Muzikál Tři Mušketýři se vrací

Ano je to tak! Pro milovníky tohoto muzikálu mám dobrou zprávu. Po divadelních prázdninách se tento muzikál vrací. Kdy a kde?

Už nebude mít své místo v Divadle Broadway, ale přestěhuje se do sousedství. Posune se jen o pár domů dál do Divadla Hybernia. Tam se po jeho otevření dosud hrál pouze jeden muzikál a to Golem. Ten se tak bude muset s Mušketýry střídat.

A kdy že se tak stane? Neoficiální zprávy mluví o konci února 2008.  Jestli bude vše v původním obsazení se ještě neví, vše je jen předběžné.

To, že Davidovy muzikály táhnou, už víme.  Jen jeho poslední muzikál Angelika je do konce letošního zcela vyprodán. Odborníci mu předpovídají dlouhou budoucnost.

Takže bude jistě dlouho trvat než ho vystřídá nový muzikál Mona Lisa, na které už teď pilně pracuje zpěvák a skladatel Drupi. Tamtamy také prozradily, že hlavní představitelkou by měla být Bára Basiková. Těm z vás, kteří se divíte, že jí není Monika Absolonová, musím sdělit, že důvod je prostý. Na dobu premiéry totiž hlavní organizátoři plánují, že Móňa bude mít už potomka.

 

Autor: Miroslav Harnoch | středa 27.6.2007 14:14 | karma článku: 10,50 | přečteno: 1262x