Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Václav Klaus: Nastal převrat Evropy států do beztvaré rozmazané Fuzzy unie

Centrum pro ekonomiku a politiku Institutu Václava Klause si ke konání diskusního podvečera o apokalypse křesťanské Evropy obsazované muslimskými národy na pozvání  kancléřky Merkelovénevybralo symbolické datum 15. březen 2016.

  

Před 77 lety si 15. března 1939 pořídilaVelkoněmecká říše z našeho území autonomii Protektorat Böhmen und Mähren (Protektorát Čechy a Morava), kterou 16. března 1939 slavnostně vyhlásil německý kancléř Adolf Hitler. Naši zahraniční politiku zcela převzala jeho Velkoněmecká říše a prezident Hácha byl u říšské vlády úředně nazýván „vyslanec“ s potupným dovětkem, že není členem diplomatického sboru. Paralela naprosto jasná – ztráta národní suverenity tehdy a nyní. S tím, že ta druhá bude v budoucnu umocněná zánikem vlastní národní křesťanské kultury a vládou muslimských „kněží“ místo vlastního sekulárního prezidenta. (Islám totiž připouští pouze vládu proroka Mohameda prostřednictvím nejvyššího muslimského duchovního. Ten vládne dle Koránu a práva šária.)

Není divu, že největší kritik protektorátních praktik EU, prezident Václav Klaus, burcuje nejen naše, ale i německé občany, aby zastavili megalomanské praktiky německé kancléřky Merkelové, která pro splnění svého snu – vytvoření jednotného superstátu EU (pod taktovkou Německa) – je ochotna vládnout třeba beduínům, jen když bude její říše největší na zemi.

Se svým přítelem historikem a arabistou Jiřím Weiglem sepsal o tomto nebezpečí, které celému evropskému kontinentu hrozí, knihu „Stěhování národů s.r.o.“, která vzbudila velký zájem a je v současné době přeložena do němčiny a angličtiny.

Prezident Václav Klaus vítá přítomné a zahajuje besedu krátkým projevem

Aby pomohl svými přednáškami pravicové protimigračně laděné německé pravicové straně AfD ve volbách, zjistil profesor Klaus, že běžní Němci, natož pak němečtí politici, nejsou schopni odlišit, o jak závažnou věc pro celý kontinent jde. Dokonce i pro členy AfD byly mnohé názory profesora Klause novinkou. A to jde o stranu složenou z mnoha vysokoškolsky vzdělaných ekonomů, učitelů a dalších inteligentních lidí. Ani redakční rady významných německých deníků jako např. Neckar Quelle při diskusi s ním do té doby nechápaly, jak obrovské nebezpečí se na Evropu valí v podobě její muslimizace. 

Rozhodl se proto ve svém Centru pro ekonomiku a politiku uspořádat besedu o obsahu výše uvedené knihy, v níž spolu s Jiřím Weiglem toto vše vysvětlují, aby si každý, kdo chce pochopit současné stěhování národů, uvědomil jeho důsledky a dělal vše pro zastavení tohoto zla.

Výhodou autorů knihy je, že se dokáží dívat na současné stěhování národů z ekonomického pohledu. Základní ekonomickou poučkou je, že poptávku po zboží vytváří jeho nabídka. Ptají se proto, kdo vytvořil nabídku tolika přistěhovalců a kdo a především proč volá po poptávce po nich.  Nabídka přišla s muslimským krvavým jarem a její křivka se proťala s poptávkou bruselských úředníků po nových poslušných obyvatelích EU. Současný objem migrace je toho výsledkem.

Čťyři základní příčiny působící podle Václava Klause současnou apokalypsu Evropy

  1. Neodlišování individuální migrace od masové migrace celých národů.

Migrace jednotlivých lidí je obecný fenomén lidstva. Stěhování celých národů a obsazování cizích zemí je ale něco jiného, nebezpečného. Je proto nutné odlišit tyto dva druhy migrace od sebe a tu druhou nepřipustit.

