Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

crocodileclip

20. 2. 2010 6:52
Je v tom binec

;-Dexistují platební karty, ale taky hotovost....proteče sice přes banku,ale s tím už toho mnoho nenaděláme:-)

0 0
možnosti
P

petrhajek.blog.idnes.cz

19. 2. 2010 18:52
hezky napsane, karma

I kdyz nevim, jestli tak do detailu souhlasim. Ano, kdyz neco delam pres prostrednika (treba cestovka), tak zaplatim navic - zaplatim cas, ktery ja usertim najmem cestovky.

Ze ruzne spolecnosti (ne)akceptuji ruzne karty jsem jeste nezjistil. Ale dneska je doba nejista, krize couha odevsat a kazdy si nejak kryje zada. I kdyz nekterym treba ten krunyr na kryti zad zlame vaz. Ale to se zjisti az casem.

0 0
možnosti
W

Wolf778

19. 2. 2010 17:16
Peníze sice jsou vždy stejné

ale liší se poplatky, které si banky a karetní asociace za platbu od PRODEJCE strhávají. Pak také existují různé věrnostní kreditky a pod, s nimiž jsou pochopitelně spojené výhody při placení v tom kterém obchodě.

 

Nesouhlasím s tím, že by placení bylo čím dál složitější - naopak: karty, i třeba různé internetové peněženky jsou akceptovány v čím dál větším množství obchodů. Postupně je zavádějí i tam, kde dříve šlo zboží přes internet pouze objednat a platit se muselo v hotovosti při odebrání zboží a nebo bankovním převodem, který dodání zpozdil o několik dní. Je pravda, že třeba low-cost aerolinky si účtují různé obskurní poplatky včetně poplatku za platbu kartou, ale tak tomu bylo vždy a člověk s tím tak nějak musí počítat. Jestliže u low-cost společnosti X ušetřím 50 % oproti "full-cost" aerolinkám Y, tak už mě pár stovek za platbu kartou nerozhází.

0 0
možnosti

jarinka

19. 2. 2010 16:54
Dobrý článek.

Jo, svoboda ...   Můj známý se málem soudil se svým zaměstnavatelem kvůli bankovnímu účtu. Známý si ho založit nechtěl, zaměstnavatel mu však jiným způsobem mzdu neposkytl.

0 0
možnosti
  • Počet článků 84
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 907x
Hana je ucitelka jogy, cerstve vdana, zije v Manchesteru s manzelem, ktereho potkala v Kapskem meste.