VD

Obchod z emisiami je iba dobrí biznis pre politikov, ktorý nemá nič spoločné z klimatickými zmenami.

Viete, že existujú výsledky družicových meraní, ktoré spochybnili vplyv CO2 na klimatické zmeny?

CERES a skleníkový efekt. | GeovedaBigPicture (geosciencebigpicture.com)

Klimatické zmeny nespôsobuje zosilnenie skleníkového efektu atmosféry Zeme, ale pokles krátkovlnného žiarenia odrazeného od atmosféry Zeme.

Menej odrazeného žiarenia = viacej absorbovaného žiarenia = viacej tepla.

Viete, že najväčšia ozónová diera je nad rovníkom? Prečo o nej mlčí IPCC i klimatológovia? Väčšina slnečného žiarenia ktoré dopadá na zemský povrch v období jarnej rovnodennosti prechádza práve cez túto ozónovú dieru a preto sme tu mali v marci extrémne vysoké teploty. Za túto ozónovú dieru sú zodpovedné stacionárne družice a preto NASA ignoruje výsledky meraní, ktoré spochybnili zosilňovanie skleníkového efektu atmosféry Zeme. Biznis v kozme musí pokračovať za každú cenu a preto sa vedci snažia zodpovednosť za klimatické zmeny hodiť na producentov emisií!

PHH

Který dezinformační zdroj vás zmanipuloval? Můžete ho uvést? Tahle teorie už je asi desátá a je to, jako obyčejně, ničím nepodložený blábol.

V podstatě říkáte, že se nás snaží podvést vlády asi 200 zemí napříč celým politickým spektrem a kromě toho i se tyto vlády spikly s předními světovými vědci a kosmickými agenturami a rozjely nepředstavitelně obrovský podvod na celé lidstvo za podpory NASA a dalšími vesmírnými agenturami (Číňani, Evropská agentura, Indie... ty tam mají taky svoje družice). Celá ta dekarbonizace, ty biliardy co do toho jdou jen proto, aby neprasklo, že za to může ozónavá díra na rovníkem?

  • Počet článků 29
  • Celková karma 7,10
  • Průměrná čtenost 484x
Vychodil jsem ZŠ Boleslavova, která se pak přeměnila zvláštní školu, takže mohu směle prohlásit, že jsem vychodil budoucí zvláštní školu. Pak jsem chodil na Gymnázium Ohradní, do kterého mě nahnali rodiče (asi proto, abych nechodil do gymnázia Na Vítězné pláni s takovými živly, jako je Pavlíček s Kocábem, ale mohl do školy chodit s takovými případy jako je Tomáš Vorel, Mirek Kušiak, David Vávra a Eva Holubová) a marně se pokoušel o studium na Matematicko-fyzikální fakultě UK. Od roku 1989 jsem žákem svámího Mahéšvaránandy a cvičím Jógu. Profesně se cítím programátorem. Kromě toho jsem hinduistický a ekologický sluníčkář.

Seznam rubrik