  1. Vznik obrovského migračního potenciálu Arabským krvavým jarem

Arabské krvavé jaro vzniklé v touze USA vnutit tamním národům jiné vládce a jiný způsob života vytvořilo obrovský migrační potenciál zničením a rozbouráním mnoha zemí blízkého východu a severní Afriky. Nabídka nových poslušných obyvatel EU byla na světě.

  1. Převrat od Evropy států do beztvaré rozmazané fuzzy unie

Totální převrat Evropy z normálního do sociálního státu neboli společnosti umožňující dobře žít z rezerv aniž požaduje po současných občanech pracovní výkon umožnil převrat od Evropy států do beztvaré fuzzy unie - rozmazané unie. Přechodem ze svobodného sdružení vyspělých evropských států ES do direktivně dirigované socialistické EU došlo k tvorbě rozmazaného fuzzy prostoru, v němž se nikdo nestará o teritorium, o které by se starat měl. Pouze se všichni ženou za snem o největší světové říši, aniž si uvědomují, že ta sama bohatství nevytvoří. (Tedy mimo nadstandardu pro vládnoucí elity.)

  1. Došlo k fatálnímu ideologickému posunu v myšlení lidí – Europeismu s jeho eurospeakem

Europeismus zahrnuje nejnovější nové -ismy: humanrightismus, multikulturalismus, ekologismus, homosexualismus, positivní diskriminaci… Eurospeak nazývá věci jinými jmény, která vyznějí jinak nebo alespoň změkčí hrozbu. Když média napíší o někom či o nějaké organizaci jako například AfD, že je fašistická či extrémistická, namísto pravdy, že je vlastenecká a autenticky pravicová, vrhne to na ni negativní světlo. V současné době hovoří zase média o „uprchlické krizi“, která žádnou krizí není. Lidé z chudých zemí jdou pouze na pozvání paní Merkelové za lepším životem do bohatých sociálních států. Krize byla v roce 2005. Šlo o krizi eura, po níž integrační projekt EU tvrdě narazil na existenci národních států. Proto nyní náraz migrace má národními státy zamávat. Národní stát chce Brusel oslabit a zničit a pak se vše odevzdat pro vládu centra. Národní stát je pro bruselské úředníky největší zlo.

„Smutné je, že novinám psaným eurospíkem věří nejen běžní lidé, ale dokonce i sami politici. Před touto přednáškou jsem obědval s polským prezidentem Andrzejem Dudou a z mé  druhé strany seděla velvyslankyně Polska Grazyna Szydlová. Podivila se, jak se mohu stýkat s fašisty z AdF. Když jsem se jí tázal, kde vzala takové nesmyslné informace, odpověděla, že to přece píší v novinách. To mne nejen překvapilo, ale doslova rozčílilo a vysvětlil jsem jí, že velvyslankyně má čerpat z ověřených zdrojů, které má právo mít k disposici, a ne z bulváru jako nějaká trhovkyně. A že i kdyby si to myslela, jakým právem může velvyslankyně jednoho státu informovat prezidenta jiného státu o situaci třetího státu na základě neověřené informace,“ uvedl s velkým rozhořčením Václav Klaus a svůj projev uzavřel slovy: „V tom všem je ukryta ambice nových "Evropanů" vytvářet novou vyprázdněnou fuzzy Evropu.“

Výkonný ředitel Institutu Václava Klause Jiří Weigl si naopak pochvaloval, že z hlediska autorů knihy Stěhování národů je spokojen, neboť takovou spontánní reklamní kampaň ke knize si nejde vůbec představit: „Ke každému tématu v ní uvedenému se něco děje, lidi se nad tím chytají za hlavu a chtějí vysvětlení. Ani po třech měsících nemáme pocit, že by kniha zastarala. Že by vývoj dokázal, že jsme se v něčem podstatně mýlili.“

