Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Kdy již konečně politici prohlédnou a přestanou do EU vpouštět nenávistné muslimské vojáky

 Kdy již konečně řeknou pomatení bruselští multikulturalisté pravdu, omluví se nám všem za to, že do Evropy rodiče těchto nenávistných nebezpečných fanatiků po léta zvali a začnou je deportovat do zemí původu?

  

 Po tragédi v Nice, kde muslimský přistěhovalec rozjezdil kamionem bezcitně desítky lidí, je tu zase další vraždící syn muslimských přistěhovalců sekající do spolucestujících ve vlaku sekerou a další muslimský vraždící kluk střílející své spolužáky pozvané do kavárny v Mnichově. A muslimové svou nenávist vůči nevěřícím stupňují a neštítí se vraždit již ani na posvátné půdě kostelů. Dnes například podřízli 86letého kněze ve Francii. A zase kondoluje kancléřka Angela Merkelová. A zase zkoumají intelektuálové rychlost policie. Zase se hledá duševní porucha jednotlivce. Jen aby probůh nepadlo podezření, že jde o sebevražedné útočníky zmanipulované Islámským státem, který se rozhodl rozšířit svou víru do bezbožné Evropy, ovládnout ji a vnutit jí islám. Kdy již konečně řeknou pomatení bruselští multikulturalisté pravdu, omluví se nám všem za to, že do Evropy rodiče těchto nenávistných nebezpečných fanatiků po léta zvali, a začnou je urychleně deportovat do jejich zemí původu. A to i jejich děti, ty především!

Je totiž obecně známá statisticky prověřená skutečnost uváděná na mnoha odborných seminářích, že děti muslimských přistěhovalců se většinou dobře nesžijí s dětmi domácími (dětský kolektiv nejedná v duchu politické korektnosti, ale podle pravdy) a narůstá v nich nenávist vůči nim, o jejich dětech nemluvě. Abych byla k Angele Merkelové spravedlivá, rodiče těchto vraždících kluků pozvali do Německa v šedesátých letech její předchůdci, kteří tehdy netušili, jakou pohromu to bude v budoucnu znamenat pro další generace.

Kancléřka Merkelová to ale jako dlouholetá politička musela vědět. A nemusela chodit ani na odborné přednášky. Stačilo, kdyby naslouchala hlasům informovaných politiků. Jen náš bývalý prezident Václav Klaus se o tom něco napřednášel a napsal. To, že i přesto tvrdohlavě opakuje fatální chybu svých předchůdců ze šedesátých let a pozvala prostřednictvím agentury Euromed dokonce 80 milionů muslimských obyvatel z arabských a afrických států do Německa, je proto neodpustitelné. Otevřela tím brány naší klidné prosperující křesťanské Evropy smrtonosnému trojskému koni plného bojovníků Islámského státu. (Řekové bojující proti Troji postavili dutého dřevěného koně a odpluli s válečnými loděmi do míst odkud nebyly z břehu vidět. V útrobách koně bylo ukryto několik desítek vojáků. Trojané pak v radosti z vítězství vtáhli koně za hradby, považujíce ho za dar na usmířenou. Po bouřlivých oslavách město tvrdě usnulo, vojáci vylezli z koně ven, otevřeli městské brány pro vojáky, kteří se mezitím znovu vylodili. Rozespalé obyvatele města pobili a město zapálili.)

Kdy už konečně bruselští mocní prohlédnou a přestanou do EU pouštět vojáky IS, jehož cílem je vládnout v EU podle zákonů Alláha? 

Jak dlouho se ještě budeme díky této tragické, osudové a fatální politické chybě kancléřky Merkelové a dalších pomatených bruselských multikulturalistů bát. Ano bát. Bát chodit na nákupy, do kaváren, jezdit hromadnou dopravou do práce? Kdy již konečně bruselští multukulturalisté prohlédnou, uznají svou katastrofální osudovou chybu a přestanou do EU vpouštět další a další potenciální fanatické maniaky Islámského státu namísto toho, aby co nejrychleji vykázali všechny tzv. uprchlíky zpět do jejich zemí. 

Kdy  si už konečně vlády uvědomí, že jejich povinosti je chránit své obyvatele, kteří jim dali ve volbách důvěru a kteří chtějí žít jako před jejich pozváním nenávistných muslimských vrahů. 

Rodičům zavražděných dětí v Nice je jedno, že  hromadný vrah Ali Sonboly byl chudák v péči psychiatrů a užíval antidepresiva a že zabil v palbě hlava nehlava také tři Turky. Pro ně je podstatné, že na místě činu měl s sebou v batohu na tři sta nábojů a vražednou pistoli Glock-17, kterou postřílel jejich nevinné děti sedící nad zákusky v kavárně za řevu „Vy německé svi*ě, teď uvidíte! Alláhu Akbar (Bůh je velký)".

