Foto

Horste, mě na mistrovství republiky železničářů v cyklistice otec se svým soupeřem, z druhého konce republiky, dokonce domluvil sňatek s jeho dcerou. Bylo mi cca 19 let a tu chuděru jsem neviděl ani na fotce.

Foto

Tak to je napínavý a těším se na to rande (teda s Evou)

Foto

Maminky to myslia dobre, keď chcú pre svojho miláčika hodnú holku. Kdesi som čítala, že láska a vzájomná príťažlivosť, keď vyprchá, záchrana je priateľstvo, keď sú si partneri zároveň najlepší priatelia, pretože z priateľstva a dôvery opäť vyklíčia korienky lásky. Myslím si, že je to nejaké tak plus mínus.

Foto

Jani, kamarádství je k nezaplacení. Hezký víkend! Tady už leje celej tejden, tuhle větu nám asi mohou ve slovenštině závidět, česká lidová mluva je hlavolamem pro cizince, kteří se naučili spisovnou češtinu...

Foto

Dohozenou holku od rodičů radši nee, Horste, nezafungovalo to kdysi ani u mě.

  • Počet článků 628
  • Celková karma 18,25
  • Průměrná čtenost 762x
Nejstarší z pěti sourozenců. Máma byla jak ředitelkou, tak klaunem tohoto cirkusu. Knihy o tom jsou v knihkupectvích a jako E-knihy (www.palmknihy.cz/transfuze-antona-horsta.html + www.palmknihy.cz/ruksak.html). V obou knihách se střídá VESELÉ se SMUTNÝM. LEGRACE nebývá NONSTOP!  

Seznam rubrik