Ztotožnění individuální a masové migrace je zásadní problém, který média a bruselští úředníci zamlčují. Individuální migrace existovala vždy. Útěk před politickým či náboženským pronásledováním, přírodními katastrofami jsou důvody pro udělování dočasného asylu, popřípadě dlouholetého. Tyto důvody ale zde nejsou. Muslimové nejsou ve svých zemích politicky ani nábožensky pronásledováni, pouze jdou za vidinou života ve vyspělých zemích.Stěhování celých národů prolamujících hranice suverénních států, je něco, s čím zákonodárství žádné civilizované země nemůže počítat. Člověku v tísni lze pomoci, národu v tísni pomoci nelze. Politika není o citech a emocích, proto pláč redaktorů nad těmito lidmi není věrohodný. "Útočení na city a volání po pomoci jednotlivcům, když se k nám valí masy zdravých mladých lidí, převážně mužů, kteří by se měli starat doma o rodiny, neuznáváme. Úmyslné zmatení je evidentní a není to věrohodný přístup politiků. Povinností demokraticky zvolených politiků je hájit zájmy těch, kteří si je zvolili ke své ochraně," uvedl Jiří Weigl a dodal, že v minulosti také každý sledoval problémy na různých kontinentech, ale nikdy nebylo řešením, že se všechny miliony lidí přestěhují k nám: "Jednou z největších tragédií byla například čínská kulturní revoluce. Číňané za Maa například trpěli nesrovnatelně hůř než nyní muslimové v muslimských státech. Zemřelo jich takřka tolik jako ve druhé světové válce. Podle současných bruselských měřítek by každý obyvatel Číny měl právo na asyl. Kdyby to tehdy akceptovaly USA, tak by byly dnes několika čínskými provinciemi. Na štěstí pro USA nikdo tehdy Číňanům toto nenabídl. Merkelová si to ale nedá vymluvit. Jejím cílem není pomáhat potřebným před smrtí, ale za každou cenu dostat na území EU co nejvíce příchozích a prosadit jejich přerozdělení po celé EU. Přerozdělení je naprosto klíčový pojem – získá tím obyvatelstvo EU bez národnostního cítění.  Nikdy proto nepadlo z jejích úst slovo zastavit, ale výhradně přerozdělit. Na summitech je to jako jediná varianta a s Tureckem se jí otevřela cesta, jak to proválcovat."

Týká se to proto i nás!

Neohrožují nás migranti, ale bruselské struktury, které je u nás chtějí usazovat, i když oni k nám nechtějí. Přijde čas, kdy dostanou masově asyl v Německu a Schengen jim umožní, aby se u nás usazovali, až rychle objeví nižší životní náklady a lepší kvalitu života. Naše vláda nebude tak silná jako Maďarsko, které jasně řeklo, že je třeba Brusel v jeho megalomanství zastavit. Ale i kdyby se naše vláda konečně pochlapila jako maďarská, nebude to stejně už nic platné. Němci totiž  přišli na lepší způsob než  požadovat kvóty.

Němci udělí milionům muslimů asyl a pak je zaměstnají je ve svých závodech po celé EU

Udělí milionům muslimů asyl a pak je zaměstnají ve svých pobočkách a závodech po celé EU. Ve firmě Vlnap a.s. ve Frýdku Místku prý již stavějí ubytovny pro tyto budoucí „zaměstnance“, které tam budou Němci naprosto logicky vysídlovat. Samozřejmě tuto neproduktivní pracovní sílu podnikům Evropská unie zaplatí včetně ubytoven. Udělá to samozřejmě z peněz daňových poplatníků všech států EU. Řekne, že kvůli sobectví V4 se Bruselu nedaří najít řešení, co s miliony muslimů. Aby mohla vyplácet těmto chudákům alespoň sociální minimum, musí zavést novou evropskou daň pro ně. A tyto peníze bude posílat firmám, které je „zaměstnají“ i s ubytováním. Pošle jen tolik peněz, aby mohli žít na úrovni průměru v dané zemi. Ve Vlnapu dostanou tedy peníze jen na úrovni českého průměru. Za ten by v Německu žili nuzně, ale tady se jim začne líbit. Rychle to pochopí a naemigrují z Německa k nám či do podobných zemí. Vláda sice o tom zatím mlčí, ale zřejmě si již i největší nadšenci pro imigranty začínají uvědomovat obrovské nebezpečí. "Na diskusi o imigraci, které jsem byl přítomen, varoval Jiří Dientsbier, že nejvíc migrantů se nyní shromažďuje v Africe. Tam je jejich zásobárna. A on ví, o čem mluví. Půjdou do EU  asi přes Itálii," informoval Jiří Weigl.