Léčba na psychiatrii neomlouvá fakt, že vrahem je opět dítě iránských přistěhovalců, které politici do Německa pozvali. Kdyby politici nepřijali do Německa jejich rodiče, nic takového by se nestalo. Islámský stát (IS) právě tyto narušené a nenávistné děti přistěhovalců vyhledává a povzbuzuje v nich nenávist k úspěšnějším polužákům, kteří je trpějí ve třídách pouze z důvodu nařízení státu. A je jedno, zda je IS oslovuje přímo, nebo je ovlivňuje články na internetu. IS takto rekrutuje zdarma své mladé sebevražedné bojovníky. Stačí si přečíst knihu amerického psychologa Petera Langmana  "Proč děti zabíjejí", abychom pochopili, jak snadno lze podobně narušené zakomplexované děti ovlivnit. 

Kdyby státy nepřijaly  rodiče vraždících sebevrahů za své občany, nestalo by se katastrofické 11. září 2001, kdy děti islámských přistěhovalců naletěly v sebevražedných útocích na Dvojčata v New Yorku, ani následné krvavé řežby trvající dodnes a co hůř, stupňující se. Normální Evropan či Američan vychovaný v křesťanské víře by se k podobným zvěrstvům nepropůjčil, když už pro nic jiného, tak z lásky ke svému vlastnímu životu. Naopak Mohamed vyzývá ve jménu Alláha k šíření islámu zabíjením pohanů. A tito nábožensky zmanipulovaní kluci věří, že jednají správně ve jménu Boha, který je za to odmění po smrti nebem plným vína a krásných žen.  

Jak reagují na tyto bestiální vraždy naši politici?

Máme sice štěstí, že  nám nevládne kancléřka Merkelová s jejím životyohrožujícím humanismem naruby a že se naši politici snaží bránit tomu, aby k nám tito nebezpeční fanatici nepřišli, ale bohužel díky tomu, že chtějí stále setrvávat v nebezpečném protektorátu Evropské unie, museli nakonec uposlechnout bruselské elity a přijmout alespoň 80 těchto potenciálních zabijáků s tím, že nám doma slibují, že je budou hlídat.  Je to prostě jako v Kocourkově. Místo uzavření hranic a deportace všech podezřelých do jejich domovů vpouštíme do země  vojáky Islámského státu, i když víme, že chtějí nás zničit. Tróju také zničilo několik vojáků uvnitř města po marném desetiletém obléhání přesilou. 

Věřím tomu, že opravdu bude vnitro s policií hlídat tyto životu nebezpečné přistěhovalce, ale co to bude stát úsilí, peněz na dávky a vzdělávání, za které by mohly být pro naše občany nové školy, nemocnice, hospice... o tom raději nemluvit. Zejména vnitro a policie tím bude postiženo nejvíce. Ministr vnitra Milan Chovanec, který je si nejvíce vědom díky informacím z první ruky obrovského nebezpečí, vyvíjí proti tomu neuvěřitelnou aktivitu. Podařilo se mu pozvat do ČR dokonce nejlepší izraelské experty na potírání a odhalování terorismu a na kyberválku. Jeho ministerstvo provedlo audit národní bezpečnosti, což není jen pouhé papírování, jak by se mohlo zdát, ale opravdu velká práce mnoha pracovních týmů zpracovávajících přehledy hrozeb a opatření proti nim. Policisté jsou cvičeni a organizováni podobně jako vojsko, aby v případě útoku mohli být nasazeni na povel či vysláni na pomoc do ciziny (k tomu studují rychle jazyky). Probíhají analýzy, zda a jak je ČR schopna čelit a reagovat na změnu bezpečnostní situace nejen ve velkých objektech jako Temelín, ČEZ..., ale i v nákupních centrech, v restauracích a dalších tzv. měkkých objektech. A to vše jen proto, že Německá kancléřka  neví, kam s jejími hosty.

V reakci na střelbu Ali Sonboly v Mnichově svolal například ministr Chovanec okamžitě zpravodajskou skupinu složenou ze zástupců bezpečnostních a zpravodajských služeb, aby mohl na základě jejich analýz a informací rozhodnout,  zda je nutno zvyšovat bezpečnostní stupeň ohrožení ČR terorismem. Teprve když zjistil, že  po vyhodnocení dostupných a relevantních informací této zpravodajské skupiny nic nenasvědčuje tomu, že by ČR hrozilo v souvislosti se situací v Německu konkrétní nebezpečí, nezvýšil ochranu. "Na základě dnešního jednání souhlasím s doporučením zpravodajské skupiny, že v tuto chvíli není důvod zvyšovat bezpečnostní stupeň ohrožení terorismem. Současná bezpečnostní opatření v ČR jsou proto dostačující. V platnosti zůstává stupeň jedna, potřeba zvýšené bdělosti. Nadále také platí rozhodnutí policie o zvýšení kontrol a hlídek především v nákupních centrech a dalších místech s větší koncentrací osob. Naopak kontroly na česko-bavorské hranici policie dnes odvolala," sdělil našemu listu pan ministr Chovanec.

