IL

I57v95a26n81a 89L71a90n88c29e

14. 4. 2024 11:32

Měla jsem období, že jsem se chtěla naučit na kytaru, ale dlouhé nehty nebyly akceptované, tak jsem se se svým snem prozloučila. Ale kytaristy, pro ty jsem měla vždycky slabost.

Foto

Horste, mně včera cestou z turnaje kleklo auto a domů jsem dorazil s tříhodinovým zpožděním bez něj, takže díky za pobavení. 😀

Foto

Určitě ti došlo palivo... úspěšnou neděli bez dalšího kleknutí!

VR

No, vojna zrovna sranda nebyla, ale nakonec se dala přežít a dnešní penzisté mají nač vzpomínat. Někdy si myslím, že některým rozmazleným frajírkům by kousek vojny - nebo aspoň přijímače - vůbec neuškodil.

JM

J76a59n 49M70a32r76e44k

13. 4. 2024 16:20

Bud' zdráv Horste a dík za vzpomínku na to, jak jsi statečně bránil naší lidově-demokratickou vlast....

U naší baterie se vyskytovaly dva hudební nástroje, a sice housle a tahací harmonika. Ty housle měl v péči cikán Ban'ák a harmoniku kluk z Ostravy Rudla Pleva. Pleva odešel do civilu předčasně...byl nábor do dolů, ale s ním odešla předčasně i harmonika. jak jí ten pacholek propašoval skrz bránu je mi dosud záhadou. No a Ban'ák měl na futrálu od houslí napsáno velkým písmem...tyto húsličky Ban'ák kúpil za deset korun. Cigán' ho ojebal.

Foto

U nás to byl zase nějaký Murko a hrál na tahací harmoniku.

Krásný víkend Horste

Vašek

Foto

Tak takto Ste si tam nažívali a je to fešák ten vojín.

Foto

S pozdravem a poděkováním za mejla s odkazem

  • Počet článků 621
  • Celková karma 18,16
  • Průměrná čtenost 762x
Nejstarší z pěti sourozenců. Máma byla jak ředitelkou, tak klaunem tohoto cirkusu. Knihy o tom jsou v knihkupectvích a jako E-knihy (www.palmknihy.cz/transfuze-antona-horsta.html + www.palmknihy.cz/ruksak.html). V obou knihách se střídá VESELÉ se SMUTNÝM. LEGRACE nebývá NONSTOP!  

Seznam rubrik