Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AAP

AndreaAnna

21. 7. 2011 23:27
:-)

Není nad chleba s vysočinou a šťávou v petce ;-D;-D;-D

super blog panáčku R^

0 0
možnosti
MH

milmarma

22. 7. 2011 7:07
Re: :-)

Zrovna snídám chleba s vysočinou, rohlík s vysočinou a bohužel čaj v hrnku. Kouknu se na blog váš, Anče.

A co diskuze. Nelíbí se?:-)

0 0
možnosti
AT

Antonín, topič

21. 7. 2011 10:09
Koukám,

že pan autor měl prostě příšernou potřebu se najíst, podobně jako mají neutlumitelné nutkání k obědvání nekuřáci, když je v okolí deset kilometrů jen jedna kuřácká pivnice.

Tak si autore - a nic ve zlém - představte, že by ani jedna z putyk, do kterých jste zavítali, neměla otevřeno, co pak?

0 0
možnosti
MH

milmarma

21. 7. 2011 10:36
Re: Koukám,

Vítejte opět zpět, Antone Topiči, taky nic ve zlém. Nežeňte to do extrémů, ale budiž. No já když mám hlad, tak se fakt neznám. To já bych zavřenou "putyku" rozmlátil, vyjedl a ještě vykradl. Spokojený? :-)

0 0
možnosti
OM

Hagen

21. 7. 2011 9:19
hmm

Kokořínsko nebrat, předražené restaurace, absence vody ke koupání a ten klídek co tam kdysi byl už bohužel taky není díky vypatlaným motorkářům a nejmenovaným obyvatelům největšího českého města. Kdysi bylo kokořínské údolí má oblíbená cyklistická trasa (mám to blízko) ale teď je to spíš noční můra. Rozhodně nedoporučuju !!

0 0
možnosti
JT

slatin

21. 7. 2011 8:38
Můžete napsat jména restaurací ?

abychom věděli, komu se vyhnout .....Je to tedy otřes......

0 0
možnosti
JT

slatin

21. 7. 2011 8:41
Re: Můžete napsat jména restaurací ?

už nemusíte, dočetl jsem se níže.....

0 0
možnosti
F

formanjs

21. 7. 2011 6:48
Podobná zkušenost

Dobrý den, všichni. S kamarádem jezdíme často stejnou trasu do Děčína. Po cestě se snažíme někde naobědvat. Máme podobný názor, že když se v hospodě něco nepovede, může se to jednou stát, podruhé to je pro nás výstraha, že něco není v pořádku a když je jídlo v nepořádku potřetí, měníme lokál na další na řadě. Začínali jsme v Praze v Čakovicích a po dvou letech jsme naši "Tour de hospoda" ukončili až v cíli našeho cestování - v Děčíně, a to jsme poctivě vyhledávali vždy hned následující občerstvovnu po trase. Tam zatím bez problémů. Těch zážitků, úsměvných i smutných bylo nepočítaně. Například když jsme reklamovali velikost porce, dozvěděli jsme se, že" oni nám to vozí zamražené, my z toho děláme pět porcí a ta vaše je pátá, takže zbylo trochu míň", při reklamaci teploty jídla bylo toto strčeno do mikrovlnky i s tatarkou na talíři a pod. Zkušenosti by vydaly na menšího kapesního průvodce po katastrofách českého stravování.

0 0
možnosti

Ravenek

21. 7. 2011 0:41
Máte docela smůlu...

No, máte docela smůlu, nebo já štěstí, protože takovouhle katastrofu jsem nikdy nezažil. Nicméně ve chvíli, kdy neuvedete jméno restaurací, to působí jen jako vymyšlený článek pro pobavení.

0 0
možnosti
MH

milmarma

21. 7. 2011 7:35
Re: Máte docela smůlu...

Nechtěl jsem je uvádět, ale hříšníky máte uvedené v diskuzi níž. Pod nátlakem jsem musel s pravdou ven. Vymýšlet si umim, to jo, ale tentoktát opravdu ne.

0 0
možnosti
D

DavorSuker

21. 7. 2011 0:08
Trocha kritiky

Rad ctu pribehy z normalniho zivota a obzvlast z cestovani a gastronomie, protoze sam mam vareni v oblibe a pomerne dost cestuju, takze laicke recenze prijdou vhod.

Na druhou stranu tady jsem se nedocetl v podstate nic - je to jakesi neurcite bedovani na neurcite restaurace. Priste by neuskodilo neprebihat od jedne recnicke otazky ke druhe a prokladat to nicnerikajici story s tatarkou, ale davat tech informaci vic a hlavne konkretnich. Kam jste cestoval, proc, kde a na jakou restauraci jste narazil, kolik to stalo.

0 0
možnosti
MH

milmarma

21. 7. 2011 7:37
Re: Trocha kritiky

...aby z toho byla cestovatelská příručka? To ne! Napsal jsem to tak, jak napsal a hotovo. Věc názoru.

0 0
možnosti
MNL

medulína není líná

20. 7. 2011 21:07
hádej, kdo jsem:-)

;-D

0 0
možnosti
MH

milmarma

20. 7. 2011 21:09
Re: hádej, kdo jsem:-)

Pohlreich !!!

1 0
možnosti
PG

Paja214

20. 7. 2011 20:53
Díky II.

Co dodat? Snad abychom si začali více všímat, co nám páni kuchaři servírují za naše peníze. Nebát se jídlo vrátit v případě, že je studené, přesolené, nedovařené atd. A pokud možno, dát vědět majiteli, že je možná načase vyměnit kuchaře. Protože dobrý kuchař je základ dobré restaurace...

0 0
možnosti
MH

milmarma

20. 7. 2011 21:13
Re: Díky II.

Díky III, Pajo. :-)

0 0
možnosti
PG

Paja214

20. 7. 2011 20:49
Díky

R^ Nemohl jste to napsat lépe...Bohužel moje zkušenosti jsou velmi podobné a na můj imaginární seznam přibývají restaurace "tam už nikdy nepůjdu". Zrovna minulý týden jsem po dlouhé době navštívila jednu, kam jsem před lety chodila velmi ráda. Bohužel zřejmě vyměnili kuchaře. Dala jsem si grilovaný hermelín....výsledkem byl hermelín rozkrojený napůl, narvaný podivnou směsí cibule a česneku a....ohřátý v mikrovlnce. Snad aby kuchař dodal iluzi grilu, poprášil jej z obou stran nějakým kořením8-o Když jsem to vracela číšníkovi, ať to hodí kuchaři na hlavu, tvářil se nesmírně dotčeně. Nicnémě, pak se omluvil a účtoval pouze polovinu (lehce jsem se v tom "ponimrala")

0 0
možnosti
  • Počet článků 626
  • Celková karma 9,50
  • Průměrná čtenost 1552x
Myslete si o mně co chcete, stejně mě pravdivě nepoznáte. Ani z mých knížek - Martin Hattala: http://www.palmknihy.cz/web/   hatala.m@seznam.cz

Elektronické knihy k recenzím mi na požádání laskavě poskytují www. palmknihy.cz, za což jim děkuji.

Moje čtvrtá knížka "Čekání na gól" je k mání na: www.kniznieshop.cz.

 

neviditelny text

Seznam rubrik

Oblíbené blogy