Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Martine, máš oči (nechci psá ZRAK) jako ostříž...:-)

0 0
možnosti

Ahoj Karle a ostatní,

omlouvám se, že reaguji až teď, ale dřív jsem nemohl. Co k tomu všemu říct: Karel je bezva a oblíbený chlap, chápe mě, napsal knížku, já ji přečetl a zhodnotil, a i když nechce svoji osobitost měnit, uvědomuje si, že je pořád co zlepšovat, a o to přece jde. Jen mi tu příští knihu musí dát ke korektúře a bude to tip ťop stoprocentně. :-) A že půjdu na jaře s kůží na trh i já, s knihou o pralesní kopané "Čekání na gól," pak se do mě může zas pustit on, nebo kdokoli jiný.

Takže díky za ohlasy všem, a čtěte, čtěte, čtěte, do jara Karla, potom mě:-)

2 0
možnosti

Stále platí, že ďábel se ukrývá v detailu. Proto autor píše vše detailně, a dělá to sakra dobře.

2 0
možnosti
Foto

Myslím si, že už samotné jméno autora, dává záruku kvalitního počteníčkaR^;-)

2 0
možnosti

Tak jak jsem si Káju prolítla v jeho pravěku, tak nevím, jak s holkama, ale s matkami aspoň tří dětí to válel excelentně. Vlastně, i s těmi bezdětnými, aspoň co se zdejších někdejších blogerek týče. Ale tuším, že v tom hrály roli jiné důvody, než umanutost sexem. On to hrál spíše na chlapáka a ochránce. Že, Karlíku?

1 0
možnosti
Foto

A do třetice...je hezké, že po přečtení povídek také ulítáváš na zrzkách :))

1 0
možnosti
Foto

Jo...a Tvou recenzi už sdílím na svém blogu v Rubrice "oblíbené" :)

0 0
možnosti
Foto

Dal bych karmu i podruhé...protože máš pravdu do slova a do písmene :) nejvíce mne asi mrzí to případné opakování slov v krátké době...blbé je, že na to bych potřeboval dobrou práci editora a to u levného ebooku moc nefunguje :) nějaké jiné občasné stylistické nesrovnalosti, to se dá přežít...a ten podrobný popis, někam patří více, někam méně...a o tom, že i já raději obrázky bez popisu...o tom ani po tom :) R^

0 0
možnosti

Bylo by škoda rvát si vlasy kvůli opakujícím se slovům. Všichni se někdy opakujeme. Editoři mají ostříží zrak, to je fakt, tak příště bude editor. A já si to teď chci přečíst. Akorát ještě čtu Kocoura, musím postupně.:-)

2 0
možnosti
Foto

Tak...nejdříve jsem karmoval...teď tady v diskuzi poděkuji za recenzi...a až teď si to jdu přečíst a trhat si zbývající vlasy :))

1 0
možnosti
  • Počet článků 625
  • Celková karma 16,55
  • Průměrná čtenost 1553x
Myslete si o mně co chcete, stejně mě pravdivě nepoznáte. Ani z mých knížek - Martin Hattala: http://www.palmknihy.cz/web/   hatala.m@seznam.cz

Elektronické knihy k recenzím mi na požádání laskavě poskytují www. palmknihy.cz, za což jim děkuji.

Moje čtvrtá knížka "Čekání na gól" je k mání na: www.kniznieshop.cz.

 

neviditelny text

Seznam rubrik

Oblíbené blogy