Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

enrique

21. 7. 2011 12:29
Občas...

Občas takového moulu,který se mi nalepí na zadní nárazník krásně vyděsím brzdovými světly.Nic by mi neudělalo větší radost,než kdyby mu ze vzteku praskla cévka.

0 0
možnosti
AAP

AndreaAnna

11. 7. 2011 16:01
:-)

A já miluji víkendové řidiče v klobouku s nalepeným, vyděšeným kukučem na skle:-)

karma R^

0 0
možnosti
MF

kecálek_český

29. 6. 2011 12:53
dotaz

nevíte měkdo jak je to s uveřejněním některých "řidičů" na netu, třebas přes youtube. Mám v autě bezp.kameru, zejména pro případ nehody jako důkazní materiál, kdyby bylo potřeba. No a některé záběry prasáren by stály za zveřejnění. Nebíte, jak to je se zveřejněním videa včetně SPZ? :-)

0 0
možnosti
EN

EMS

29. 6. 2011 12:50
Řidič

Milý pane Hatalo! V mnoha bodech s Vámi souhlasím, denně můžu v autě překousnout volant, ale víte co? Když to porovnáte, tak v cíli budete úplně stejně rychle jako ti, kvůli kterým hysterčíte za volantem, jenže oni budou v klidu. Tak si pusťte muziku, zpívejte si a hlavně klííííííd! Na druhou stranu, víte jak zase působíte na ostatní řidiče vy? A když to vezmu z pohledu vašeho článku - popsal jste spoustu řidičů, co vám na silnicích vadí, ale ani jednoho, se kterým byste byl OK. Jak je možné, že těch druhých je víc????? Není vám to trochu divné?

0 0
možnosti
MH

milmarma

29. 6. 2011 23:55
Re: Řidič

Jakže je ten film? Jsem cholerický, ale léčím se. I díky vám se budu snažit být klidnější. Ale jo, těžko se mi to říká, ale několik řidičů, které jsem na cestách potkal a jsou skoro tak skvělí jako já, by se našlo.:-)

0 0
možnosti
T

tabasco

28. 6. 2011 17:19
...

Taky jsem na silnici cholerik. řvu, nadávám a naštěstí svou nasranost ventiluji i klaksonem, který jsem se naučil bravurně používat v Černé Hoře a šetřím si tím hlasivky. Dělám to asi z důvodu, že si třeba řidiči uvědomí jak jedou špatně. Vadí mi, že nesledují semafor, i když je za nimi kolona. Vadí mi, že si spousta lidí plete v dobře viditelné křižovatce značku "dej přednost" se stopkou. Vadí mi, když někoho předjíždím, že na to šlápne taky abych ho nemohl pokořit či co. Vadí mi, když někdo stojí v křižovatce ačkoli tam jsou ty žluté obdélníky s křízem uvnitř. Jenže to troubení nepomáhá a lidé jsou neponaučitelní. asi si pořídím do auta tramvajový zvonek - ten když slyší tak se všichni klidí ze silnice. :-)

0 0
možnosti
MF

kecálek_český

29. 6. 2011 12:40
Re: ...

ten tramvajovej zvonek je dobrej nápad, ale bohužel u nás v HK trajbaje nejezděj ;-( :-P

jo a dnešní zážitek z D11 - frajírek v SUVčku si to šinul v levém pruhu vedle kamionu asi 3km stejnou rychlostí. Mno a pak, když už přejel doprava a já ho míjel tak co - tak telefonoval a druhou rukou se krmil bagetou...

0 0
možnosti
MJ

Milazly

28. 6. 2011 14:46
pán je sobec

Pane, ze svého pohledu máte pravdu, ALE - ale nejste sám. Silnice není demokracie a neřídí se názorem většiny!!!! Na silnici platí zákony a ty se musí dodržovat. Prioritou je bezpečnost - plynulost provozu a možnost se co nejrychleji přemístit jsou až na dalších místech. Pokud se napsáním tohoto článku zklidníte, vše je v pořádku. Pokud ne, radši nejezděte. Na silnici se vyskytují řičiči všemožných stupňů řidičských schopností a je třeba maximální tolerance, aby silnice byly co nejbezpečnější!

0 0
možnosti
MH

milmarma

28. 6. 2011 15:28
Re: pán je sobec

Jasně, i vy máte pravdu. A jak docílit bezpečnosti na silnicích? Plynulostí provozu, což ale rozhodně není největší rychlost. Jde o to, aby se frajeři a cholerici zklidnili a ti méně zdatní se ve svém řidičském umění zdokonalovali. Slyšel jsem, že někde ve Švédsku, kde zrovna pobýval XY na dovolené, byly úzké silnice. A jaks předjížděl? ptal jsem se já. Tam se jen obtížně dalo předjíždět, opáčil mi a dodal. Tam totiž nebylo potřeba předjíždět. Tam jezdili všichni devatesátkou! Oj jak by i tady bylo krásně!

0 0
možnosti

Tramp_007

28. 6. 2011 8:55
Jo jo, všichni jsou

blbci, jenom Hatala né.

0 0
možnosti
MH

milmarma

28. 6. 2011 12:03
Re: Jo jo, všichni jsou

A mezi jaké zařadit váš diskuzní příspěvek. Já v tom mám jasno.

