Elektronická evidence tužeb.

Při příležitost Světového dne počítačové gramotnosti oznámil Ministr financí zavedení Elektronické evidence tužeb. Za účelem zlepšení blbé nálady ve společnosti a s cílem zvýšení daňových výnosů.

„V našem státě potřebujeme šťastné lidi. Z definice štěstí vyplývá, že jde o absenci přání a tužeb. Touhy nutí člověka k nepředvídatelným, často až nadlidským činům. Jsou zdrojem všech osobních i společenských problémů a často vedou až ke státním převratům. Proto je nutné mít toužebné pnutí v republice pod kontrolou a daňově jej krotit , “ píše se v tiskové zprávě vlády.

IT firmy se těší na prodej nově povinného měkkého i tvrdého vybavení „kompjútrů“, tabletů i chytrých telefonů pro všechny občany.  Speciální detektory na počítačových myších a dotykových displejích mají fungovat na principu přenosu impulsů rozbušených srdcí uživatelů při pohybu v kybernetickém prostředí.

Jakmile se uživateli internetu, elektronické pošty a sociálních sítí zvýší tep,  například při prohlížení nového modelu auta, který si nemůže dovolit, při komunikaci s osobou odmítající jeho citové vzplanutí, nebo z rozčílení při čtení zpráv o neuspokojivém vývoji domácí politiky, centrální mozek systému to zaznamená a podle síly signálu přiřadí daňovou sazbu. Čím větší emoce, tím vzplanutí bude pro jejich původce dražší.

Ideální nástroj k docílení buď se vším spokojené veřejnosti, nebo enormní daňové výtěžnosti.

Vydavatelství tištěných médií rázem hlásí masivní nárůst objednavatelů předplatného. Původní outsideři, na základě touhy vyhnout se „berňáku“, vystupují z virtuálního prostředí.  Získaný čas věnují skutečné práci vedoucí ke splněným přáním v oblasti materiálních věcí,  lásky i  snesitelné vlády.  Touha je zázrak.

Autor: Hana Šťastná | čtvrtek 1.12.2016 13:47 | karma článku: 15,02 | přečteno: 465x