Foto

Blbosti neřeším. V teplákách nebo v odrbaných džínách klidně i nakoupím. Jedu někam do přírody anebo někam na kole a cestou se stavím něco si koupit, abych měla s sebou. Někdo je tam vyoblíkaný jako na svatbu, možná na ni zrovna jde, někdo je v montérkách, někdo v teplácích, jiný nemá boty, no a?

Foto

Pro mě je tento styl odívání neakceptovatelný, ale nikomu nic neříkám. Je to věc každého.

Zdroj: https://blog.idnes.cz/helenavlachova/my-jsme-nosili-teplaky-na-hrani-venku.Bg24050801

.

Ale píšete o tom blog.

KT

Nesměli jsme do školy nosit džíny. Dnes jsou akceptovatelné i na běžných společenských akcích.

To čemu se dříve říkalo tepláky byl o odění dosti neforemné v hnusné hnědi nebo modři. Dnešní tepláky mi nevadí, pokud je člověk nenosí do Národního nebo na ples.

MV

Tehdejší a dnešní tepláky - nebe a dudy. Je mnoho kyprých žen, které se zakrývají různými hábity a sukněmi a jsou ženy, které se navliknou do tepláků.

Každý, ať se obléká, jak je mu libo.

PD

P78e23t87r 33D41r78a18p75a20l

28. 5. 2024 15:16

Tak před 100 lety třeba bylo neakceptovatelné, aby žena měla kalhoty a muž nemel klobouk. Tak už proboha přestaňte kadrovat, co má kdo na sobe

JZ

jsou lidé, kteří se s úžasem dozvědí, že v různých dobách a různých časech existují různé společenské normy, a pak začnou magořit, že jsou tedy ty normy jaksi nezávazné nebo zbytečné atd

smiřte se s tím, že šaty dělaj člověka, všechno bude pro vás snazší. A neberte si tepláky na přijímací pohovor, ani nechoďte v cyklistickém dresu do Stavovského divadla (jak jsem byl, žel, očitým svědkem).

Foto

Bože to je blábol. Stačí zajít do obchodu a požadovat "tepláky" ... dostane se vám tolika nabídek nesplňujících to, co popisujete v článku, až běda :)

Foto

Jsme nejhůře oblékaný národ v Evropě. Hodně záleží na výchově doma. Před několika lety jsem byl v Paříži a bylo bezpečné poznat, kdo je z Čech. Trička s potiskem a jeden s nápisem na tričku Policie ČR, holky odhalená břicha a samozřejmě tepláky. Já jsem jako kluk jel na kole do středu města pro součástku na kole a byl jsem oblečený do tepláků. Táta mě vidět z trolejbusu a hned jsem ji po návratu jednu koupi s přednáškou, že se takhle do města nechodí. Ke konci života rodiče se odstěhovali na vesnici, ale když jeli do Rakovníka na nákup Hezky se oblékli, táta si vzal klobouk, máma náušnice a vyrazili.

JM

J80a26n 35M58a84r21e13k

28. 5. 2024 17:32

Souzním s vámi pane Kindle...dnes platí, že čím hůř vypadáte, tím líp vypadáte. Je zde vidět jistý úpadek civilizace.

PG

Stejně jako upadá morálka, upadá i úroveň oblečení.

Módě neporučíte. Když někdo určí, že módní jsou džíny, děravé od kolen nahoru, chodí v tom spousta lidí. Stejně tak byly jednu dobu v módě pohodlné kalhoty s lampasy, hodně připomínající tepláky. Rozhodně ale nešlo o klasické tepláky, vytahané na zadku, se zadní kapsičkou na sirky a Startky, jak je předváděl starý Homolka.

MR

Jenže vy nedefinuje jasně co jsou tepláky. Co konkrétně považujte za tepláky? To co já považuji za tepláky se dnes dá velice špatně sehnat. Přeci jen modrá věc s kapsičkou na pravé straně a s gumou pod chodidla se už velice špatně shání.

  • Počet článků 1270
  • Celková karma 19,93
  • Průměrná čtenost 1114x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik