Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mně se Šíp líbí, když uvádí nějaký pořad typu Fotbalista roku ( ale fakt je, že jsem to viděla tak 2-3 roky zpět asi ). Všechnopárty jsem mívala ráda stejně jako Krause, ale dnes se podívám na Všechnopárty jen tehdy, když ji má manžel někdy puštěnou a podle hostů ( jo, viděla jsem pana Bohdana Pomahače, pak už mě díl nezajímal), ale Krause už si doma nezapneme. Jeho rozhovory kolikrát nejsou ani rozhovory, to jsou jeho monology, kdy mele o jedné větě 10 minut a nic...

A když mě něco nebaví, tak na to nekoukám.

0 0
možnosti
Foto

Za ty léta už vystřílel zásoby munice a na pořadu je to znát. To jen mimořádní jedinci, mezi které řadím i "významné" blogery už roky píšou a pořád mají o čem.

2 0
možnosti
KV

Všechnopárty se mi líbí, je v ní laskavý humor !

1 2
možnosti
LM

Ať si říká kdo chce co chce, každý máme nárok na SVŮJ názor a nikomu ten jeho neberu. Já si v tom svém myslím, že Šíp je předrevoluční zombie, jeho styl buranského "humoru" už se mi taky hodně dlouho nelíbí a řeším to prostě tak, že na něj nekoukám (ostatně - tady ve Skotsku to ani nejde a z You-Tube to stahovat nehodlám; takový masochista zase nejsem). I když chápu, že v Čechách se najde značné množství diváků, kteří inteligentní humor nechápou, takže si musí vystačit s podobnými pořady a podobnými "umělci". Budiž jim to přáno ;-)

3 0
možnosti
KV

Tak se dívejte na Partičku na Primě ! To je inteligentní humor ! :-)

1 0
možnosti
TB

Furt lepší Šíp než Kraus,který se ve své show dělá z hostů naprosté blbce.

2 0
možnosti
MH

Ano, dělá z nich blbce, ale vždyť oni si za to můžou sami! Jednak ví co je Kraus zač a přesto k němu lezou a svou základní neznalostí, hloupostí. Vrcholem všeho byla "Jacguelina" a jedna mladá blonďatá herečka, (asi před dvěma, třemi lety,) která nebyla schopna obsahově vysvětlit, jakou zkoušku nedávno udělala o co vlastně studuje. No, hlavně, že studuje na jedničky. Ale spíš si myslím, že známky měla za příchody v prsaté halence.

0 0
možnosti
Foto

A Vy jste se nikdy v ničem neseknul a neujel jste? ;-)

Nemůže být každý díl Všechnopárty vrcholem zábavy ...

2 0
možnosti

Autor se sekne téměř v každém blogu.

2 0
možnosti
PK

Tak já si raději připlatím třeba na Ebena a jeho intelektuální inteligentní humor. Nechápu proč by pan Hatala žil bez humoru ale prostě Šípa nemusí. Mně se také osobně zdá příliš prodejný a útočící na nižší lidské pudy. Stejně tak nemusím Leoše Mareše, který už je ale pro jinou kategorii  lidí.

2 1
možnosti
MH

Diky, aspoň nějaké kladné vyjádření a pochopení.

1 1
možnosti
JK

Šípa mám veľmi rád. Je to jediný "pořad", ktorý v televízii pravidelne sledujem.

Ale tá veta s tým Rusom zamrzela aj mňa. A pred pár týždňami tiež nejaký "vtip" týkajúci sa Olympiády v Soči. Jednoducho využil a naskočil na primitívnu protiruskú vlnu. Každý  z času na čas však o niečo zakopne...

4 0
možnosti
MH

I s vámi se shoduji, ale: my můžeme zakopávat, my nejsme tolik vidět, to Karel diváky ovládá, to on prodává svou kůži na trh a ve velkém! On by se měl kontrolovat tisíckrát víc, než my!

0 0
možnosti
MP

Lidem bez smyslu pro humor jejich život nezávidím, i kdyby se topili v milionech. Proč vlastně žijí? Na jejich místě bych si dávno dal provaz.;-D

0 0
možnosti
MP

Autorovi chybí smysl pro humor. Jde o lehce zábavný a dokonce i trochu poučný pořad. Oproti Krausovi má stále úroven. Na rozdíl od Krause nikoho neponižuje, nenutí si odpovědi na nepříjemné otázky.

7 3
možnosti
MH

V pohodě, vždyť co. Jenom znevažuje smrt ruského šermíře!

2 3
možnosti
  • Počet článků 626
  • Celková karma 9,15
  • Průměrná čtenost 1552x
Myslete si o mně co chcete, stejně mě pravdivě nepoznáte. Ani z mých knížek - Martin Hattala: http://www.palmknihy.cz/web/   hatala.m@seznam.cz

Elektronické knihy k recenzím mi na požádání laskavě poskytují www. palmknihy.cz, za což jim děkuji.

Moje čtvrtá knížka "Čekání na gól" je k mání na: www.kniznieshop.cz.

 

neviditelny text

Seznam rubrik

Oblíbené blogy