Dnes je módní říkat, že jediný přístup je evropské řešení. Každý si pod tím ale  představuje něco jiného. Myslící člověk, že se státy společně ochrání a omezí příliv masové migrace. Merkelová a Junker naopak nic takového nechtějí. Snaží se nám namluvit, že migrace je nezastavitelná a je nemožné a nevhodné se jí stavět do cesty, že jediný možný přistup je řádná evidence a registrace příchozích a až kdo neprojde jejich představami, poslat ho zpět. V pohybu jsou desítky milionů lidí (jen Němci hovoří o 3 milionech) a je evidentní, že toto množství nelze byrokraticky zpracovat, i kdybychom to chtěli provést.

Zárodky všeho zla je nutno hledat v neblahé ideologii lidských práv.

„Nesměšujme křesťanské milosrdenství jednotlivců s politikou států. V politice musí se solidaritou poskytovanou státem souhlasit většina občanů. Politika není o citech a emocích. Zárodky všeho je třeba hledat v neblahé ideologii lidských práv.V Německu je politika zabetonovaná již několik desetiletí způsobem připomínajícím naši národní frontu. Projevuje se tam neblahé dědictví evropského myšlení dané delší tradicí od Rousseaua a Hegela. Tam se jde posadit ke stolu jen s nevládními stranami, jako např. AfD. Merkelovou by měli politici upozornit, že je kancléřkou Německa a ne naší, natož pak celé EU. Tam ani u nás nemá co rozkazovat. I když bojiště Evropy je díky ní nyní samozřejmě Německo, spunktovala to a musí to odpunktovat," uzavřel besedu prezident Václav Klaus.

Snímky Ivana Haslingerová, Fragmenty

© Kulturní komise ČR

Autor: Ivana Haslingerová | úterý 22.3.2016 17:07 | karma článku: 33,38 | přečteno: 1482x
  • Další články autora

Ivana Haslingerová

DOST bylo Bruselu, zrušme článek 10a ústavy a jsme opět svobodní jako v roce 2001

D.O.S,T bylo Bruselu byl název konference, kterou uspořádal v ranně postkovidové krutovládě spolek pro podporu občanských práv a svobod i tradičních hodnot české kultury a státnosti Akce D.O.S.T.

24.2.2022 v 13:39 | Karma: 11,66 | Přečteno: 118x | Diskuse| Politika

Ivana Haslingerová

Nebýt Tomia Okamury vládní pandemický zákon by přinesl apokalypsu národa

Předložený vládní pandemický zákon je dokladem toho jak touží vláda po diktatuře a zejména jak je odtržena od života a problémech občanů. Kdyby vstoupil v platnost stane se ČR národem žebráků a bezdomovců. Kde jsou Fialovy sliby?

4.2.2022 v 12:27 | Karma: 10,26 | Přečteno: 115x | Diskuse| Politika

Ivana Haslingerová

Černobyl vybuchl úmyslným překročením bezpečnostních norem

Roztržený reaktor v Černobylské jaderné elektrárně mohl dodnes pracovat nebýt pýchy a arogance moci tehdejší vlády

10.1.2022 v 10:59 | Karma: 12,06 | Přečteno: 136x | Diskuse| Politika

Ivana Haslingerová

J.E. Mons. Petr Piťha naléhavě varuje před úplným rozpadem naší společnosti

Jeho Excelence Kaplan Jeho Svatosti, Prof. PhDr. Petr Piťha, CSc., bývalý mistr školství České republiky v první vládě Václava Klause se připomíná našemu národu vždy ve velmi vážných dobách.

