Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

Já bych ještě na závěr dodala pane Hatalo, že nejsem ani tak úporná jak se vám zdá, nýbrž si svou neustálou práci u počítače zpestřuji diskusemi. Za nafrněnou mě tu považujete akorát vy. Zábavné, někdy až absurdní diskuse mě těší a omlouvám se, že jsem zaplevelila zrovna váš blog, už se to nestane budu se vám vyhýbat. Váš obsedantní článek i s diskusí je ale přeci jen zábavnější a zajímavější než sto padesát jiných kvílejících nad strašnými uprchlíky, které tady nevyřešíme ani články, ani diskusemi. To už spíše ty překrojené knedlíky a troubení na blumy a ťulpasy.

Kdyby vás to přesto tolik iritovalo, Karel Boháček vám ty knedlíky sešije, až bude sedět na vrbě a lovit zrzky.

3 0
možnosti
Foto

Tady se pořád řeší knedlíky a troubení a blumy a další, ale kdo pomůže té paní u Tesca, která podle pana Hataly má mobil v uchu? Při velikosti dnešních chytrých telefonů to musí být hrozná bolest! Na tu chudinku nikdo v diskuzi ani nevzdechl! ;-O

3 0
možnosti
MH

Sakra, už jsem zmiznul z titulní strany. Snad to neznamená konec diskuze? ;-(

0 0
možnosti
Foto

Doporučuji křesadlo. Pokud by to nezabralo, můžu Vám sem pár milých lidí poslat.

3 0
možnosti
Foto

Aby autor napsal tak sebezničující text, to se vidí jen velmi ojediněle. Teď ještě zapracovat na odstranění (nejen) popsaných chyb a jezdit s Vámi na výlety přestane být pro Vaše přátele stresující zážitek. ;-)

3 0
možnosti
MH

Sebezničující...jak s to vezme. Já si myslím, že ani ne. Víte, jsem taky trochu pisálek, tak si pro zajímavost i trošku přidávám tak, aby to pro čtenáře bylo víc zajímavější. A ono je to zlobí, berou to až přeskutečně doslova. Tím však nechci popisované zlehčovat, nic neodvolávám.

0 0
možnosti
BT

jen tak na okraj dobrý kuchař plněný bramborový knedlík vždy nakrojí, natrhne nebo překrojí, knedlík je pak chutnější, že vy to nevíte neznamená že je to špatně

2 0
možnosti
KT

My kuchařinky to děláme také tak. Pozor ale, já jsem za stejný příspěvek i ze zdůvodněním proč se tak činí, dostala sprdunk hned na začátku diskuse. Možná však, že si pan Hatala na chlapa netroufne.:-)

1 0
možnosti
Foto

:)) No ty woe...tady se to rozjelo :)) hele...nebylo Ti líp, když sis povídal s tou zubní pastou?:))

0 0
možnosti
MH

No právě! Dělají ze mě úplnýho nerváka a potížistu na každém kroku a ... přitom já tak rád mlčím. Nezajímá je to, že v textu píšu, že i chválím, a to mnohem raději než kritizuju, neřeší (ne)hygienu přátel, jejich nezájem o vyhlídku... Potvrzuje se tak to, že díky mé upřímnosti oni rostou a u sebe si povyrostou.

1 0
možnosti
BT

řekl bych že s postupem času bude ubývat lidí kteří budou chtít s vámi jít kamkoliv

1 0
možnosti
MH

Může tak být a bude tomu ku prospěchu všech.

0 0
možnosti
Foto

Mno... Mně osobně třeba také vadí nedodržování přednosti zprava, ale stejně tak mi vadí neomalenci, kteří používají klakson pro vyjádření své nadřazenosti.A když tak čtu, co vše následovalo po tom troubení, vlastně bych na tu vyhlídku asi také raději nešla. Měla bych totiž vážné obavy z toho, co by následovalo, kdybych třeba nenašlápla přesně podle Vašich představ...

