Foto

Horst na sloupech obdivuje ženy, erotiku, slast místo aby chránil vlast.

RJ

Super Horste. Já pamatuji jak nechal jeden borec deveťáka plazit třista metrů k nejbližší hlásce. Ten se pochopitelně mohl..., no víš co, ovšem dotyčný ještě dostal pochvalu od velitele pluku.

JM

J93a40n 30M98a91r18e83k

4. 5. 2024 16:09

Horste, jsi kabrn'ák...devětatřicátník se v tobě nezapře. Připoměl jsi mi mé ztracené roky v Boru u Tachova.

Také jsme měli muničák za kasárnama v lese. Já jsem tam taky jednou dělal stážmistra. Když jsem tam chodil sem a tam, slyším nějaké kroky, takové spěšné dupavé. Tak zařvu stůj kdo tam...a on se mi ten záškodník představil jako nadporučík Svoboda, který tam dělal svoje ranní kolečko...on byl v Boru přes tělovýchovu pluku. Tak jsem se rozhodl ho nezastřelit, on nebyl špatnej.

Asi tři roky po vojně jsem ho potkal v Praze v tramvaji. Hlásil jsem se k němu...on už byl v civilu. S vojnou praštil. On si mně ten chlap pamatoval...'jo, ty si ten, co mně chtěl tenkrát vodbouchnout, žejo?'.

Foto

Vojna je nekonečná studnice vzpomínek, za většinu z nich by bylo sedum vostrejch.

Krásný víkend Horste

Vašek

Foto

Vojna jako řemen, ako sa u vás hovorí, môj muž slúžil na hraniciach na Šumave.Želám pekný víkend.

  • Počet článků 624
  • Celková karma 17,53
  • Průměrná čtenost 758x
Nejstarší z pěti sourozenců. Máma byla jak ředitelkou, tak klaunem tohoto cirkusu. Knihy o tom jsou v knihkupectvích a jako E-knihy (www.palmknihy.cz/transfuze-antona-horsta.html + www.palmknihy.cz/ruksak.html). V obou knihách se střídá VESELÉ se SMUTNÝM. LEGRACE nebývá NONSTOP!  

Seznam rubrik