Mladej harant v šalině vychvaloval vládu tak jsem ho zfackoval!!!

Jel jsem v Brně dneska šalinou a slyšel jsem, jak se mladej usmrkánek baví se svým kamarádem o tom, že naše vláda udělala nějakej dobrej návrh. Samozřejmě jsem zasáhl.

Brněnská šalinaOtto Ballon Mierny, MF DNES

Měl to někdo udělat už dávno. Když malej usmrkánek říká že je dobře, že nevyhrála ČSSD, protože by jsme zkrachovali a že si klidně bude platit větší školný a velký DPH když to pomůže státu tak jsem tomu klukovi řekl "Ty hajzle, už tak malej a taháš to s mafiánama a asociálama?". On mi říkal, ať se uklidním a "akceptuju" (to si přesně pamatuju že řekl) cizí názor. Tak jsem mu řekl, ať nedělá chytrýho a ať není drzej. On mi řekl, ať se vzpamatuju a chovám se normálně. Tak jsem se na něj už naštval a dal jsem mu facku. Pořádnou velkou, ať ví, co udělal Kalousek z tý jeho fakt úžasný vlády. Já jsem k tomu měl důvod ještě větší.

To mě štvou ti vysokoškolský inteligenti, co si myslí, že když dělají vysokou školu, tak jsou něco víc. Myslí si, že když studujou, tak budou boháči. Takový usmrkánky by jsme měli hnát, ať jdou makat a nebuzerujou slušný lidi!!!

Je to jen takovej krátkej článek, který jsem ani nedal na elitní blog, protože to netřeba víc ode mě komentovat. Prostor nechám vám v komentářích a zajímavé komentáře vyvěsím tady. Bude to první můj článek tohodle typu... Článek, kterej píšete vy sami.

Myslíte si, že jsem se zachoval správně? Udělali by jste to samé? Tak pište do komentářů nebo na e-mail jaroslav.hlad.na.prazsky.hrad@seznam.cz a nebo na Facebook - http://www.facebook.com/profile.php?id=100002591098497

Váš Jaroslav Hlad

Glock Mark XIX píše ke každému článku, kterej napíšu, že jsem provokatér a že neexistuju, ale nemá pro to žádné důkazy. Tak mi ty důkazy najdi, chytráku, jo? Takový lidi jako ty bych taky nejradši profackoval.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jaroslav Hlad | úterý 11.10.2011 20:07 | karma článku: 26,20 | přečteno: 4240x