou lze i jinak a mnohem lépe, než je #přijmout do Evropy, stává se ze mě nácek, xenofob a vyvrhel. A říká to i Martin Konvička, kterého nemohou sluníčkáři ani cítit. A také říkám, že je možné pomoct i muslimům - aspoň jim ukážeme, že naše kultura je lepší, než ta jejich. Možná zde bude zakopané sluníčko - sluníčkáři ve své relativizační pomatenosti nejsou schopni uznat svůj omyl, že islámská kultura není rovnocenná s ostatními, ale je jednou z nejhorších, jaká na zemi kdy existovala. Je to zločinná kultura založená na porobě a nenávisti ke všemu nemuslimskému.

Nenávistná a nesnášenlivá kultura nemá mezi jinými kulturami co dělat, protože je schopna zničit jakoukoliv kulturu, která je lepší a snášenlivější. Nenávistná kultura nemá jiné kultury čím obohatit, může je pouze zkazit. Proto je #přijímání muslimů do Evropy zločinem proti lidskosti. Z tak velkého množství lidí, kteří se dali do pohybu, nemohou mít žádný prospěch ani samotní běženci, ani domácí obyvatelé. Jen převaděčská mafie. Tak sluníčkáři ve jménu "dobra" způsobují neskutečné zlo i těm, kterým chtějí vlastně pomáhat. To způsobené zlo zatím není jasně vidět, protože teprve bují. Nenávistná kultura totiž vyvolá zase jen nenávist - se všemi negativními důsledky. Jak jsem psal dříve, sluníčkáři tak aktivně přispívají ke vzniku války. Doufám, že až přijde čas, budou za to pohnáni k zodpovědnosti.

Takže - klidně pomáhejme i muslimům, jen si je nesmíme vodit domů. Ale! Pomáhejme jen tedy, když si někdo pomoc řekne. V žádném případě nesmíme pomáhat muslimům proti jiným muslimům - je to jejich víra, jejich boj, jejich zodpovědnost. Vlastní spory si musí muslimové vyřešit sami mezi sebou a my můžeme nanejvýš přihlížet, ať se mezi nimi děje cokoliv. Jen jim nesmíme dovolit, aby jejich spory přerostly jejich hranice. Jakákoliv naše snaha zasahovat do jejich vzájemných sporů jen zvýší počet radikálních muslimů, kteří nám to pak dají pěkně vyžrat.

Autor: Zbyšek Hlinka | neděle 20.9.2015 18:46 | karma článku: 38,20 | přečteno: 1476x
  • Další články autora

Zbyšek Hlinka

Pochod hrdosti plešounů

17.8.2023 v 21:38 | Karma: 19,69