Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

hele...a ona se tam ani nesvléká??? Pokud ne...tak pak se na to koukat nebudu ;-D

1 0
možnosti
MH

Nesvlíká, škoda že nesvlíká. Kdyby při tom jenom mlčela, bylo by to mnohem lepší, bylo by to aspoň o něčem :-)

1 0
možnosti
MR

Vůbec nevím, o čem je řeč.

0 0
možnosti
MH

Tak si článek přečtěte pozorněji ještě jednou a nedívejte se při tom na EZO TV:-)!

2 0
možnosti
PD

A nechcete se raději koukat na porno? To je více intelektuální zábava než EZO TV. :-P

2 0
možnosti
MH

A víte, že jsem se jednou díval? Jenomže opravdu nevědomky. To v domnění, že se dívám na western. Přijel kovboj, u ohrady uviděl děvečku s vidlema, já čekal, že jí půjdes s hnojem pomoct, ale on si stáhl si kaťata a ona vyplivla žvýkačku.

6 0
možnosti
TS

;-D karma za síkorku! To víte, oni moc nepředpokládají, že divák týhle šou bude natolik inteligentní, aby mu to došlo. Ale co není, může být! Možná jste právě inspiroval recesisty, kteří budou slečně volat a diktovat "zavilí šakali zavile vyli" pro obveselení ;-)

1 0
možnosti
MH

Tak takhle by to teda fakt nešlo. Ještě bych prosil karmy za sisla a vidru. Jak k tomu ta nebohá zneuctěná zviřátka přijdou, takhle je přehlížet? :-)A s tím voláním, to fakt raději ne. Ikdyž, možná jo - i za ty prachy by to fakt stálo za to!:-)

2 0
možnosti
JN

Na Vaše trápení je jednoduchý lék.  Každý dálkový ovladač televizoru má zázračné červené tlačítko. Zpravidla bývá vlevo nahoře. Jeho pomocí pošlete kohokoliv, kdo se vám na obrazovce nelíbí, do nenávratna.  Pro případ, že by toto tlačítko nefungovalo, jsou všechny typy televizpru vybaveny "ruským vypínačem", který je nejspolehlivější. Vytažením vidlice ze zásuvky si zajistíte klid a pohodu až do té doby, než to opět zapnete.

2 2
možnosti
MH

Děkuji pane doktore:-). Když přistoupím na vaši hru, že se v takhle v noci dívám na televizi, tak proč asi? Abych všechny ty hrůzy doposud odposlouchané, včetně béčkových filmů viděl na vlastní oči a slyšel na vlastní uši! Ne, nezlobte se, nevypnu!:-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 626
  • Celková karma 9,49
  • Průměrná čtenost 1552x
Myslete si o mně co chcete, stejně mě pravdivě nepoznáte. Ani z mých knížek - Martin Hattala: http://www.palmknihy.cz/web/   hatala.m@seznam.cz

Elektronické knihy k recenzím mi na požádání laskavě poskytují www. palmknihy.cz, za což jim děkuji.

Moje čtvrtá knížka "Čekání na gól" je k mání na: www.kniznieshop.cz.

 

neviditelny text

Seznam rubrik

Oblíbené blogy