Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HP

Tak ja po porodu jeste naopak zhubla, ale jsem proste ten typ co ma spis problem nabrat. V tehotenstvi i po nem jsem pravidelne cvicila a dbat na sebe neprestala - ale nesoudim. Kazde tehotenstvi je jine, kazde sestinedeli je jine, kazde dite je jine, u kazde se hormony poblazni jinak. .

Takze pokud mate plactive dite, skoro se nevyspite, k tomu nervy na pochodu, hormony pracuji - to uz se mnohdy tezko hleda sila jeste intenzivne pracovat na figure.

Neobhajuju "lenosky" co na tehotenstvi svadeji svoji figuru jeste kdyz jde dite do skoly, ale minimalne prvnich par mesicu jsou pro me maminky v jakesi dobe hajeni a to jestli maji krasnou postavu, krasne obleceni a smrnc bych neresila.

0 0
možnosti
Foto

Bez boubelek si život nedokážu představit. Raději se dívám na ně než na vychrtlice.hah

0 0
možnosti
AK

Tak já teda přiznám jako první, teď jsem v těhotenství nabrala asi 25 kilo, protože jsem si mohla vybrat, jestli budu několik měsíců non-stop objímat mísu nebo budu žrát (jiné slovo bohužel nevystihuje lépe podstatu věci). A protože jsem musela fungovat, vybrala jsem si to jídlo. Ale porod byl příliš snadný a moc kilo mi nesebral. O to víc práce mě čeká teď. Ale za svým původním rozhodnutím si stojím, já hrozně nerada zvracím ;-D

0 0
možnosti
MH

Tak k tomu aspoň připojte pohyb, nejenom ten žracivý:-)

0 0
možnosti
ZS

Znám maminky, které běhají s kočárky a dokonce tam mají i dvě děti. S jednou takovou jsem běžela závod. Do kopce jsem jí utekla, přeci jen ten kočárek je slušná zátěž, ale dolů mě převálcovala... pak říkala, že z kopce musí běžet rychle, když se kočárek rozjede...;-)

0 0
možnosti
MH

Možná by se hodilo dodat, že při běhu z kopce bylo nanejvýš vhodné se kočárku udržet...:-)

To já takhle běžel závod během jeho pracovní doby s jedním tankistou a taky z kopce...no a po seběhnutí běda bylo těm, kteří nás předtím předběhli;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 625
  • Celková karma 16,55
  • Průměrná čtenost 1553x
Myslete si o mně co chcete, stejně mě pravdivě nepoznáte. Ani z mých knížek - Martin Hattala: http://www.palmknihy.cz/web/   hatala.m@seznam.cz

Elektronické knihy k recenzím mi na požádání laskavě poskytují www. palmknihy.cz, za což jim děkuji.

Moje čtvrtá knížka "Čekání na gól" je k mání na: www.kniznieshop.cz.

 

neviditelny text

Seznam rubrik

Oblíbené blogy