Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karma, ANO, SPD a komunisté jsou prostě pro lidi slabší inteligence. Jinak to nevidím.:-)

2 0
možnosti

J66a28n 88K77o77z75á27k

22. 3. 2020 1:04

Pořád tomu nerozumím, proč lezete na tyto spolky. Jestli jste je chtěl dehonestovat, tak stačí napsat, co si o nich myslíte. Já třeba, nesnáším komunisty, ale abych se kvůli tomu přihlašoval a diskutoval s nimi, za to mi nestojí. Jestli jste chtěl být pouze zajímavej, tak to chápu. Pro mne vůbec nevypadáte jako hrdina, který vlezl do jámy lvové, ale spíše jako člověk, který nemá čím zaujmout, tak se stébla chytá.

6 1
možnosti
Foto

No nevím, ale když chcete něco kritizovat, tak byste to měl poznat.:-)

3 0
možnosti

H38o15n71z46a 20V83r43á68n25a

21. 3. 2020 19:42

No, přijde mi občas (a nejen v této diskuzi) že babišovci a antibabišovci jsou jak nacisti a bolševici, kteří se hádaj kdo je lepší.

0 0
možnosti

Možná byste měl vyměnit optiku, váš pohled mi totiž přijde poněkud mimo.

Ale připomněl jste mi tím jednu situaci. Nedávno jsem se přestěhoval na vesnici. A před pandemií jeden soused prohlásil, že spolu soupeříme. Protože jsem už byl celkem pod parou, nestihlo mi to včas dojít, takže se ho budu muset zeptat, až se opět sejdeme v hospodě, o co se mnou vlastně soupeří. Protože já s ním nesoupeřím v ničem a o nějaké soupeření ani zájem nemám. Takže třeba tak nějak asi vypadá ta vaše představa hádání se o to, kdo je lepší. Nějak mi tu chybí jedna strana sporu. :-)

0 0
možnosti

Upřímně si myslím že jakákoli takováhle "skupina" ať už fandí třeba Maxipsu Fíkovi je podezřelá.

0 0
možnosti

P16e51t29r 17B14u43r18i60a30n

21. 3. 2020 16:04

Karma.

Mám kamaráda bývalého komunálního lídra za SPD. Ještě před dvěma, třemi roky po mě řval, když jsem mu dokazoval, že Okamura je totalitní populista plný lží. Např. tvrdil, že v německých městech se bojí domorodé obyvatelstvo vycházet ven, a když musí, chodí jen ustrašeně u zdi a chodník musí zůstat volný pro muslimské obyvatele, kteří tvoří 90% lidí venku. Na můj dotaz kde to slyšel tvrdil, že spousta lidí od nás (rozuměj SPD) tam byla a viděla to na vlastní oči. Na mou poznámku, že to tedy mají jistě vyfocené se rozčílil, že jsem úplně nechytrej, protože vytáhnout na ulici mobil a fotit si je, uříznou vám na místě hlavu. A pozor, onen kamarád je programátor u zahraniční (francouzské) firmy na pozici manažera pro IT, takže žádnej proletář z kolbenky. Dnes mi zasvěceně tvrdí to co já mu před lety, že totiž Okamura je totalitářskej lhář. Odešel od nich poté, co mu Okamura po dvou letech jeho upřímné a mravenčí práce zrušil jeho slibně nastartovaný komunální PR tým v okresním městě, dosadil tam svoje lidi z centrály a smazal všechny jeho stranické námitky.

Pak mám ( starší) kamarádku, zapřisáhlou voličku Zemana a Babiše. Ten můj první kamarád je v porovnání s ní Einstein a liberální demokrat. Ta je klidně schopná po vás řvát, že Zeman je první a jediný upřímný a poctivý prezident všeho prostého lidu a že spolu s Babišem, který se vypracoval od píky z malé firmičky vlastním úsilím, zachránili republiku v hodině dvanácté před totálním krachem. Ta si dokonce myslí, že Kalousek vymyslel korunové dluhopisy aby jeho rodina mohla okrádat na daních, ale Babiš je zrušil a překazil jim to. A že Zeman zastavil rozkrádání naší země skrze privatizace, když je zatrhl ;-D

Takže věřím vám, je to peklo.

11 0
možnosti

Ano taky o nich vím, jde v podstatě o sektu, není žádná šance na jejich změnu myšlení. Neexistuje argument, který by je přesvědčil. Jediné co je spolehlivě vyléčí z fanatizmu, je vzít jim modlu. Tedy když spolehlivě zjistí, že král není králem, ale pouhým šaškem. To přesně se stalo Okamurovi, nejtvrdší jádro mu zůstává, ostatní už našli jiného vůdce. Podle průzkumů se většinou jedná o starší ročníky, počítám bývalé přesvědčené komunisty s nějakou tou funkcí co jim dávala moc nad ostatními. Tyto strana zklamala, zklamal Klaus, Zeman už je jen troska z vůdce, Okamura šašek a Andrej ztrácí body. Prchalem nakreslený mediální obraz se neumí v krizi změnit v praktického skutečného vůdce z masa a kostí a je pouze pandulákem ve vleku událostí. Nedokáži uvěřit, jak v krizi vyrostl Hamáček i přes všechny ty ústrky a klacky naházené Babišem. No a co mají ti kobliháři dělat teď, když vůdce ztrácí půdu pod nohama a další na obzoru není (mladý Klaus je fakt slabota a díky vizáži (ať promine) ani vzorem dokonalého vůdce). Já doufám, že část z nich procitne, není potřeba rozhodných tvrdých řešení, na nic jsou okamžitá (často chybná) rozhodnutí, stačí demokratická diskuze.

5 0
možnosti

Na tom fóru jsem také od někoho četl, naprosto výslovně, že ho nemůže (proti Babišovi) nic přesvědčit. Sektář jak vyšitý.

Hamáčkovi zřejmě sedne pozice krizového manažera. Teď je zapotřebí, ale po uklidnění situace stejně asi bude muset někam zalézt.

2 0
možnosti

Já se mnohdy bojím se svým jménem napsat v diskuzi názor, kterým někdy a nějakým krokem Babiše souhlasím.. Nebo mnohdy bohatě stačí když se vymezim proti pirátům.. A marné je mé volání, aby místo letáku pečiva v akci vzali do ruky ornitologický atlas.. Prostě nesouhlasím s inteligentními a dobrými piráty, tak jsem kobliha..

6 0
možnosti

No vidíte. Pokud by Babiš udělal něco opravdu dobrého, co se povedlo a stálo by to za pochvalnou zmínku, neměl bych s tím žádný problém. Jenže - ono se něco takového opravdu velmi obtížně hledá.

S piráty taky nesouhlasím a dokonce v nich vidím jisté nebezpečí pro budoucnost. Akorát že Babiš je aktuálně zastiňuje...

2 0
možnosti

Proč do těch skupin lezete? Co jako od nich čekáte? Jestli jim tam chodíte vykládat vaše mravoučná naučení a nabadate je k prozření tak se nedivte když vás pošlou do zadele, já bych vás tedy v ta místa poslala. K čemu je tenhle článek? Já nevím, ale už se stalo, přečetla jsem ho. No co už...

16 1
možnosti

Protože jsem se chtěl dostat na index, aby mě reklama na takové skupiny neobtěžovala. A protože jsem byl automaticky přihlášen, pak jsem reagoval na příspěvky, které tam už byly. A logicky jsem si je musel přečíst, abych nebyl takový mimoň jako oni. Například velmi sprostě nadávali tomu právníkovi, který chce zrušit současný stav nouze, ale chce ho vyhlásit v souladu se zákony. Ti mentálové si přečetli jen titulek, a už jim to stačilo k nenávistné štvanici.

4 0
možnosti

Obávám se, že jste použil nesprávného času slovesem "byl". Podle mého názoru jste měl požít "jsem".

1 1
možnosti
Foto

Máte pravdu, jakmile se tu objevíte Vy, tak lze o jistém druhu septiku mluvit. ;-D

3 1
možnosti

A41l77e11š 95N77o78v66á64k

21. 3. 2020 11:48

možná si ještě vzpomenete na památný výrok režiséra Hřebejka jak "...rudá a hnědá prasata dotáhla Zemana na Hrad...".

Žumpy si nemají co vyčítat...

7 0
možnosti
Foto

No jo, on se dotkl i Vás, jinak byste se tak nečertil. ;-D

2 2
možnosti