Města šíří toxické ženství

Města jsou plná různých děr, které šíří toxickou feminitu. Myslím, že je třeba s tím navždy skoncovat. Ideálně by se města měla zcela zbourat a srovnat se zemí.

Jen považte, v kdejakém větším městě je metro. To je zpravidla jedna díra za druhou. Snad v každém městě je podzemní kanalizace, tedy město je protkané samými dírami. Připočteme-li různé podchody, sklepy a další prostory, pak musíme prohlásit, že jakékoliv město je v podstatě jedna díra vedle druhé.

Snad nejhorší jsou doly a šachty, to je jedna velká díra, do které navíc lezou v podstatě jen samí chlapi. Já tedy nevím, ale kdo zmocnil chlapy k tomu, aby lezli do kdejaké díry? Aha? Jaká žena jim to dovolila? Snad ta, která doma stojí u sporáku a čeká, až chlap přinese z díry nějaké peníze? A proč u toho sporáku nestojí chlap, zatímco do díry by lezla ta žena? Kde je nějaká genderová vyváženost?

Další díry jsou vytvořené samotnou přírodou. Všemožné díry do podzemí inspirovaly naše předky ke zkazkám o cestách do pekel. No pomněte, díra = peklo. Naši předkové nebyli daleko od pravdy. Připomeňme si vesmírnou černou díru - co uchvátí, už nikdy nenavrátí. Že se jedná o nejnebezpečnější přírodní úkaz, ví dnes kdejaké malé dítě. Hotové peklo. Celý vesmír, včetně Země, je prolezlý různými děrami - tedy je toxicky feminní.

Pánové, je nejvyšší čas se tomu začít bránit a všechny díry ucpat. Pořádně. Jen nevím, jak ucpat díry černé. Snad do nich poslat všechny genderfašofeministky, které intoxikují jakýkoliv prostor, do kterého vstoupí?

Inspirace od pomatené genderfašofeministky, zde.

Autor: Zbyšek Hlinka | pátek 10.7.2020 22:53 | karma článku: 40,70 | přečteno: 2815x
  • Další články autora

Zbyšek Hlinka

Pochod hrdosti plešounů

17.8.2023 v 21:38 | Karma: 19,69