Multikulturalisté (sluníčkáři) jsou nebezpeční extrémisté

Kdo by to byl řekl - bojovníci za multikulturální snášenlivost a extrémisté? Podívejme se na vymezení pojmu z pohledu policie ČR.

Co je extremismus dle policie ČR?

Pod vlivem politické propagandy si pod extremisty běžný, méně přemýšlející člověk představí krajní pravici (například nacisty), či krajní levici (například komunisty). Pokud se však člověk zamyslí nad obsahem pojmů, zjistí, že nacista je národní socialista, kdežto komunista je internacionální socialista. Oba směry mají tolik společného (totalita, nesnášenlivost k odpůrcům atp.), že je v podstatě dělí jen ten rozdíl v zaměření - (mezi)národnost. Jinými slovy, extremismus obou myšlenkových proudů není na dvou opačných stranách přímky, ale na jedné části kruhu, kde se extremisté všeho druhu setkávají.

Vezmeme-li v úvahu sluníčkářskou doktrínu, která praví, že všechny kultury jsou si rovny, pak dospějeme i k relativizaci dobra a zla. Extrémní dobro a extrémní zlo se také potkávají na kružnici. Jinými slovy - jedno jsou, není mezi nimi rozdílu. Jistě znáte pořekadlo "cesta do pekel je dlážděna dobrými úmysly". To je přesně případ extrémního dobra, které se v praktickém naplnění mění ve zlo - často v extrémní zlo.

Například komunisté také chtějí dobro - konec vykořisťování člověka člověkem, rovnost všech lidí a zářnou budoucnost se vším pro každého. Povinně pro všechny. I za cenu desítek milionů mrtvých, které mají na kontě. Proto je komunismus extrémistická ideologie. Stejně tak sluníčkáři si přejí mírumilovné a obohacující soužití různých kultur. I navzájem neslučitelných. Koho zajímá drobný "detail", že ani komunismus, ani multikulturalismus nefungují jak teoreticky, tak ani prakticky? Koho zajímá, že mísení nekompatibilních kultur vyvolává napětí a později snadno přeroste ve válku? Kolik desítek či stovek milionů lidí bude muset zemřít, aby i multikulturalismu byl zařazen mezi extrémistické a nebezpečné ideologie?

Na stránkách policie je jeden důležitý odstavec, jehož podstatu sluníčkáři naplňují:
"Extremistické postoje jsou způsobilé přejít v aktivity, které působí, ať již přímo nebo v dlouhodobém důsledku, destruktivně na stávající demokratický politicko - ekonomický systém, tj. snaží se nahradit demokratický systém systémem nedemokratickým (totalitním nebo autoritářským režimem, diktaturou, anarchií)."

Extrémistický sluníčkář nepřemýšlí, on prostě #přijímá. To jediné je správné a vše ostatní musí onálepkovat hanlivými výrazy. On nechápe, že pomáhat lze jinak a lépe, v místě blízkém konfliktu. Takže kdokoliv, kdo pomáhat chce nebo dokonce i pomáhá, ale ideu #přijímáme odmítá, je označován za nácka, fašouna, xenofoba, islamofoba a podobně. Sluníčkář zásadně nerespektuje práva a svobody jiných občanů, kteří mají oprávněný strach z přílivu velkého počtu muslimů. V jeho očích jsou to darebáci, kteří si nezaslouží nic lepšího než onálepkování. Sluníčkář ignoruje skutečnost, že islám je totalitní ideologie, která je v přímém rozporu s demokracií a že zájmem muslimů je demokracii zrušit, získají-li dostatečný vliv. Tedy každý, kdo #přijímá muslimy ve větším než velmi malém množství, vyvíjí aktivitu působící destruktivně na stávající politicko - ekonomický systém.

Sluníčkář ani nemá žádné funkční řešení stávající situace. Jen planě mele hubou o tom, že správné je otevřít hranice a #přijímat. Tím, že sám žádné řešení nenabízí a jeho aktivity působí na společnost destruktivně, dává příležitost jiným extremistům, kteří mají v kapse nějaké jednoduché, pokud možno konečné řešení. Sluníčkář tak způsobuje obecné ohrožení, fakticky podporuje vstup násilníků na naše území a také podporuje hnutí směřující k potlačení práv a svobod člověka (islám).

Výčet prvků extremismu, které sluníčkáři naplňují, není v tomto článku úplný. Tak dlouhý text by nikdo nečetl. Zbytek tedy nechávám diskuzi. :)

Autor: Zbyšek Hlinka | pátek 18.9.2015 18:55 | karma článku: 41,14 | přečteno: 2770x
  • Další články autora

Zbyšek Hlinka

Pochod hrdosti plešounů

17.8.2023 v 21:38 | Karma: 19,69