Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Horste, zlato moje,ty mi dáváš. :-(Ušla jsem se svojí nohou po dětské obrně 200 metrů a měla jsem toho dost. Ale tys šel furt a furt a furt...seš ďábel! :-P

0 0
možnosti
Foto

Děfče milé, to jsem přeložil do češtiny zážitky mého o patnáct let staršího strýce Egona. Hezké a povedené dny!

0 0
možnosti
JM

J20a42n 82M66a66r17e69k

4. 3. 2023 19:16

Horste jsi nepřekonatelnej!!!...To slovo 'Nepřekonatelnej' jsem musel asi padesátkrát přepsat, než jsem ho napsal správně. A to jsem nemusel to slovo psát v superlativu 'nejnepřekonatelnější'. Ještě, že nejsem Němec, nevím, jak bych napsal slovo Unannehmlichkeit ve škole při diktátě...jo, každý jazyk má svá úskalí..já ted zdolávám úskalí kanadštiny.

0 0
možnosti
Foto

Honzo, rád jsem tě tu našel. Ať tvou domácnost nezklame zbytek víkendu!

0 0
možnosti
PL

Kafé "mukefuk" :-)

...je dodnes (nejen v Německu) pojem odvolávající se na staré dobré měšťanské předválečné časy (ještě před "Velkou válkou") - třeba jako na Moravě k.u.k. Malakofftorte (z podlouhlých piškotů) či v Čechách Malakov (z kulatých piškotů).

Myslím, že Mukefuk je něco jako dobrá domácí káva, která si nehraje na kdovíjakou "hogo fogo" ze značkové kavárny, ale vždy si drží punc dobré (domácké) úrovně.

1 0
možnosti
Foto

Petře, děkuji za vysvětlení a přeji povedený konec týdne při dobré kávě!:-)

0 0
možnosti
Foto

vďaka, za ďalšie pokračovanieR^:-)

4 0
možnosti
  • Počet článků 622
  • Celková karma 18,02
  • Průměrná čtenost 761x
Nejstarší z pěti sourozenců. Máma byla jak ředitelkou, tak klaunem tohoto cirkusu. Knihy o tom jsou v knihkupectvích a jako E-knihy (www.palmknihy.cz/transfuze-antona-horsta.html + www.palmknihy.cz/ruksak.html). V obou knihách se střídá VESELÉ se SMUTNÝM. LEGRACE nebývá NONSTOP!  

Seznam rubrik