Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Ještě se k tomu vracím.Tentokrát ale v obráceném gardu.Ostudný výrok brněnského soudce, který nechal zaplatit 100 tisíc korun lékaři, který přijel na telefonické volání rodičky, která porodila dítě doma. Lékař naznal, že dítě, protože je podchlazené má jít i s matkou na pozorování do nemocnice.Matička to odmítla, ale byla odvezena i s dítětem a soudce uznal újmu její i dítěte, Soud se táhl rok, či dva, mezitím chudák lékař zemřel, a to také díky této kauze.100 tisíc zaplatí nemocnice.

Bože, nic nelidského nám není cizí !!

1 0
možnosti
MH

Víte co, jestli je to tak, jak tvrdíte: rodička si stěžovala, že lékař volil jistotu a přesto ho zažalovala. No pane jo! A co na to soudce? Viz Vaše poslední věta.

0 1
možnosti
Foto

Po tom  nadlidském výkonu musela ta bageta chutnat jako steak v Alcronu;-D

0 1
možnosti
MH

Jó to já nevím, já v Alcronu ještě nebyl, ale dík za pozvání:-)

0 1
možnosti
IH

I17r83e83n18a 25H81r45u90b59á

16. 11. 2012 13:27

Proč by měl být pacient vděčný za nepatrnou pomoc lékaře?Jste snad vy vděčný prodavačce v obchodě že vás obsloužila?Vděk je na místě tam,kde někdo něco dělá nezjištně.

4 0
možnosti
MH

Zištně nebo nezištně, tak bych to nestavěl. Ale když to chcete vědět, daleko víc než za obsluhu v obchodě jsem vděčný za rohlík v něm, za všechny věci kolem mě, které si sám vytvořit neumím nebo by mě jejich vznik stál velké úsilí.

0 2
možnosti
MP

Ale ano, dobrý výkon operatérů o to jde v první řadě.Ale, mnohé nemocniční blafy také dělají image nemocnice, jakož i špatně fungující automat na potraviny.Horší je to, když se to prvé nepovede.A děje se to a často. Tedy relativně.Můj známý chirurg už starý pán mi vykládal o falech lékařů při operacích rakoviny prsu.Faly se neříkají nahlas a pacientovi, řekl mi.V následné soudní při by chudák lékař mohl platit několik milionů.To tedy uznáte.... porcička nudlí s mákem, to je maličkost.....

3 0
možnosti
MH

Já si samozřejmě ze sebe dělám legraci, ty automaty jsou pro zdravého člověka naprosto v pohodě, tedy, když nelení a přečte si na něm upozornění. A když ne, tak automat vydělá víc - nádherně vyřešeno. Víte, byl jsem u operace, kdy primář přeťal to, co neměl a samozřejmě to pacientce tak úplně nepřiznal. Byl z toho hodně špatný, kolegové s ním soucítili a konejšili ho a samozřejmě ho nikdo neprásknul. Jedná se sice o něco jiného než o spálený rohlík nebo špatně ušité kalhoty, ale chápat by se to mělo podobně, ne-li stejně.

0 2
možnosti
  • Počet článků 626
  • Celková karma 9,49
  • Průměrná čtenost 1552x
Myslete si o mně co chcete, stejně mě pravdivě nepoznáte. Ani z mých knížek - Martin Hattala: http://www.palmknihy.cz/web/   hatala.m@seznam.cz

Elektronické knihy k recenzím mi na požádání laskavě poskytují www. palmknihy.cz, za což jim děkuji.

Moje čtvrtá knížka "Čekání na gól" je k mání na: www.kniznieshop.cz.

 

neviditelny text

Seznam rubrik

Oblíbené blogy