Islámská invaze - a bude hůř

Co očekáváte, vidíte-li chlapa ve vojenské uniformně státu, který vašemu státu vyhlásil nepřátelství? Zkoumáte, zda je ten voják pacifista, takže vás možná nezastřelí? Tak možné to je - ale budete riskovat?

Armáda funguje na jednoduchém principu. Voják - a zejména obyčejný pěšák - nesmí samostatně přemýšlet, protože něco takového narušuje bojeschopnost armády. Voják musí především poslouchat a plnit rozkazy. Pokud nějaký voják začne samostatně uvažovat a příčit se rozkazům, dopadne zle. V případě bojové akce může být na místě zastřelen, v případě klidu jde před vojenský soud. A věřte tomu, že v případě boje takového pěšáka nezřídka zastřelí jeho spolupěšáci, protože je svým jednáním ohrozí na životě.

Podobnost islámu s vojenským uspořádáním není nijak náhodná. Mohamed končil svůj život jako masový vrah, terorista a válečník, který organizoval vojenské výpravy proti odpůrcům islámu. Súry z posledního období nesou jasné znaky vojenské strategie, taktiky (v rámci tehdejší doby) a způsobu myšlení. Pravověrný muslim nemá moc prostoru pro samostatné uvažování. Základem víry je poslušnost vůči učení proroka a vůči islámským autoritám. Podobně jako na vojně, voják je poslušný vojenskému řádu a svému nadřízenému. Pokud náboženská autorita zavelí, muslim nakonec poslechne. Stejně, jako voják v armádě. Protože málokdo bude riskovat, že bude z komunity vyobcován, v horším případě podřezán.

Mohamed prošel jakýmsi vývojem, ale končil tím, že vyhlásil jasné nepřátelství Židům a bezvěrcům. A nejvíce ze všeho těm, kteří islámu aktivně odporují. Zatímco u nás ještě občas funguje "první slovo platí, druhé leze z gatí", v případě islámu je tomu přesně naopak. Platí to, co bylo řečeno jako poslední. Pardon, nikoliv řečeno, ale Alláhem Mohamedovi zjeveno. Evropa je do značné míry ateistická, tedy z pohledu muslima jsme Satanovým hnízdem. Jakmile nějaká islámská autorita vyhlásí, že tento bezbožný stav je třeba změnit, jakkoliv, co myslíte, že se stane? Myslí si někdo, že k takovému vyhlášení nedojde, až bude v Evropě dostatečné množství pěšáků? Historie nám ukazuje, že pravděpodobnost útoku muslimů na nemuslimy je blízká jistotě.

Takže vidíte-li muslima, co od něj očekáváte? Že nesplní rozkaz, až rozkaz přijde? Neopájejte se pošetilou iluzí, že teroristické útoky ze strany muslimů provádějí jedinci frustrovaní naším nepřátelstvím, avšak od té "umírněné" většiny nic nehrozí. Z pohledu vojenské strategie se jedná o průzkumníky terénu, zatímco zbytek mužstva se válí v kasárnách či zákopech a "mírumilovně" čeká na rozkazy.

Naše kultura je vůči cizím elementům naopak velmi vstřícná. A to i vůči elementům, které jsou programově vůči naší kultuře nepřátelské - k naší škodě. Islám jako takový je vůči nám programově nepřátelský, počtěte si v Koránu...

Autor: Zbyšek Hlinka | sobota 16.7.2016 13:09 | karma článku: 41,47 | přečteno: 2267x
  • Další články autora

Zbyšek Hlinka

Pochod hrdosti plešounů

17.8.2023 v 21:38 | Karma: 19,69