Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FF

;-DR^...jen abyste tímhle článek nezavdal příčinu minimálně konec rozhodčím v Čechách...představte si zápas, rozhodčí odpíská faul, faulovaný hráč se zvedne a řekne rozhodčímu, že to faul nebyl, po chvíli jiný hráč řekne, že aut zahrál on, brankář se přizná, že míč byl už za čarou, jiný hráč přispěchá s ujištěním, že fauloval, další, že měl dotek na roh.....to rozhodčí nemohou nikdy dopustit!!

1 0
možnosti

Možná by to byla škoda, ale katastrofa by to nebyla.:-) Aspoň těch současných. Jen by došlo k vypuštění rybníka a kapříci.by se plácali na suchu.

0 0
možnosti
PS

P94e44t61r 38S46k76á74c20e10l

14. 7. 2014 22:57

Dal jsem karmu, tohle je skutečně nutné ventilovat. Pravidla kopané jsou všem jasná, zdravým rozumem srozumitelná. Takže čeho a/nebo koho se rozhodčí bojí, když se bojí v desáté minutě vytáhnout kartu (třeba i červenou). Nebo odpískat penaltu? Hráči to prostě ze začátku zkusí, co jim povolí. Nezapomenu na utkání Italů, před léty. Když jim v 1. poločase sudí vyloučil hráče za sprostý zákrok, hráli do konce utkání velmi slušně a dokonce zápas vyhráli! Mělo by být obvyklé (nikoliv pravidlem), že vyloučí současně hráče z bou mužstev. Jednoho za faul a druhého za oplácení, případně protesty apod. Sudí prostě musí od začátku dát najevo, kdo hru řídí...

1 0
možnosti
PS

P19e25t62r 36S69k89á79c82e90l

14. 7. 2014 22:58

Jo a neféroví fotbalisté? Ti by neměli mít na růžích ustláno, při  prvním náznaku filmování žlutá karta, při druhém červená. Potom není co řešit.

0 0
možnosti

Popsal jste to docela podrobně. Ale já bych ty rozhodčí moc neomlouvala. Někdy je vidět, že pískají "pro jednoho soupeře". Tady na MS to bylo taky patrné. A ten sobotní Alžířan byl nejhorší - to jestli viděl či neviděl, bylo jedno. Co se.týká hráčů, tak souhlasím, že jsou snadno ovladatelní šéfama klubů - přes peníze a někdy pro jejich jednoduchost. Možná je i trenéři navádí k "likvidaci" protivníka, jak píšete. Nevědí, co to je ohleduplnost - tak, jak to odnesl Neymar a předvedl se Suarez - to mluví za vše. A včera ten nájezd Neuera byl taky dost neurvalý. Slyšel jste někdy, jak hrají fotbal holky? Jejich slovník není o nic slušnější, než u chlapů. A trenér to toleruje. Kdo zařídí tu výchovu ke slušnému chování? Společnost toleruje hrubé chování a nijak ho nekomentuje a neodsuzuje. Ani u nás, ani na MS.

1 0
možnosti
Foto

Martine, v Norimberku je u mě Jindra Kraus, máme SRANDU, pomlouváme Tě a zdravíme!

0 0
možnosti
MH

Jen zhurta do mě a oba moc zdravím!:-)

0 0
možnosti
FS

"jestřábým okem"? Pan sepisovatel?

2 2
možnosti
MH

Víte, stane se, stalo se. Ale jízlivý být nemusíte, už jen proto, že správná gramatika a spisovatelstvím (všeobecně vzato) nemusí být nutně ve shodě. Jinak by jazykoví korektoři byli bez práce.

2 2
možnosti
  • Počet článků 625
  • Celková karma 16,55
  • Průměrná čtenost 1553x
Myslete si o mně co chcete, stejně mě pravdivě nepoznáte. Ani z mých knížek - Martin Hattala: http://www.palmknihy.cz/web/   hatala.m@seznam.cz

Elektronické knihy k recenzím mi na požádání laskavě poskytují www. palmknihy.cz, za což jim děkuji.

Moje čtvrtá knížka "Čekání na gól" je k mání na: www.kniznieshop.cz.

 

neviditelny text

Seznam rubrik

Oblíbené blogy