Holej zadek v přímém přenosu

Jsem chlap a líbí se mi ženský, poslední dobou si ale přestávám být jist tím, jestli to je špatně nebo dobře…. Jsem si plně vědom toho, že homosexualita není nemoc, že se jedná o biologickou alternativu vývoje mozku, respektive hypotalamu, jinými slovy- mozek se buď vyvine jako „homo“ nebo „hetero“ a není v silách jedince to jakkoli ovlivnit. Z probíhajícího současného procesu oteplování ale začínám mít rozporuplné pocity. Tak nějak přestávám zcela rozumět všem těm lidičkám, kteří to mají od narození jinak než já a vehementně přesvědčují všechny heterosexuály, že jsou utiskovaná menšina a že mají nárok na stejná práva jako všichni ostatní. 

Ať se kolem sebe dívám, jak chci, nevidím žádné utiskování ani diskriminaci. Češi jsou naopak velice tolerantním národem, což je patrné třeba i na tom, že se v Praze koná, v očích mnoha heterosexuálů zcela nesmyslný a praštěný, průvod buziků a leseb, kde se nestydí v přímém televizním přenosu, konkrétně na TV Prima, vystrkovat na kameru holý zadek a nikdo za to výtržníka neukamenuje.

 

Český národ si klidně za superstar zvolí cikána nebo lesbu a nikdo s tím nemá žádný problém.  Poláci a Němci se k nám hrnou do gay klubů a taky je nikdo nevyhání, tak v čem je, sakra, problém? Co si chtějí tito lidé dokazovat, o čem nás chtějí přesvědčit? Že jsou jako my? No asi nejsou, když se cítí menšinou a dožadují se čehosi, co jim ale nikdo dát nemůže.  Pokud se ve svém těle cítíte, ať už jako muž nebo žena, nějak nesví, tak se nechte třeba „předělat“, abyste to měli v cajku, ale proboha, neotravujte svými excesy a holými zadky ostatní společnost. Nikdo vám neupírá nic, co člověk dostal naděleno od přírody nebo, chcete-li, od Boha. Já, rozený „heterouš“, jsem od přírody nastavený tak, že se mně prostě líbí opačné pohlaví, a nezpochybnitelným faktem je, že v důsledku takto nastavené vzájemné sexuální přitažlivosti se rodí děti, což je základem procesu zachování lidské populace na naší planetě.

 

Vážení jinak orientovaní spoluobčané, místo toho, abyste se snažili zařadit do běžného a normálního života převážně hetero společnosti, předvádíte se, jako nějací „ujetí“ kašpaři, a tím si úctu a obyčejné lidské uznání jiných zcela jistě nezískáte.

 

Petr Havlíček

 

 

 

Autor: Petr Havlíček | středa 22.8.2012 11:10 | karma článku: 37,06 | přečteno: 3236x
  • Další články autora

Petr Havlíček

Podvod zvaný inflace

14.12.2022 v 11:30 | Karma: 31,78

Petr Havlíček

Stavidla pravdy se zavírají

11.4.2022 v 9:00 | Karma: 26,77

Petr Havlíček

Podvod zvaný inflace

24.2.2022 v 13:30 | Karma: 31,38

Petr Havlíček

Svatá vakcinace nefunguje

2.12.2021 v 12:30 | Karma: 21,65