Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pomněte: co tě nezabije, to tě posílí.

Jistá skupina obyvatel si musí najít svého fackovacího panáka, na němž si vybije zlost za svůj zpackaný život, způsobený vlastní neschopností. Dříve tito lidé bývali členy KSČ či podobných spolků, kde se mohli realizovat třídním bojem a deptat schopnějšího třídního nepřítele. Jeden takový tu také přispěl níže.

Pak je tu druhý důvod: sesle milovaného se začíná kymácet, a jeho neschopnost vylézá na povrch zcela nepokrytě. A jeho zavilí nepřátelé na to poukazují! A to je potřeba zarazit!

Na druhou stranu můžeme být rádi, že mají kde si svůj vztek vybít formou písemnou. Horší by bylo, až by vyšli s páskami LM na rukávu do ulic.

Jako protiterapii doporučuji můj osvědčený recept: po r. 1968, když jsem na chatě štípal dříví, u každého špalku jsem zvolal: Brežněv! A bác! Úleva obrovská. Zkuste.

R^

4 1
možnosti
Foto

No jistě, Brežněv na sobě nechal štípat. Když se ho ptali, proč si furt pobrukuje naší hymnu, tak smutně odvětil: Čí chleba jíš, toho píseň zpívej.

Jinak dík za přiznání, že jste vždy si zvolall, koho chleba jíte.

A dodnes s dojetím vzpomínáte, jaká svoboda projevu tu byla. Jako v pohádce.

Jinak basmači si také rádi postavili zajaté bolševiky do řady a utínali jim hlavy při jízdě koňmo. A někdy to ani neuměli.

0 2
možnosti
Foto

Proč nejste konkrétnější a necitujete s odkazem na zdroj, aby si to mohl každý ověřit?

0 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
MB

Mohu vás ujistit, že protibabišovské bojůvky nikterak nezaostávají..

"Spodina společnosti" nemá jasnou politickou příslušnost ..ale spíše inklinuje proti proti momentálně vládnoucímu systému;-)

6 1
možnosti
ZH

No nevím, koncentrace hulvátské spodiny v té skupině určitě násobně překračovala celospolečenský průměr. Protože to fakt bylo otřesné.

Spodina inklinuje ke spodině - tedy prolhaný sebestředný hulvát logicky přitahuje sobě podobné.

4 1
možnosti
AN

A34l44e68š 40N82o87v25á77k

21. 3. 2020 10:52

Zvláštní druh masochismu. V žumpě demobloku se vám jistě líbí víc.

1 2
možnosti
KL

Myslím, že Vaše zkušenost nevyplývá z názorové orientace dané skupiny, ale z fanatismu dotyčných jedinců. Jeho projevem je právě neurvalé chování. A je úplně jedno, zda jde o fanoušky AB, nebo jeho odpůrce. Obdobně by se chovali třeba i fantastičtí vyznavači koleček a čtverečků...

10 0
možnosti
ZH

Takto řečeno máte pravdu. Jenže je tu sociologický problém, který jsem v článku zapomněl napsat - problém je v tom, jaký typ lidí Babiš (Okamura atp.) přitahuje. U koleček a čtverečků se samozřejmě s tímto typem lidí můžeme setkat také, ale pochybuji, že v takové koncentraci.

3 1
možnosti
LH

Pane autore, já mám zase jiné zkušenosti.Jsem již starší ročník a jakmile na některé diskuzi začnu porovnávat socialismus a kapitalismus (v každé jsem žil asi polovinu let...v socialismu trochu déle), tak jsem ihned označen za zk..(doplňte si sám), popř.bolševika, který by měl být odstřelen atd atd.A je zajímavé, že nejvíce těchto negativních reakcí pochází (to je můj názor) od lidí co se narodili po r.1989 čili socialismus znají akorát z vyprávění.

Lidi, co ho prožili, tak mně sice oponují, ale slušně a těm rád zase já odpovím se svými zkušenostmi.

A dále je zajímavé, že toto se děje i při nějakém osobním rozhovoru.Pokud se s těmi mladými bavím o různých věcech, tak mně vykají a i když máme třeba jiné názory, tak JSOU SLUŠNÍ.Ale jakmile přejdeme na politiku a já začnu operovat socialismem, tak v tu ránu MNĚ TYKAJÍ a říkají neslušné nadávky (napsal bych to sem, ale byl bych zablokován).

Takže já se ocitám při každé diskuzi o politice v žumpě,ALE HLAVNĚ OD LIDÍ KTEŘÍ TEN SOCIALISMUS NEZAŽILI.Oni stále omílají řeči co jim nakukali naši pravicoví lidé a nemají se socialismem žádné zkušenost.

6 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 0
možnosti
Foto

Tvl. Teď jsem se jen tak pro zajímavost kouknul na jednu skupinu (ani jsem nevěděl, že existujou) s názvem "Přátelé, kterým se líbí Andrej Babiš". To je síla. Prvních 5 příspěvků a ani jeden se nedá publikovat. Fuj tajxl.

1 0
možnosti
Foto

Všimněte si, že prakticky vždycky o nenávisti začnou mluvit ti co Vás z ní osočují. Stačí napsat jiný názor a jste ...

2 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
5 1
možnosti
MV

sprosti odchazeji, prostí zustavaji

take jsem si vsiml

3 0
možnosti
PC

A čím se, pane autore, od těch Vašich "žumpařských koblih" lišíte? Váš článek je ukázkou jedné velké žumpy, ať už ji nazvete koblihářskou, nebo jakkoli jinak!

Jste neskutečný pokrytec a hanba vás musí fackovat.

RvRv

5 6
možnosti
ZH

Vlezte si do nějaké takové žumpy a pochopíte rozdíl.

6 0
možnosti