2 0
možnosti
MH

Klakson bych nepovažoval za výraz nadřazenosti, ten upozorňuje na nebezpečí, probírá řidiče z volovin a ze spánku. To spíš o velkých autech se povídá o tom egu a víte jaký vůz mám já? Autíčko! A jak ho mám rád a žádnou potřebu ho zvětšovat.

Pro vaše zklidnění: našlapování se povoluje dle osobního uvážení.

Sorry pro všechny: na příjmu budu nejspíš až večer.

0 0
možnosti
TK

No, s vámi musí být fakt potěšení někam jet! Zvlášť s vaší sebejistotou o vlastní dokonalosti, která čiší z vašich blogů. Nebudu rozebírat restauraci, knedlíky, zkratky... Lom Kaňon neznám (a tak jen předjímám) ale možná ne každý má zájem 2-3 metrovým sešupem sklouzávat na skalnatou vyhlídku, protože si třeba uvědomuje, že kdyby mu ujela noha, zastavil by se až pod skalou.

Ale ta vaše (nejen) řidičská sebejistota plynoucí z vašich článků! Ano, přiznávám, přednost zprava na parkovištích je kapitola sama pro sebe, ještě horší je to při vyjíždění z parkoviště na komunikaci - tady se naopak mnozí přednosti zprava dožadují, seč ji nemají. Ale vaše napruděnost na ohleduplnost ostatních řidičů, kteří si dovolí pustit jiného řidiče, seč jsou na hlavní! No, nevím... Když budete 10 minut čekat na vedlejší silnici, na hlavní bude souvislý proud vozidel, kam se vjet nedá a najde se někdo ohleduplný, který vás z té vedlejší pustí, taky mu budeta nadávat?!

Zkuste být někdy méně sebestředný, možná se lidem kolem vás trochu uleví...

2 0
možnosti
MH

Děkuji, že čtete mé blogy, i když jsou vám proti srsti a hodnotíte podle nich moji povahu. S uklouznutím po skále - neřešte to, co jste neviděl a nepřidávejte si metr. Když přede mnou řidič neočekávaně zabrzdí, protože někoho pouští, to je pro mě riziková situace.

0 0
možnosti
Foto

Někteří odborníci říkají, že potřebu kritizovat všechno a všechny mají lidé nespokojení sami se sebou. Možná je to Váš případ, házíte kamenem jako kdybyste sám nikdy neudělal chybu (řidička) nebo Vás nikdy v práci nebolela hlava, zub, nebyl jste unavený (kuchař). Nenechat si permanentně kálet na hlavu, neznamená kritizovat všechno a všechny za všech okolností. Takže nejste zážitkový, nejspíš jste protiva, který kritizuje všechno a všechny i za sebemenší provinění a to skutečně dokáže natolik zhoršit atmosféru, že lidé kolem Vás mohou mít zkažený den.

Lepší je jet na výlet a nenechat si zkazit náladu drobnými nedostatky.

4 0
možnosti
KT

Vás už jsem si nejednou všimla, jste moudrá osoba, se kterou je jistě radost prožívat situace veselé, i ty vážnější, počítám, že i v krizi budete výraznou oporou.:-)

2 0
možnosti
PK

P94a26v24e69l 50K58u84l30a

30. 8. 2015 19:10

Jsem přesvědčený, že je to vymyšlené. Nevěřím, že by s vámi někdo myslící jel dobrovolně na výlet :-\

6 0
možnosti
MH

Zůstaňte v tom přesvědčení, ve své ulitě povrchnosti.

0 0
možnosti
  • Počet článků 625
  • Celková karma 16,55
  • Průměrná čtenost 1553x
Myslete si o mně co chcete, stejně mě pravdivě nepoznáte. Ani z mých knížek - Martin Hattala: http://www.palmknihy.cz/web/   hatala.m@seznam.cz

Elektronické knihy k recenzím mi na požádání laskavě poskytují www. palmknihy.cz, za což jim děkuji.

Moje čtvrtá knížka "Čekání na gól" je k mání na: www.kniznieshop.cz.

 

neviditelny text

Seznam rubrik

Oblíbené blogy