Multikulturalismus je nebezpečná ideologie, která zavleče svět do války

Dle multikulturalistů (dále jen sluníčkářů – multikulturalismus se špatně vyslovuje, mohl bych se zakoktat a sluníčkáře tak urazit) je dnešní situace podobná situaci v Německu před 2. světovou válkou.

Souhlasím – podobnost s tehdejškem však vidím diametrálně jinak.

Dle sluníčkářů se společnost radikalizuje a z lidí se stávají náckové, fašouni, xenofobové a jiná podezřelá havěť. Roste nenávist vůči cizincům a dokládají to citacemi z různých diskuzních fór. Což je dle nich situace podobná předválečnému Německu, ve kterém také rostla nenávist k cizincům.

Jenže…

Nenávist k cizincům nerostla v Německu jen tak z ničeho. Vedle frustrace z porážky v předchozí válce a z důsledků hospodářské krize tam fungovala mohutná nacistická propaganda. Němci byli vyvoleným národem, nadlidmi. Všichni ostatní měli v konečném důsledku (samozřejmě po ovládnutí světa německým národem) dvě možnosti – buďto se Němcům podřídit, nebo zahynout. Nacisté se se svými záměry ani nijak zvlášť netajili.

Řada politiků v jiných zemích vzrůstajícím požadavkům nacistů (v zastoupení Hitlera) ustupovala v obavě, že by se Hitler mohl naštvat a rozpoutat válku. Někteří vlezprdelkové dokonce Hitlera oslavovali jako mírotvorce. Lidem, kteří nebezpečí nacismu včas rozpoznali a varovali před ním, byla vlezprdelky nasazována psí hlava. K válce nakonec stejně došlo. Přičemž po prohrané válce nacisté přiznali, že kdyby byli na počátku svého působení rozehnáni (do začátku 30. let), historie by se ubírala jiným směrem.

V čem je tedy dnešek podobný předválečným náladám? Máme tu nenávistnou, totalitní a rozpínavou nábožensko-politickou ideologii, která se nijak netají záměrem o ovládnutí světa. Islám. Ten se také považuje za nadřazené náboženství nad ostatní a plánem Mohamedovým bylo ovládnutí celého světa islámem. Máme tu politiky zbaběle ustupující stupňujícím se požadavkům zástupců islámu. Máme tu vlezprdelky (sluníčkáře), kteří z hlouposti šíří lži o mírumilovnosti islámu a různými způsoby křivě osočují ty, kteří před nebezpečím islámu varují. Přitom jen stačí si přečíst Korán a něco z životopisu Mohamedova, aby každému mohlo být jasné, že islám má s mírumilovností společného stejně, jako někdejší německý nacismus. Ve zkratce – nic.

Charismatický Hitler dokázal během několika let zfanatizovat vysoce kulturní národ k sebevražedné válce. Domnívá se někdo, že charismatický (a fanatický) immám nedokáže zfanatizovat dnes umírněné muslimy, kteří jsou vychováváni k totalitnímu smýšlení už od narození? K čemu se asi přikloní ti osamocení muslimští muži ve vojenském věku, kteří se nekontrolovatelně valí do Evropy? K evropské toleranci, nebo ke svým muslimským kořenům?

Lidé v Česku mají s totalitou stále ještě živé zkušenosti a jsou na politickou propagandu nezřídka alergičtí. Není tedy divu, že ji dokáží rozpoznat a brání se. Historie nás může poučit, že ustupování a podkuřování totalitní ideologii stejně končí válkou, žádná propaganda to nezmění. Proto tvrdím, že sluníčkáři nakonec zavlečou svět do války. Někteří možná záměrně, ostatní v roli užitečných idiotů.

Bůh s námi - avšak nikoliv ten muslimský...

Autor: Zbyšek Hlinka | pátek 4.9.2015 16:00 | karma článku: 42,58 | přečteno: 2935x
  • Další články autora

Zbyšek Hlinka

Pochod hrdosti plešounů

17.8.2023 v 21:38 | Karma: 19,69