Prezident Miloš Zeman  přijal zprávu o útoku v Mnichově  s hlubokým zármutkem a rozhořčením: "Ať už se jednalo o čin šílence nebo o teroristický útok, jsem znepokojen nárůstem násilí v Evropě, kde lidský život, jak se zdá, pro některé přestává mít cenu," uvedl pan prezident a svému protějšku, prezidentu Svobodného státu Bavorsko, napsal, že ho mrzí, že si toto krvavé vraždění, kterého býváme svědky čím dál tím častěji, zvolilo za cíl jeho dosud klidnou zemi a vyjádřil mu jménem svým i jménem občanů České republiky upřímnou soustrast. Jen zde chybí sdělení, co on, jako vrchní velitel ozbrojených sil s tím hodlá konečně dělat alespoň u nás, když Brusel dále hodlá ve své zkázonosné politice pokračovat. Pan prezident je člověk vzdělaný a jistě ví, že muslimy nejde převést na jinou víru. Jinak je nad nimi vyhlášena fatwa a kdokoliv může zrádce beztrestně zabít. Také jistě ví, že Mohamed vyzval jménem Alláha k šíření jejich víry všemi prostředky. Jinak řečeno ví, že soužití s nimi znamená, že oni musejí dělat vše pro to, aby prosadili svou víru, a na místo vládce státu pomohli dosadit Alláha, který k nim promlouvá prostřednictvím nejvyššího duchovního. Je otázkou, proč tedy prezident Zeman nekoná a nevypoví své budoucí nepřátele ze země dokud je, snad, ještě čas. Jen slova a kondolence u vrchního velitele ozbrojených sil nestačí. 

Jedině pan premiér Bohuslav Sobotka neodsuzoval atentátníka v Mnichově pouze slovně, ale konstatoval, že "Je nutno jednat společně tak, aby nás fanatici a násilníci nedonutili opustit náš svobodný a demokratický způsob života a naopak to byli oni, kdo budou poraženi a zničeni."  Jenže namísto toho, aby tlačil díky tomu na vládu a prezidenta, aby vykázaly ze země všechny podezřelé osoby, přijme na diktát EU 80 nebezpečných muslimů do země. 

Pokud si někdo myslí, že alespoň opozice bude chtít jednat, uzavřít neprodyšně hranice pro podezřelé muslimské vrahy a vykázat příchozí ze země, mýlí se. Opoziční politik Petr Fiala sice uvedl, že musíme myslet i na to, ze Česká republika není izolovaným ostrovem, že se nás bezpečnostní problémy Evropy dotýkají a týkají. A chce se starat o naši bezpečnost a rázně společně zasahovat proti všem, kteří ji mohou ohrožovat. Ale opět ani slovo o tom, jak to chce dokázat, když týmiž ústy tvrdí, že chce v EU zůstat, jen ji opraví.

A kdo si stále myslí, že se tato neuvěřitelná zvěrstva dějí daleko a nás se to vše netýká, ať si zkusí na chvíli představit, že jeho čtrnáctiletý syn je postřelený, volá o pomoc, přiskočí kamarád, tlačí rukou na ránu, aby nevykrvácel , snaží se s ním mluvit, ptá jsem se na jméno, věk, jestli má přítelkyni, prostě ho udržet při životě,  aby nezavíral oči. A že tento chlapec mu před očima zemře dříve, než se záchranáři dostanou na místo. A ať si uvědomí, že naše země je součástí této EU, že je jen otázkou času, kdy přijde vše sem.  

Autor: Ivana Haslingerová | středa 27.7.2016 19:15 | karma článku: 36,98 | přečteno: 1365x
  • Další články autora

Ivana Haslingerová

Konference PLK "CORONADUEL" proti covidové totalitě v medicíně

Ano čtete to dobře, vznikla již Paralelní lékařská komora (PLK) z řad lékařů, kteří již nemohli vydržet neodborné šikanování celé naší společnosti ale především ničení našeho zdravotnictví honbou za jakýmisi nic neléčícími testy.

19.3.2022 v 11:12 | Karma: 15,50 | Přečteno: 119x | Diskuse| Politická aréna - pro politiky

Ivana Haslingerová

Fragmenty vzpomínek Mariana Čalfy na jeho federálůní vládu v letech 1990 - 1992

Před třiceti dvěma lety nastal po celém světě a rovněž i u nás pád komunismu. Horší je to s objektivními informacemi o tom, jak obtížné bylo nastolit v komunismem nejen morálně poničené zemi, svobodnou kapitalistickou společnost.

