Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Prima v tomto úspěšně dohonila Novu. A jestli trend bude pokračovat, tak je brzy předhoní i ČT.

1 0
možnosti
MK

Základem soukromého kanálu je sledovanost = byznys. Ta ukazuje, jací jsme. Až bude většina preferovat solidnost, kanální zprávy z většiny kanálů zmizí. Můj odhad : odhad tak to nebude.

0 0
možnosti
MP

Rád bych sledoval státní televizi ale ta informuje jednostranně a neobjektivně, tudíž nepravdivě. Takže nemám na vybranou. Asi nejlepší řešení jsou informace na internetu, kde už ráno vím to, co se dozvím v TV až večer.

2 0
možnosti
Foto

J32i70ř11í 18F16e54i51x

4. 6. 2014 11:15

Po příchodu Dvořáka z Novy se ČT1 stávají něčím podobným Nově. Kdysi byl ve zpravoddajství nějaký řád : z domova, ze zahraničí, ekonomika, kultura, sport. Dnes se skáče z jednoho na druhé, zůstaňte s námi, dál uvidíte, samé grafy jak to bylo před x lety atd. Prostě chaos a natáčení se komentátorů z jedné kamery do druhé.. H:-Pumus

3 0
možnosti
MH

Jsem moc rád, že to hodně z vás vidí podobně až stejně - ale pořád jsme ještě v menšině.

0 0
možnosti
VV

Zprávy na Primě jsou prakticky jen upoutávky na další  pořady. No co, Prima jede.

2 1
možnosti
Foto

nejen na Primě. Nezapomeňte třeba na ty zásadní kulinářské recepty na Nově, v hlavním vysílacím čase, v rámci hlavního zpravodajství ;-) a selfpromo na svůj server tn.cz

2 0
možnosti
Foto

Problém televizního zpravodajství je v tom, že v podstatě nemají co vysílat. Na ekonomické zpravodajství a analýzy dávno rezignovali. Pozitivní zprávy... o tom ze zásady vysílat nebudou a proto to "diváka nezajímá". Hlavně krev, slzy, násilí. Ale kde tolik materiálu vzít?? A tak z prdu dělají kuličku, využívají / zneužívají rádoby-zpráv o týraných zvířátkách, automobilových nehodách.

8 0
možnosti
MP

Na české televizi jsou zprávy zkreslené, na Nově také, a když tam vidím toho kuchaře za korunu, okamžitě přepínám. Nejméně zkreslené jsou na Primě. Ideální je TA3, objektivnější zprávy neznám. Dopravní nehody v TV přehlížím, jde o komerční televize, tak se musím smířit jak s nehodami, tak s reklamami.

2 0
možnosti
Foto

Nova, Prima, Barrandov- téměř totožné. Raději se dívám na ČT1 (někdy),ale většinou mi stačí zprávy na netu, kde si kliknu,na co chci a co mě zajímá.

7 0
možnosti
JH

J41i76ř50í 55H68o75l53ý

4. 6. 2014 8:59

Vy tomu tzv. zpravodajství a nejen na Primě ještě říkáte ZPRÁVY?

Já tomu říkám mlácení prázdné slámy!

2 0
možnosti
Foto

Já bych si obecně zpravodajství představoval jinak :) Nejen na Primě... ale co nadělám...tak se manipulace a černou kroniku snažím nevnímat a užívám si...

...hezkých moderátorek :))

2 0
možnosti
MH

Ano, však právě - hezká blondýnečka to byla! :-) Pro další případné diskutéry: teď jdu na tenis, mrknu se sem až po obědě.

1 0
možnosti
  • Počet článků 626
  • Celková karma 9,15
  • Průměrná čtenost 1552x
Myslete si o mně co chcete, stejně mě pravdivě nepoznáte. Ani z mých knížek - Martin Hattala: http://www.palmknihy.cz/web/   hatala.m@seznam.cz

Elektronické knihy k recenzím mi na požádání laskavě poskytují www. palmknihy.cz, za což jim děkuji.

Moje čtvrtá knížka "Čekání na gól" je k mání na: www.kniznieshop.cz.

 

neviditelny text

Seznam rubrik

Oblíbené blogy