Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

kuča

13. 1. 2012 18:33
Nerad bych se Vás zdatných a "mladých"

:-).....gerojů dotkl ! Vidím, že jste všichni nad věcí, posedlí Vaším mládím a stařík v klobouku nebo čepici za volantem

sbírá útrpné pohledy.

Ale každý jsme jiný, jak obvykle říkám! Narodil jsem se před II. světovou, ať jste v obraze teenageři! Celý život

v zemědělství. Dřina značná, plat nic moc! Přežili jsme, co tě nezabije to tě posílí. Sportování průběžně, pokud na to byl čas. Všechno, kromě tenisu a golfu o kterém, dnes snobském sportu jsem slyšel až po revoluci. Tři vnoučata. Všechny jsem učil plavat, lyžovat, hrát hokej, stolní tenis jezdit na koni. Nejstarší se s tím úspěšně živí. K lékaři chodím co dva roky pro potvrzení na řidičák, možná že si fandím, ale píšete o tom rozjezdu na zelenou, rád si smlsnu celkem škodolibě na těch mladých šoférech s výkonými bouráky. Mám starou popelnici, francouzkého mercedesa, turbo,připravím se, otáčky, ostrý start a auta třikrát silnější.

1 0
možnosti
SN

kuča

13. 1. 2012 18:40
Re: Nerad bych se Vás zdatných a

:-)...než se vzpamatují, tak přední kola mé popelnice prohrábnou, asfalt zasmrdí, a mĺadící v autech čuchají smrad. Jsem trochu exhibicionista, ale mně se to líbí. Stárnout se má s gráciií ! ...........A vo tom to je .......! ;-O!!

1 0
možnosti
ZZ

Sidonie_11

13. 1. 2012 18:05
Co je na tom vtipného?

8-o 8-o 8-o

"Nepotvrdili byste mu ten řidičák?" Za výše popsaných okolností NIKDY!!!!!!!!!!! 8-o 8-o 8-o

0 0
možnosti
NK

Nina Krásná

13. 1. 2012 16:32
No zábavné to je

přesně do chvíle než Karlík vjede na dálnici do protisměru, nebo provede něco podobného. V takovém případě by jistě mohl a měl být trestně stíhán lékař, který mu ten řidičák potvrdí, jenomže takové věci nikomu život nevrátí.

1 0
možnosti
ZZ

Sidonie_11

13. 1. 2012 18:07
Re: No zábavné to je

Souhlas! Jakmile se musí natočit s celým autem, protože hlavou to už nezvládne, ale doktor mu i přesto to razítko dá, tak při první příležitosti bych nejen sebrala ten řidičák, ale jak píšete, tak bych okamžitě hnala k odpovědnosti i toho doktora, co mu to potvrdil!

0 0
možnosti
K

kiwiisek

13. 1. 2012 15:54
Ohledy ?

V Rakousku si 68 letý důchodce koupil MB 180 Compresor , pojezdil ho 4 měsíce a pak nás čelně všechny málem zabil..on při tom přišel o nohu:-/

Po rodinným obědě ( asi grosse snitzel ) mu přišlo těžko..

0 0
možnosti
MH

milmarma

13. 1. 2012 16:08
Re: Ohledy ?

To máte těžký a problém to je obrovský jako ten jeho-váš, grosse schnitzel. Je to v lidské soudnosti. Kdyby existovala u všech, nebylo by potřeba žádného potvrzovacího razítka.

0 0
možnosti
P

parnassius

13. 1. 2012 15:14
Příliš se nebavím

Můj bývalý tchán musel nabrat na kapotu chodce (naštěstí to bylo jen šťouchnutí), aby konečně uznal, že už to nepůjde, a to měl kliku, že s ním seděla v autě paňmáma, která ho relativně včas na přechod a lidi na něm upozornila. A víte co? Také měl razítko.

0 0
možnosti
O

olina252

13. 1. 2012 15:07
Ne, žádné potvrzení by nedostal

Proto se ty prohlídky dělají, aby lidé, kteří již nedokáží zvládat automobil v provozu, nejezdili. Vím, co vyváděl můj tchán (doktor mu razítko dal). Nepřestal řídit ani když se rozjel s vnučkou s jednou nohou v autě a druhou venku. Pokud už mu nefungují reflexy a smysly, nesmí řídit.

1 0
možnosti
DP

dp11

13. 1. 2012 14:58
Vždycky jsem si myslela,

že doktor je tu od toho, aby objektivně posoudil stav pacienta - v tomto případě řidiče. Tento člověk je potenciální vrah a sebevrah a Vás to pobavilo ? Málokdo si dokáže přiznat, že už na všechno nestačí, v tomto případě za něj musí holt rozhodnout někdo jiný - lékař.

1 0
možnosti
MH

milmarma

13. 1. 2012 15:19
Re: Vždycky jsem si myslela,

Děkuji za obě reakce, podobné si samy sobě jako vejce vejci :-)

Zase jsem asi zase trochu ujel...Vy totiž asi nevíte, že já nejsem bloger-číhač skutečností a faktů, co chňapne po každé líbivé a čerstvé aktualitě, aby ji ještě za horka všem sdělil a navíc ji přiobšťastnil svým názorem, aby nasbíral karmu a objevil se jako první názorovač na titulce. Já totiž píšu hlavně pro srandu a kdyby snad ne, tak aspoň pro pousmání. Třeba aspoň takovéhle:  :-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 626
  • Celková karma 9,49
  • Průměrná čtenost 1552x
Myslete si o mně co chcete, stejně mě pravdivě nepoznáte. Ani z mých knížek - Martin Hattala: http://www.palmknihy.cz/web/   hatala.m@seznam.cz

Elektronické knihy k recenzím mi na požádání laskavě poskytují www. palmknihy.cz, za což jim děkuji.

Moje čtvrtá knížka "Čekání na gól" je k mání na: www.kniznieshop.cz.

 

neviditelny text

Seznam rubrik

Oblíbené blogy