Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Právě tím, jak se vyjadřují mi dávají pocit, že se známe dlouho a dobře. Pořad mám moc ráda a při jeho (většinou poslouchání v rádiu) mi vytváři iluzi, že jsem právě s nimi, kamarády, kteří povětšinou sdílí mé názory. Na některé jejich hlášky se nedá zapomenout. Jsem starší ročník a mám radost z toho, že o pořadu mohu diskutovat s dcerou, kdy každá vytahuje z rukávu větší eso, které palce hodily na stůl. Díky za Odvážné palce!

0 0
možnosti
MH

Vtipné hlášky mám rád, ale ne už koktavost hostů pořadu, primitivní "prostě a jako" vyjadřování. Ale vždyť o tom píšete - že se vám podprůměrná jazyková úroveň líbí, a k tomu já nemám co dodat. Takže eeee, ehmmm, prostě jako budu ééé, vlastně jakoby jakoby končit. Spokojená?

0 0
možnosti
Foto

Martine, mně už delší dobu vadí v nových filmech, hlavně televizních, že mnoho mladších herců špatně artikuluje a nerozumět jim, ještě pomáhá hlasitá hudba, která má být jen tichým křoviskem. Kvůli té muzice není často rozumět ani dobře artikulujícím. Asi to budu vypínat, byť to byla napínavá kriminálkaR^

0 0
možnosti
MH

Přesně. Trošku je tom i naším stupňujícim se věkem, ale kolikrát když se vedlejšiho sledovatele zeptám, co ten či onen v TV řekl, že jsem mu nerozuměl, tak odpoví, že taky neví.

0 0
možnosti
PV

primarne jde o rozhlasovy porad, takze vizualni stranka muze byt potlacena. na druhou stranu, kdyz uz to snimaji z duvodu komerce, pak by na tom asi zapracovat meli.

0 0
možnosti
MB

M69i50l54a97n 27B44í95l20e25k

13. 4. 2016 20:53

Jenže ve většině jsou asi posluchači/diváci z nezávislejšího ranku kultury, kterým na formě zas tolik nesejde, takže by případná "učesanost" mohla být nakonec komerčně kontraproduktivní.

0 0
možnosti
MB

M82i22l64a45n 51B78í19l97e70k

13. 4. 2016 14:40

No, nevím, "Odvážné palce" jsou pořadem Radia 1. Tam místo dobře artikulujících moderátorů jedoucích podle playlistu hudbu vybírají "normální" lidi se zájmem o muziku. To platí i o filmovém pořadu. Ten nemá být nějakým filmověvědeckým rozborem nebo kulturní osvětou, ale spíš zábavným neformálním pokecem - a myslím, že ho tak berou i posluchači.

1 0
možnosti
  • Počet článků 626
  • Celková karma 9,15
  • Průměrná čtenost 1552x
Myslete si o mně co chcete, stejně mě pravdivě nepoznáte. Ani z mých knížek - Martin Hattala: http://www.palmknihy.cz/web/   hatala.m@seznam.cz

Elektronické knihy k recenzím mi na požádání laskavě poskytují www. palmknihy.cz, za což jim děkuji.

Moje čtvrtá knížka "Čekání na gól" je k mání na: www.kniznieshop.cz.

 

neviditelny text

Seznam rubrik

Oblíbené blogy