Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

Dívá se na to někdo tak, že volající to mají jako zaměstnání a postupují podle pokynů zaměstnavatele? Jsou povolání, které někdo vezme jen proto, že nic lepšího nesehnal a peníze potřebuje.

0 0
možnosti
Foto

Martine, hezký lázeňský pobyt! Jinak si myslím, tady jsi zřejmě vytvořil osobní rekord. Gratuluji!R^

0 0
možnosti
MH

Nevytvořil, a hrozně mě to trápí:-)

0 0
možnosti
VK

Mému muži jednou volala nějaká Slovenka.Vůbec jí nerozuměl,nechal ji asi 5 minut mluvit a pak jí v klidu řekl Slečno já vám ale vůbec nerozumím,takže vám děkuji a na shledanou :))

0 0
možnosti
JT

funguje nechat je dele vykacavat, treba se i na neco zeptat, a pak az odmitnout. Oni maji limit na hovor a vy jim kazite normy. Brzo se dostanete na blacklist.

0 0
možnosti
MH

Děkuji všem diskutérům. Věc se má však tak, že momentálně jsem Švihák lázeňský;-D a to bohužel, (zřejmě špatná pojišťovna;-(,) bez wifiny na pokoji. Tak na internet chodím, (nejedná se o kdovíjaké obětování,:-)) do kavárny, jako třeba dopoledne a teď a zase zítra...

Ale k věci: Víte, já těch dvacet útoků ročně od rychlemluvících nabízeček už nějak přežiju a decentně se s nimi rozloučím, co ale hlavně jsem v článku chtěl zdůraznit, je nekonečnost a nesmyslnost smskových manýrů těch, kteří se neumí vyjádřit dvěma strohými větami. A co dlouhé telefonování? Někde v paměti mám pořád uloženo, že telefonovat se má krátce, jasně, zřetelně.

2 0
možnosti
PH

Mluvíte mi z duše!

0 0
možnosti
AP

Sice vás chápu, ale v těchto případech bych doporučil byt strohy netolerantni (říkat NE) a nepripustit ale. Nic lepšího nikdo nevymysmel

0 0
možnosti
JT

Ja tem slecnam rikam, ze nesouhlasim s nahravanim. To je vetsinou dostatecne vykoleji.

0 0
možnosti
JK

J46o70s22e27f 27K14l64a55t

21. 11. 2015 13:40

Tak docela vás lituji,jestli kamarády považujete za "kamarádíčky vyčůraný"tak těch dobrých asi moc nemáte

2 0
možnosti
Foto

Az budou mit v cesku vsichni internetova data a nainstaluji si whatsapp - pocet datlovacich kamaradu se exponencialne rozmnozi ... a za stejnou cenu :-D

0 0
možnosti
JS

Na to je velmi jednoduchý recept : stačí říci nemám zájem a zavěsit oni sice za dva až tři měsíce zavolají znovu ale dá se to vydržet při stejném postupu. Takto to praktikuji již asi dva roky a nemám problém sice jsem jim doporučil aby u mého čísla si udělali hvězdičku jako že jsem neoblomný ale zkoušejí to dál a já vytrvale zavěšuji.

0 0
možnosti
JK

zavolejte si na operátora a řekněte ,že nechcete, aby vám volali za účelem telemarketingových hovorů. max vám někdo za volá dbakrát za rok. mám to tak asi 7 let  a jsem spokojen.

1 0
možnosti
  • Počet článků 626
  • Celková karma 9,13
  • Průměrná čtenost 1552x
Myslete si o mně co chcete, stejně mě pravdivě nepoznáte. Ani z mých knížek - Martin Hattala: http://www.palmknihy.cz/web/   hatala.m@seznam.cz

Elektronické knihy k recenzím mi na požádání laskavě poskytují www. palmknihy.cz, za což jim děkuji.

Moje čtvrtá knížka "Čekání na gól" je k mání na: www.kniznieshop.cz.

 

neviditelny text

Seznam rubrik

Oblíbené blogy