Za všechny jarní katarze může samčí rozsévání

On i ten všechnyštvoucí pyl jsou vlastně pánské pohlavní buňky zneužívající vítr a hmyz pro přesun na vhodnou bliznu za účelem rozmnožení.   

Sexuálním obtěžováním ventilovali předexploidní tlak spermií i komisaři udělující Nobelovu cenu za literaturu. Možná v touze vyrovnat se síle detonační vlny dynamitu -  z dílny samotného Alfreda Nobela -  roztrhali letošní ročník na cáry.

Kopulační chutě samečků jsou také příčinou pilinového rozšmelcování tisícovek hektarů lesních porostů u nás. Stačí jim pod kůrou vyhlodat snubní komůrku a vypustit feromony. Horko a sucho na broučkovské množení působí jako katalyzátor. Obvykle se nová generace vylíhne za měsíc a půl. Při dvoustupňovém zvýšení teploty jí na to stačí čtrnáct dní. A samozřejmě čím víc kůrovců přijde na svět, tím víc stromů z něj odejde…a nepřímo tak zbaví kapoty našich aut od tsunami lesního pylu.

Odchlapovací dieta frčí zejména v Americe. Kvůli sexuálnímu apetitu byli z hollywoodského výsluní do chládku odejiti komik Bill Cosby a režisér Roman Polanský. Americká Akademie filmových umění a věd, která organizuje a uděluje Oscary, je hlasováním vyloučila ze svých řad.

Jedním z dopadů celosvětového hnutí # MeToo je kromě pohřbené slávy producenta Harveyho Weinsteina i zřízení horké telefonní linky, kde je možné hlásit sexuální obtěžování přímo v rámci letošního filmového festivalu ve francouzském Cannes.

Jen by měl někdo těm herečkám na červený koberec napsat, že mezi hloubkou jejich dekoltů, dokonalostí líčení (na koho asi tak?) a zájmem rozséváníchtivého opačného pohlaví funguje stejná přímá úměra jako mezi atraktivitou filmu a jeho návštěvností v kinech.

Ve výše uvedených souvislostech lze považovat za dobré zprávy čím dál větší zákaz zemědělské chemie, klesající cenu řepky a stále paralyzovanější mužské spermie v civilizovaném světě.

Bez náhrady za postupně zakazované syntetické insekticidy, herbicidy, fungicidy a zapovězené genetické modifikace nám toho na polích ke sklizni za pár let moc nezbyde. O co více ploch bude kvůli klesajícím výnosům k produkci jídla potřeba, o to méně lidí půda uživí a žluté lány nenáviděné řepky se dozajista scvrknou. I díky společenské objednávce biopaliv druhé generace, třeba v podobě dřevního odpad po kůrovcových kalamitách.

Hladoví a šikanovaní alfa samci se promění v omega ignoranty dámských intimních zón.

 Jinou brzdu pro očekávaný stošedesátiprocentní nárůst populace (podobnou dynamiku má růst výměry řepkových polí v ČR po vstupu do EU)  za prvních padesát let jednadvacátého století si bez válek, hladomoru a pandemií nedovedu představit.

Jen nevím, čím pak budeme topit v rodinných krbech – bez vášně a dřeva – a jakým způsobem budou všechny ty emancipované blizny shánět pánské pohlavní buňky nebo alternativní způsoby rozmnožování, když je proti většinové mysli i klonování zvířat pro potravinářské účely.

Autor: Hana Šťastná | středa 9.5.2018 15:54 | karma článku: 16,07 | přečteno: 492x