Všichni víme: Iveta Bartošová zemřela!

V dnešních brzkých ranních hodinách na rakouské dálnice zemřela nedoceněná česká zpěvačka Iveta Bartošová. Jen tak a zadarmo!

Uvažovat nad smrtí někoho, ať už je to Váš nepřítel nebo veřejně známá osobnost je dost morbidní, ale v případě zpěvačky Bartošové může jít o polehčující okolnost… hlavně pro zpěvačku samotnou. Jak výkonná může být psychika člověka, který je dennodenně nazýván bulvárem jako nespolehlivý alkoholik? O výkonnosti psychiky zpěvačky se může přesvědčit každý sám (videí se zmatenou zpěvačkou je daleko víc a úspěšně bodují počtem zhlédnutí).

Takže vystavit dobrovolně pohřeb nebo čekat?

Když jsem 17. 8. 2010 psal v tomto článku toto: V novém roce se opět uzavře (pozn. Iveta Bartošová) před veřejností, bude mučit svou mysl maniodepresivními stavy a poté (poněkolikáté) ohlásí na léto comeback. Dámy a pánové, podle Ivety Bartošové bychom si mohli řídit hodinky!

Nevěděl jsem, že se vážně trefím. Takže dámy a pánové, seřiďte si hodinky. Kam se hrabe orloj…

P.S.: Článek není psán proto, aby zesměšnil zpěvačku Bartošovou. Upozorňuje na fakt, že by nebylo špatné, kdyby se zpěvačka stáhla do ústraní. Pokud článek někoho pobouřil, tak věřte, že mě pobuřuje vystupovaní zpěvačky, na kterou jsem před nedávnem změnil názor. Bohužel...

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: David Hanuš | pátek 24.6.2011 10:01 | karma článku: 10,75 | přečteno: 4057x