1.6.2021 v 8:48 | Karma: 11,26 | Přečteno: 132x | Diskuse| Politika

Ivana Haslingerová

Sto desáté výročí narození vítěze nad světovým komunismem

Celý svět by si měl s velkou úctou připomenout státníka, který významně urychlil pád celosvětového komunismu, díky čemuž žijeme již dlouho ve svobodě a demokracii.

14.2.2021 v 11:03 | Karma: 14,08 | Přečteno: 107x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

NATO by Rusy porazilo, Putin má jedinou naději, řekl polský ministr zahraničí

26. dubna 2024  12:04

Rusko by se mělo bát Severoatlantické aliance, protože ho v případě střetu s ní čeká „nevyhnutelná...

Pokleknete a budete prosit. Generál slíbil zničit NATO do roku 2030

24. dubna 2024  21:21

Velitel čečenských sil bojujících na Ukrajině a věrný obdivovatel ruského prezidenta Vladimira...

Opilý řidič kličkoval Brandýsem. Čtyři tisíce pro každého, uplácel pak policisty

30. dubna 2024  17:03

V druhé polovině dubna zastavila policejní hlídka kličkující a pomalu jedoucí auto. Cizinec, který...

Došla na Majálesu voda? Odmítáme to, říká pořadatel. GIBS prověřuje zásah

30. dubna 2024  13:56,  aktualizováno  16:57

Na sobotním festivalu Majáles v pražských Letňanech nebyl problém pouze s vracením peněz za zálohy...

Masivní sucho je zpět, hrozí požár jako v Českém Švýcarsku, říká klimatolog

30. dubna 2024  16:53

Podcast V den pálení čarodějnic Český hydrometeorologický ústav varuje před vysokým rizikem šíření požárů,...

Česko nakoupí šest vrtulníků pro hašení požárů, pomohou i jinde v Unii

30. dubna 2024  16:51

Česko chce do roku 2030 nakoupit šest vrtulníků pro hašení lesních požárů. Jejich cena by byla do...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1436x
Po absolvování Matematicko-fyzikální fakulty UK na ní  zůstala pracovat jako odborný asistent a obhájila vědecký titul RNDr. a CSc.  Poté pracovala jako vědecký pracovník v Ústavu jaderného výzkumu v Řeži na studiu slitin kovů tvořících povlaky jaderného paliva v reaktorech, kde jsou vystaveny záření a extrémním teplotním podmínkám. Poté pracovala jako vědecký pracovník v Ústavu fyzikální chemie a elektrochemie J. Heyrovského ČSAV na studiu vlastností pevných látek za pomoci teoretické kvantové fyziky a chemie.  Publikovala o tom 39 odborných prací.

Po nedobrovolném opuštění vědecké práce díky bezprecedentnímu zásahu Rudolfa Zahradníka musela i přes předchozí dvojnásobné udělení mimořádné odměny ČSAV  za výsledky své práce z ČSAV odejít. Místo vědeckých prací o supravodičích a pod. byla nakonec nucena psát o zvířatech, politicích a podobných záležitostech. Nakonec se psaní článků a esejí stalo její druhou životní láskou a od roku 1996 je  šéfredaktorkou Kulturně-hospodářské revue @Fragmenty_news a jednatelkou Kulturní komise ČR, z.s.

Ve volných chvílích kromě turistiky ráda maluje. Ilustrovala např. knihu pohádek spisovatelky a básnířky Českomoravské vysočiny  Libuše Pamětnické "Strašidla ze Zálesí".

Nikdy nebyla členkou KSČM neboť komunismus pokládá za největší neštěstí lidstva 20. století. 

Seznam rubrik