Prasárny z Lán

Nechal jsem v sobě trochu vyprchat páně Zemanovu produkci, jestli se mi to nerozleží nebo nerozloží. Nerozeželo. Ani to druhé. Ani po přečtění několika blogů, článků a komentářů.

Nejprve bych chtěl všechny čtenáře tohoto miniblogu ujistit, že obecně nejsem proti užívání oněch silnějších výrazů, kterým se říká sprostá slova. Žádné slovo samo o sobě není sprosté, stejně tak sprostá mohou být úplně všechna. Závisí to pochopitelně na způsobu a hlavně úmyslu užití. Urážet takovými slovy považuji za něco pokleslého, stejně tak jako urážet jakkoli vůbec. K tomu takové výrazy nejsou, a přesně vzato, a vlastně ani nic a nikdo.

Jediné, co mi tato dosti obskurní kauza přinesla pozitivního je, že někteří přestali vytečkovávat, nebo vyhvězdičkovávat. Nevím proč, když se rozhodnete silné slovo použít, tak je pokrytecky vyhvězdičkujete. Buď, anebo, tak už se xakru rozhodněte.

Ergo. Navrhuji změnit vysílací schéma Hovorů z Lán. Moderátora nahradit investigativní žurnalistkou typu Klára Wild, Ornella Pike's ap. Pořad vysílat po desáté večerní. "Hovory" přejmenovat na "Prasárny z Lán" s podtextem "Zemanova malá večerní pornofonie". Howgh.

Autor: Petr Hariprasad Hajič | úterý 11.11.2014 9:00 | karma článku: 6,38 | přečteno: 159x