Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VF

Už se těším na další díl a na dialog s paní učitelkou: 

Paní učitelko, nemáte vadný chrup? Ne, ale mám můstek. Tak to máte pod ním na..áno.;-D

0 0
možnosti
MH

Vidíte... ó děkuji. To je ta trapná scéna z vlaku, že jo? On kolikrát Donutil tak špatně artikuluje, fláká to, že mu nerozumím. Díky tak za objasnění, takže teď se můžu zasmát i já ;-D

1 0
možnosti
OF

1/RZP nesmí brát žádný doprovod, to platí snad nadále.

2/ Hyperventilační tetanie byla zahrána špatně, spíše to vypadalo

na těžký astmatický záchvat v posledním tažení.

3/ Jaký je průběh slezinné tepny? Jako obykle jsou možné různé varianty

Dr. Martin měl v operačním poli jen krev, dělal to naslepo, jako zkušenému

chirurgovi se mohlo podařit.

Neviděl jsem však, že by nějak pacientovi vyšetřoval břicho / doma/, což je pochopitelně nesmysl.Po zastavení krvácení nemůže tlak stoupnout sám o sobě. Těch infuzí bylo nějak málo/ viděl jsem jednu, podána přetlakem/.

Ten slovenský lékař byl zahraný velmi špatně. Tak se lékař nechová . On se choval jak pražský vekslák. IQ tykve.

Jinak ale fajn díl, moc se mi líbil.

0 0
možnosti
OF

S tím nezastavením sanitky máte pravdu.

0 0
možnosti
PS

P42e20t27r 45S12k47á61l66a

4. 10. 2015 10:50

Seríály z lékařského prostředí jsou oblíbené a na to, jestli odpovídají z lékařského hlediska realitě se příliš nehledí. Příkladů by se jistě našlo mnoho. Pravda ovšem je, že Donutilova role doktora Martina mně také nesedí. A vůbec už si nemyslím, že by kvalitu seriálu (nebo i filmu) zaručovala už jen přítomnost někoho z tria Donutil, Polívka, Holubová. Nepochybně jsou to dobří herci, ne do každé role se ale hodí. Dobrý příklad je poměrně vydařený seriál Labyrint, kde mi Donutil vadí ještě víc než jako doktor Martin.

1 0
možnosti
MH

Je s podivem, že většinou bývám s většinovým názorem v opozici, ale tady je tomu jinak - Donutil je fakt slabým článkem v jinak napínavém Labyrintu.

3 0
možnosti
MS

Ten seriál jsem odpískal po prvních dvou dílech. Dokonce bych řekl, že Miroslav Donutil v hlavní roli tam není žádným bonusem navíc. Vůbec mi tam nesedí. :-/

0 0
možnosti
MH

A víte, že mi tam taky nesedí, i když v blogu oceňuji jeho vlastnosti? Samozřejmě, hraje tam roli nerudy, ale i tak z něj cítím, jako by se mu hrát nechtělo.

1 0
možnosti
JK

:-) Nekritické myšlení diváků TV seriálů (tím proboha nemyslím vás!) je pověstné již od dob první Nemocnice na kraji města, kdy někteří jedinci údajně v korespondenci žádali pana Chudíka o provedení plánovaného zákroku.;-D Ale nakonec to možná svědčí jen o tom, že se daný seriál podařil. Většina z nás jsou vlastně laici, nejen v medicíně. Nový seriál nesleduji, ale v pátek se schválně na M.Donutila podívám. :-)

0 0
možnosti
MH

Tak doufejme, že se vám "Míra" představí v plné síle a zbroji, a jeho sestrička taktéž:-)

0 0
možnosti
JV

Dala jsem vám karmu, protože jste lékař a můžete "ocenit" všechny pitomosti, které v té pohádce pro dospělé ČT ukazuje. Jsou tam takové absurdity, že snad nikdo nebude věřit, že tam ukazované věci by mohly být pravda. Seriál sice je "humorný", ale ruku na srdce, neznám obvoďáka, který by s takovou "sestřičkou" nevyrazil dveře už po prvním půldni. Snad jen ti pacienti jsou docela realističtí. Tak to neprožívejte!;-)

1 0
možnosti
MH

Ano, sestrička je to na zabití, ale když ona mě pokazdé tak pobaví!:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 625
  • Celková karma 16,55
  • Průměrná čtenost 1553x
Myslete si o mně co chcete, stejně mě pravdivě nepoznáte. Ani z mých knížek - Martin Hattala: http://www.palmknihy.cz/web/   hatala.m@seznam.cz

Elektronické knihy k recenzím mi na požádání laskavě poskytují www. palmknihy.cz, za což jim děkuji.

Moje čtvrtá knížka "Čekání na gól" je k mání na: www.kniznieshop.cz.

 

neviditelny text

Seznam rubrik

Oblíbené blogy