Bruselští mocipáni přerostli velikost Velkého Maa

Mao rozkázal vyvraždit v Číně veverky, bruselští mocipáni u nás nařídili vyvraždit nutrie a dalších 39 druhů zvířátek. Postavme se již konečně těmto vládcům s chorými mozky hrajícími si na Boha.

"

 

 Zachraňme zvířata před bruselským konečným řešením. Stačí, že do naší, po tisíciletí křesťanské Evropy, pozvali vraždící muslimské maniaky, kteří rozhodně nepatří mezi ryze domácí faunu, kteří vraždí beztrestně neozbrojené občany, za které by měli mít právě tito bruselští diktátoři odpovědnost. Namísto toho, aby řešili tuto evropskou apokalypsu a starali se o to, jak ochránit životy evropských dětí při návratech ze škol a nás všech  z práce, tak se starají o veverky sivé, želvy a nutrie, mývaly severní, kraby říční, skokany volské,  promyky malé či želvy nádherné.

Rozhlas sice hlásí, že jde pouze o nedovolený dovoz těchto zvířat a veterináři na letištích mají zvířata vracet do zemí původu, ale ve vyhlášce EU stojí, že "v krajním případě mohou být tato usmrcena". Samozřejmě že humánně za "legislativou dovolených podmínek".  Je jasné, že toto řešení bude používáno v praxi mnohem častěji, než drahá evakuace zvířátka do původní vlasti. I kdyby to neprovedli veterináři, tak pod hrozbou obrovských pokut raději překupníci zvířata pobijí dříve, než je veterináři chytí. 

Aby bylo jasné, rozhodně jsem proti nelegálnímu pašování zvířat. Už kvůli tomu, jak jim dlouhá cesta a vytržení z jejich podmínek ubližuje, ale takto vyhlášená kampaň bude pro mnohé tyto chudáky po strastiplnné cestě likvidační. 

 

A zdůvodnění, že likvidace "invazních nepůvodních druhů zvířat protože mají významný dopad na Unii" je proti tomu slabé.  Když si soudný člověk představí, jak významný dopad na Unii bude mít, jestli uvidí na houbách v lese na stromě strakatou veverku či u řeky roztomilou nutrii,  mývala říčního či raka červeného, tak by se měl chuť smát, co smát, přímo řechtat tomu, jak to může ublížit EU. Jenže smích přechází, když si uvědomí, že těmto všem zvířátkům jde o život a jejich druhu o likvidaci.

A nic nemění na tom, že Evropská komise pro vraždění těchto živočichů vymyslela záhadný název, kterému běžní občané nerozumí - "eradizaci".  Zvířata zařazená na seznam smrti určená k "eradikaci", jsou určena k "úplnému a trvalému vymýcení populace invazních nepůvodních druhů letálními nebo neletálními prostředky" . Přeloženo z eurospeaku do lidštiny: zvířata na seznamu smrti určená k"eradizací" jsou prostě určena k úplnému vyhubení.

Bruselským ekoteroristům v EK vadí, že například americké veverky popelavé prý mají aktivnější samce než jsou ti naši zrzaví, a hrozí, že bude těch šedivých za čas víc než těch našich. Taková katastrofa pro osud EU! A nutrie že tu nemají v EU co dělat, když u nás dříve nežiliy... Na základě nařízení č. 1143/2014 o prevenci a regulaci zavlékání či vysazování a šíření invazních nepůvodních druhů vytvořili proto seznam "invazních nepůvodních druhů s významným dopadem na Unii". 

Bojujme proti tomuto surovému, krutému a nelidskému zákonu EU!

 

Nic netušící zvířata se lidské zvůli a bezcitnosti sami bránit nemohou!

Je sympatické, že se na internetu objevily již výzvy proti tomuto surovému, krutému a nelidskému zákonu. Například Zachraňme nutrie před bruselským konečným řešením. Že vznikla již stránka přátel nutrie říční, kteří odmítají záměr Evropské unie toto roztomilé zvířátko v Unii vyhubit. Podpořme je spolu s nimi.

Přijďte dát sympatickým zvířátkům nutriím říčním ve Vašem okolí něco dobrého k snědku jako gesto nesouhlasu s krutým záměrem Evropské komise, která bezohledně zařadila toto sympatické zvířátko na  seznam smrti (nařízení č. 2016/1141). Zachraňme nutrie před bruselským konečným řešením!  A také zachraňme nebohé mývaly severní,  raky, skokany ....

 

 

Seznam smrti zvířat zařazených na seznam "invazních nepůvodních druhů s významným dopadem na Unii", která mají být v EU vyhubena, naleznete kliknutím na něj.

Není tomu tak dávno, kdy jsme hořekovali nad tím, že z našich potoků zmizeli kvůli nečisté vodě raci. Nyní je budeme vybíjet? Zbláznila se už skutečně Evropa?!

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Ivana Haslingerová | středa 3.8.2016 18:23 | karma článku: 31,10 | přečteno: 991x