0 0
možnosti
M

MikiInSpain

27. 6. 2011 18:44
OK (zero killed)

Ja bych tedy temer se vsim souhlasil, i kdyz se musim priznat, ze oproti vam se nesnazim nebezpecne predjizdet pomalejsi ridice - zbytecne je to stresuje a delaji blbosti. Taky mi nevadi, kdyz nekdo v obci nejede 50 - nakonec je to maximalni rychlost, ne jedina narizena. Rizeni je i o komunikaci s oratnimi, takze ano - blinkry o sto sest a napriklad bezduvodne brzdeni na rovne silnici je muj favorite:)

O rozestupech uz je to jina, tam bych nikoho nenutil - kazdy mame reakce jine a pokud se ridic na to neciti (ma 80 let nebo se spatne vyspal) tak at si necha i 100 metru rozestup. Jezdeni uprostred, no ja jezdim dost pri stredove care, ale samozrejme ji ani zrcatkem neprekracuji a je to dano stavem krajnic, moznosti vyskytu chodce (hlavne v noci) nebo cehokoli jineho, nechavam si rezervu pro manevrovani do obou stran a mam vetsi prehled. Kdyz me ale dojede rychlejsi ridic, tak ho bez problemu pustim, i kdyby chtel jet treba 200 = zadne "jedu 90, tak si muzes.."

Je to hlavne o slusnosti:)

0 0
možnosti
MH

milmarma

28. 6. 2011 12:17
Re: OK (zero killed)

Nikde nepíšu, že nebezpečně předjíždím, nejsem sebevrah. Spíš mi ale připadá, že se s většinou toho, co píšu, nesouhlasíte. Rozestup 100m už snad ani není rozestup. A víte, ono se ti středoví jezdci taky dost špatně předjíždějí a jízda co nejvíc od krajnice rozhodně není v dopravních předpisech, ba naopak. A vaše úhybné manévry k míjejícím vozidlům? Nevím, nevím, a k tomu stíháte pouštět i 200km blázny za sebou? Tak zrovna takové spěchavce bych měl zrovna na háku, když bych jel svou oblíbenou 95kou. Šťastnou cestu!

0 0
možnosti
K

kiwiisek

27. 6. 2011 17:18
tak to jsi mě rozsekal :o))))))))))))

Já nesnáším idioty , co nechápou funkci a chování v připojovacím pruhu a po dokroužení táhlé zatáčky nadjezdu na ubublanou trojku v sotva 30km/h , vystrčí rypák do silnice , kde je 90km/h..připojovací pruh ? na co ??

,,Výletníci,,jedoucí v levým pruhu na 80km/h pouhou 60km/h - a ještě mají pocit , jak jedou bezpečně !!

Paka , co zastaví na semaforu 10m za autem a nepopojedou..

Paka , co ve špičce už 150m od semaforu dobržďují , takže bezpečně jezdíte od červený k červený..a přispíváte nedobrovolně k zácpám...

Idioti , co na dálnici dojedou kamion a se smrtí v očích ho předjíždějí 93km/h na ubublanou pětku a trvá jim to kilometr , bez toho , aby se podívali za sebe !!! Že by měli podřadit a šlápnout na plyn , aby předjížděcí manévr zkrátili - no to by je asi zabilo :o((

0 0
možnosti
MH

milmarma

28. 6. 2011 12:05
Re: tak to jsi mě rozsekal :o))))))))))))

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
A

antizelenka

27. 6. 2011 9:12
spousta "diskutujících" opět nepochopila pointu

jezdit se má hlavně "předvídatelně" a s rozumem a předipsy nejsou od toho aby policajti mohli vybírat pokuty, ale aby každý s řidičákem věděl, že na křižovatce má přednost tenhle, souvislá bílá čára by měla zajistit bezpeční ve vlastním pruhu..............

nějak stále nechápu jak ještě mohli přežít "řidiči", kteří mají pocit, že středová bílá čára je "vodící linka" a má probíhat mezi koly auta i v zatáčce a hlavně na nepřehledném horizontu ( co kdyby tam jel cyklista ?).

Takové typy potkávám snad každý den a proto stále monitoruji velikost příkopu napravo, raději skočit do pole než se nechat čelně sejmout ( P.S. PROČ musí být v zatáčce a na horizontu u silnice mohutné stromy ?)

0 0
možnosti
IH

tantemici

27. 6. 2011 11:21
Re: spousta "diskutujících" opět nepochopila pointu

Proboha - zas další nepřítel stromů? To si vážně myslíte, že civilizace je o tom, vymlátit bezohledně všechny stromy? V obcích, aby na nikoho nespadly (viz případ ve Zlíně, po němž se masově kácí zdravé stromy všude! - u nás tomu tak je), u domů - jednak abych neměl stín a druhak aby drbna dobře viděla, co se

děje na chodníku... A nakonec i kolem silnic, aby do nich nikdo nevrazil. Au-au-au. Co takhle vymýtit i všechny lesy - i tam přece zavítá turista či houbař???

0 0
možnosti
  • Počet článků 626
  • Celková karma 9,50
  • Průměrná čtenost 1552x
Myslete si o mně co chcete, stejně mě pravdivě nepoznáte. Ani z mých knížek - Martin Hattala: http://www.palmknihy.cz/web/   hatala.m@seznam.cz

Elektronické knihy k recenzím mi na požádání laskavě poskytují www. palmknihy.cz, za což jim děkuji.

Moje čtvrtá knížka "Čekání na gól" je k mání na: www.kniznieshop.cz.

 

neviditelny text

Seznam rubrik

Oblíbené blogy