Děkujeme za pochopení.
AndreaAnna
:-)
Není nad chleba s vysočinou a šťávou v petce
super blog panáčku
milmarma
Re: :-)
Zrovna snídám chleba s vysočinou, rohlík s vysočinou a bohužel čaj v hrnku. Kouknu se na blog váš, Anče.
A co diskuze. Nelíbí se?
Antonín, topič
Koukám,
že pan autor měl prostě příšernou potřebu se najíst, podobně jako mají neutlumitelné nutkání k obědvání nekuřáci, když je v okolí deset kilometrů jen jedna kuřácká pivnice.
Tak si autore - a nic ve zlém - představte, že by ani jedna z putyk, do kterých jste zavítali, neměla otevřeno, co pak?
milmarma
Re: Koukám,
Vítejte opět zpět, Antone Topiči, taky nic ve zlém. Nežeňte to do extrémů, ale budiž. No já když mám hlad, tak se fakt neznám. To já bych zavřenou "putyku" rozmlátil, vyjedl a ještě vykradl. Spokojený?
Hagen
hmm
Kokořínsko nebrat, předražené restaurace, absence vody ke koupání a ten klídek co tam kdysi byl už bohužel taky není díky vypatlaným motorkářům a nejmenovaným obyvatelům největšího českého města. Kdysi bylo kokořínské údolí má oblíbená cyklistická trasa (mám to blízko) ale teď je to spíš noční můra. Rozhodně nedoporučuju !!
slatin
Můžete napsat jména restaurací ?
abychom věděli, komu se vyhnout .....Je to tedy otřes......
slatin
Re: Můžete napsat jména restaurací ?
už nemusíte, dočetl jsem se níže.....
formanjs
Podobná zkušenost
Dobrý den, všichni. S kamarádem jezdíme často stejnou trasu do Děčína. Po cestě se snažíme někde naobědvat. Máme podobný názor, že když se v hospodě něco nepovede, může se to jednou stát, podruhé to je pro nás výstraha, že něco není v pořádku a když je jídlo v nepořádku potřetí, měníme lokál na další na řadě. Začínali jsme v Praze v Čakovicích a po dvou letech jsme naši "Tour de hospoda" ukončili až v cíli našeho cestování - v Děčíně, a to jsme poctivě vyhledávali vždy hned následující občerstvovnu po trase. Tam zatím bez problémů. Těch zážitků, úsměvných i smutných bylo nepočítaně. Například když jsme reklamovali velikost porce, dozvěděli jsme se, že" oni nám to vozí zamražené, my z toho děláme pět porcí a ta vaše je pátá, takže zbylo trochu míň", při reklamaci teploty jídla bylo toto strčeno do mikrovlnky i s tatarkou na talíři a pod. Zkušenosti by vydaly na menšího kapesního průvodce po katastrofách českého stravování.
Ravenek
Máte docela smůlu...
No, máte docela smůlu, nebo já štěstí, protože takovouhle katastrofu jsem nikdy nezažil. Nicméně ve chvíli, kdy neuvedete jméno restaurací, to působí jen jako vymyšlený článek pro pobavení.
milmarma
Re: Máte docela smůlu...
Nechtěl jsem je uvádět, ale hříšníky máte uvedené v diskuzi níž. Pod nátlakem jsem musel s pravdou ven. Vymýšlet si umim, to jo, ale tentoktát opravdu ne.
DavorSuker
Trocha kritiky
Rad ctu pribehy z normalniho zivota a obzvlast z cestovani a gastronomie, protoze sam mam vareni v oblibe a pomerne dost cestuju, takze laicke recenze prijdou vhod.
Na druhou stranu tady jsem se nedocetl v podstate nic - je to jakesi neurcite bedovani na neurcite restaurace. Priste by neuskodilo neprebihat od jedne recnicke otazky ke druhe a prokladat to nicnerikajici story s tatarkou, ale davat tech informaci vic a hlavne konkretnich. Kam jste cestoval, proc, kde a na jakou restauraci jste narazil, kolik to stalo.
milmarma
Re: Trocha kritiky
...aby z toho byla cestovatelská příručka? To ne! Napsal jsem to tak, jak napsal a hotovo. Věc názoru.
Paja214
Díky II.
Co dodat? Snad abychom si začali více všímat, co nám páni kuchaři servírují za naše peníze. Nebát se jídlo vrátit v případě, že je studené, přesolené, nedovařené atd. A pokud možno, dát vědět majiteli, že je možná načase vyměnit kuchaře. Protože dobrý kuchař je základ dobré restaurace...
Paja214
Díky
Nemohl jste to napsat lépe...Bohužel moje zkušenosti jsou velmi podobné a na můj imaginární seznam přibývají restaurace "tam už nikdy nepůjdu". Zrovna minulý týden jsem po dlouhé době navštívila jednu, kam jsem před lety chodila velmi ráda. Bohužel zřejmě vyměnili kuchaře. Dala jsem si grilovaný hermelín....výsledkem byl hermelín rozkrojený napůl, narvaný podivnou směsí cibule a česneku a....ohřátý v mikrovlnce. Snad aby kuchař dodal iluzi grilu, poprášil jej z obou stran nějakým kořením Když jsem to vracela číšníkovi, ať to hodí kuchaři na hlavu, tvářil se nesmírně dotčeně. Nicnémě, pak se omluvil a účtoval pouze polovinu (lehce jsem se v tom "ponimrala")
- Počet článků 626
- Celková karma 9,50
- Průměrná čtenost 1552x
Elektronické knihy k recenzím mi na požádání laskavě poskytují www. palmknihy.cz, za což jim děkuji.
Moje čtvrtá knížka "Čekání na gól" je k mání na: www.kniznieshop.cz.
neviditelny text