Pravicoví zločinci mají na svých rukách krev dalších lidí - Norsko

Já to tušil hnedka když jsem se dozvěděl, že málem zabili socialistického premiéra při útoku na socialistický sraz. Pravicoví zločinci si prostě nedají pokoj a nejen u nás v té vládě. Jak víte, v Norsku byl šílenej masakr, při kterém pravičák (jo, byl to pravičák a sám to o sobě říkal) rozmasakroval 80 socialistů a další těžce zranil. Málem zabil i socialistického premiéra. A proč? Aby se zbavil levicové vlády. Pravicoví zlodějové se chtějí nepohodlných zbavovat tak, jak se jich zbavoval Hitler - zabíjením. Hitler byl taky pravičák a to dokonce ten nejsilnější, co může být. Byl totiž ultrapravičák a jeho pravicové myšlenky přivedly pravici k vzestupu vyvražďováním nevinných lidí a zotročování dělníků, jak to pravičáci dělají.V tom chce světová pravice po 66 letech pokračovat a je jasné, že s tím nějak začít musí, tak si najala zabití levicového premiéra, aby svrhla vládu a dostala se tak k moci. Co bude zítra? Atentát na Bohuslava Sobotku, Zdendu Škromacha a vyvraždění levicové části poslanecké sněmovny? Je mi zle z celé pravice. Levice se snaží narozdíl od pravice o to, aby byli bohatí s chudými solidární a pravice to dělá právě naopak. Pravice chce všechny chudé zotročit a když se jim to nepovede, tak raději vyzabíjet. Styďte se všichni kdo pravici volí nebo podporuje! Takoví lidi jsou u mě hajzli a nezaslouží si v dnešní společnosti existovat. Znám hodně špíny na dnešní pravici a je smutný, že o tom moc lidí neví. Jsou to prostě hnusní vykořisťovatelé, co chtějí vést válku. My se ale nenecháme. Klidně napište na e-mail jaroslav.hlad.na.prazsky.hrad@seznam.cz (jsem i na Facebooku) Váš Jary

Zabiják Džerychochoviny.net + Džery

Jak víte, v Norsku byl šílenej masakr, při kterém pravičák (jo, byl to pravičák a sám to o sobě říkal) rozmasakroval 80 socialistů a další těžce zranil. Málem zabil i socialistického premiéra. A proč? Aby se zbavil levicové vlády.

Pravicoví zlodějové se chtějí nepohodlných zbavovat tak, jak se jich zbavoval Hitler - zabíjením. Hitler byl taky pravičák a to dokonce ten nejsilnější, co může být. Byl totiž ultrapravičák a jeho pravicové myšlenky přivedly pravici k vzestupu vyvražďováním nevinných lidí a zotročování dělníků, jak to pravičáci dělají.V tom chce světová pravice po 66 letech pokračovat a je jasné, že s tím nějak začít musí, tak si najala zabití levicového premiéra, aby svrhla vládu a dostala se tak k moci. Co bude zítra? Atentát na Bohuslava Sobotku, Zdendu Škromacha a vyvraždění levicové části poslanecké sněmovny?

Je mi zle z celé pravice. Levice se snaží narozdíl od pravice o to, aby byli bohatí s chudými solidární a pravice to dělá právě naopak. Pravice chce všechny chudé zotročit a když se jim to nepovede, tak raději vyzabíjet. Styďte se všichni kdo pravici volí nebo podporuje! Takoví lidi jsou u mě hajzli a nezaslouží si v dnešní společnosti existovat.

Znám hodně špíny na dnešní pravici a je smutný, že o tom moc lidí neví.

Jsou to prostě hnusní vykořisťovatelé, co chtějí vést válku. My se ale nenecháme.

Klidně napište na e-mail jaroslav.hlad.na.prazsky.hrad@seznam.cz (jsem i na Facebooku)

Váš Jary

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jaroslav Hlad | sobota 23.7.2011 17:40 | karma článku: 19,24 | přečteno: 3265x