7.3.2022 v 12:06 | Karma: 13,03 | Přečteno: 120x | Diskuse| Politika

Ivana Haslingerová

Trestní oznámení na Petra Fialu za šíření poplašné zprávy, že jsme ve válce

Tento stav však v ČR nenastal. Nejsme ve válce. Což premiér Petr Fiala, měl a musel vědět, vzhledem k své funkci ústavního činitele a navíc vysokoškolského pedagoga v oboru politologie.

3.3.2022 v 17:42 | Karma: 11,41 | Přečteno: 134x | Diskuse| Politika

Ivana Haslingerová

Milan Knížák proměnil Národní galerii v Praze ve světové centrum umění

V době Knížákova nástupu do funkce generálního ředitele NG v roce 1999 byla tato instituce v zoufalém stavu, po jeho odchodu v roce 2011 byla zařazena mezi největší světová centra umění.

1.3.2022 v 13:28 | Karma: 13,58 | Přečteno: 118x | Diskuse| Kultura

Ivana Haslingerová

Mše svatá za mír: Každá nenávist, každá zvednutá pěst proti bratru, je prohrou

"Bůh je vždy na straně obětí agrese," zdůraznil pražský arcibiskup Dominik kardinál Duka ve svém působivém kázání na Mši svaté za mír. Církev vždy sloužila a stále slouží ke kultivaci morálky nejen našeho národa.

28.2.2022 v 9:10 | Karma: 15,56 | Přečteno: 112x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Moskva se chlubí kořistí z Ukrajiny: Abramsy, Leopardy i českým BVP

1. května 2024  15:38

V Moskvě ve středu začala výstava západní vojenské techniky, kterou používá ukrajinská armáda a...

Nová odhalení z fakulty: studenti viděli vraha dřív, policie byla v budově víckrát

3. května 2024

Premium Masový vrah David K., který v prosinci při střelbě na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy v...

Na důchodce zaklekli, chalífát neřeší. Němce děsí mdlé reakce jejich politiků

3. května 2024

Premium Snímky stovek radikálních islamistů demonstrujících v ulicích severoněmeckého Hamburku, kteří...

Na jednání o míru nepřijdeme, vzkázali Rusové. Švýcaři je ani nezvali

2. května 2024  22:11

Švýcarsko iniciuje vlastní mírovou konferenci o Ukrajině. S pozváním Ruska na setkání, které se má...

Pavel zkritizoval všechny. Nefér jsou Babišova slova i kampaň SPOLU, míní

2. května 2024  21:36,  aktualizováno  21:50

Kampaň, která dělá z hnutí ANO zastánce ruských zájmů, je podle prezidenta Petra Pavla stejně nefér...

10 nejčastějších podvodů na internetu: Dokážete ochránit sebe i svou rodinu?
10 nejčastějších podvodů na internetu: Dokážete ochránit sebe i svou rodinu?

V digitální éře, kde technologie proniká do všech aspektů našich životů, se také zvyšuje riziko podvodů. Od falešných e-mailů a inzerátů až po...

  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1436x
Po absolvování Matematicko-fyzikální fakulty UK na ní  zůstala pracovat jako odborný asistent a obhájila vědecký titul RNDr. a CSc.  Poté pracovala jako vědecký pracovník v Ústavu jaderného výzkumu v Řeži na studiu slitin kovů tvořících povlaky jaderného paliva v reaktorech, kde jsou vystaveny záření a extrémním teplotním podmínkám. Poté pracovala jako vědecký pracovník v Ústavu fyzikální chemie a elektrochemie J. Heyrovského ČSAV na studiu vlastností pevných látek za pomoci teoretické kvantové fyziky a chemie.  Publikovala o tom 39 odborných prací.

Po nedobrovolném opuštění vědecké práce díky bezprecedentnímu zásahu Rudolfa Zahradníka musela i přes předchozí dvojnásobné udělení mimořádné odměny ČSAV  za výsledky své práce z ČSAV odejít. Místo vědeckých prací o supravodičích a pod. byla nakonec nucena psát o zvířatech, politicích a podobných záležitostech. Nakonec se psaní článků a esejí stalo její druhou životní láskou a od roku 1996 je  šéfredaktorkou Kulturně-hospodářské revue @Fragmenty_news a jednatelkou Kulturní komise ČR, z.s.

Ve volných chvílích kromě turistiky ráda maluje. Ilustrovala např. knihu pohádek spisovatelky a básnířky Českomoravské vysočiny  Libuše Pamětnické "Strašidla ze Zálesí".

Nikdy nebyla členkou KSČM neboť komunismus pokládá za největší neštěstí lidstva 20. století. 

Seznam rubrik