Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Pan poslanec Korte má velmi podivnou představu o tom, proč byl zvolen do poslanecké sněmovny a co by tam měl dělat. Pokud je takových "poslaneckých pracantů" více, a to, bohužel, je, nedivím se, že naše zákony jsou zmatené a nenavazující na sebe, jak o tom hovoří právní odborníci.

Je už potřeba, aby se takoví lidé do vedení státu nedostávali. :-/

1 0
možnosti
PK

Protože je dnes vše show, tak PR agentura radila Babišovi (slyšel jsem to v radiu) aby na svém projevu nic neměnil. Žádné zlepšování v češtině, ani styl projevu. Jestliže takto možná dnes český politik č.1 mluví, je to zvláštní, ale co dnes zvláštní není. A tak si vždy vzpomenu na českoslovenštinu Gustáva H., který roztomile tvrdil, že spisovnou češtinu v Leopoldově neměli. Ale nejroztomilejší je jeho komolení výrazu "úspěchy našeho pracujího lidu", které vyznívalo jako "úspechy nášho prcajúceho l´udu".

4 0
možnosti

Naprostý souhlas. Ano, zejména u politiků je důležitější obsah, než forma. P.Babiš je si vědom kritiky za svoji řeč, ale jeho odpůrci si nechtějí všimnout, že už se hodně zlepšil, tedy na zlepšení pracuje. Snazší je kritizovat.

4 0
možnosti
RH

Ještě by bylo vhodné poslechnout si ten projev, na který Korte takto reagoval. Jeho výroky jsou v něm nejasné, protože neovládá jazyk a plést si neznalost jazyka s vadou řeči je primitivismus. Při projevech v parlamentu je srozumitelnost naprosto klíčová.

0 1
možnosti
MH

Onen projev jsem neslyšel, ale je velmi pravděpodobné, že výtky byly oprávněné. Ale když už, měl se kritizovat nepovedený a zřejmě i zmatečný projev. Ale k hodnocení mohl přispět třeba i momentální Kalouskův promilový absťák :-).

2 0
možnosti
MJ

Zejména oceňuji větu: O to víc se našlo pablbů, který mu jeho trapný tyátr žrali a zatleskali mu. Karma R^

10 0
možnosti
Foto

Ano, souhlas.R^a karma

5 0
možnosti
  • Počet článků 626
  • Celková karma 9,49
  • Průměrná čtenost 1552x
Myslete si o mně co chcete, stejně mě pravdivě nepoznáte. Ani z mých knížek - Martin Hattala: http://www.palmknihy.cz/web/   hatala.m@seznam.cz

Elektronické knihy k recenzím mi na požádání laskavě poskytují www. palmknihy.cz, za což jim děkuji.

Moje čtvrtá knížka "Čekání na gól" je k mání na: www.kniznieshop.cz.

 

neviditelny text

Seznam rubrik

Oblíbené blogy