Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Čím více mešit …

„Čím více mešit, tím lépe, když už nám v tom referendu tak nešikovně zatrhli minarety“, prohlásil ve svém projevu na rozlučku Miroslav kardinál Vlk. No, to teda žasnu.

To bych do něj neřekl. Pravda, hlava katolické církve ve věčně kacířskejch Čechách, ta musí mít hlavičku!! Ale ze začátku na to nevypadal. Vzpomínám si velice dobře na jeho první tři roky, co jako nově jmenovaný vlk arcipásl české ovce. Tenkrát (přinejmenším na veřejnosti, abychom ho nesoudili šmahem!) daleko častěji vyslovoval namísto sladkého Jména tisíckrát omleté slovíčko „restituce“. A najednou z něj vypadné takové pastýřské moudro!!! Ale já mu rozumím. Každé velké divadlo potřebuje buď mohutné finále anebo skutečně moudrou tečku.

Pozor. Ironie nulová !! Já s ním naprosto souhlasím, i když se chodí modlit jinam!! Švýcaři, ať si dělají co chtějí, muslimové se bez věžičky obejdou, ale to, co Evropa potřebuje jako sůl, jsou právě mešity. I bez minaretů. A to hned ze tří důvodů.

Aby se tu žilo jako v pohádce.

Abychom se naučili počítat.

A aby už lidi konečně přestali posluhovat neonkám.

Evropa je taky kočka. Jenom už na to zapomněla. Měla by se chuderka vykašlat na svoje konzervativní a zakonzervované silikony mindráku z nedůležitosti a pomaličku zas přejít z pohádky o Růžence, co chrápe na růžích (Nebezpečná pohádka! Krmíme se tím celých dvacet let od onoho listopadového převratu „recidivy moci“ a růže furt nikde!!), pěkně hustým lesem (klidně i s košíčkem, v karkulce a okolo toho chlupatýho kardinála) až někam na vysočinu. Odtamtud totiž – podle všecho – pocházela Chytrá horákyně. Tý holce jako jediný došlo, že za buchtu dojde štěstí leda Hloupej Honza, že život je často pěšky jako za vozem, a že hezká ženská je hezká jak nahatá, tak i oblečená třeba i v obyčejný síti. A především jí docvaklo, že i když se král a králíci zblázněj, je důležité se z toho nepoprdět a zachovat si svůj vlastní rozum. Až tohle dojde i Evropě, bude se tu žít líp. Zas jako v pohádce.

Nyní k těm počtům. Před pěti lety jsem pařil v Jerušalajimu s jedním sympatickým mladým týpkem. Vylezlo z něj, že bydlí za rohem, ale tři roky v týhle kavárně nebyl. Ptám se ho proč?

On na to, že mu před těma třema rokama o patro níž na dýze jeden atentátník rozcupoval jeho holku na hadry. A s ní dalších 16 lidí. Počítej se mnou, milovaná Evropo. Je nás na kuličce, kterou Sladkej požehnanej uplácal tím, že řek, aby v tom velkým kolotajícím vesmíru ukáplo cosi zrovna sem, takovejch dobrejch sedm miliard. Ten jeden mamrd, co odpálil strojek, dostal jednou ranou (jako v pohádce) sebe plus dalších 17 lidí. Uživatelů mešit či alespon modlitebních koberečků je zhruba 1,8 miliardy a nechávají své děti narodit se, zatímco ty, milá Evropo, své děti plánuješ. Takže vbrzku bude to skóre přibližně 5:2. Jestliže jeden dostal 17 lidí a celé dvě miliardy muslimů by byly samej terorista, tak už tahle Koule neexistuje!! A Velkej šéf může začít plácat novou spešl kulku ausgerechnet pro ten klub, kterej ho míchne nejmíň. (A bůhví jestli to, kterej je prima, samotnej Bůh ví!). Ergo: Čím víc mešit mezi náma, tím líp nám tyhle bazální počty – možná – docvaknou.

A k posluhovačkám. Víte, mně nevadí, že je někdo nácek. Horší jsou ti, kdo nemají na víc než jim z chodníku podávat dlažební kostky. Nácků se nezbavíme. Léčí se to špatně. Ale poctivej nácek v poctivý Evropě skončí naštěstí brzičko za mřížema. V tý, jaká jsi Evropo dneska, je prozatím „pseudo-demokraticky“ chráněnej coby „vyznavač radikálního směru“ a je mu tak mimoděk poskytováno právo schvalovat zločin a otevřeně hlásat terorismus. A neprozíravá Horákyně z Janova, Chánova, Karlína a Matiční mu za to ještě vděčně peče štrůdl. Tak dlouho, dokud taky nepotká někoho, komu pro změnu nějaká neonka rozcupovala holku na hadry. A v mešitě, se za ty cucky masa (světe div se) možná docela po lidsku a pokorně pomodlej! Čím víc tu bude mešit, tím zřetelnější možná bude, že nikoli islám, ale teror je ti nebezpečnej, milá Evropo. Přestaneš chrápat (a snít o růžích) a začneš dávat majzla na všechny teroristy. I na ty, kdo jim pečou štrůdl. Možná i přestaneš zbytečně vozit jogurty ze Španěl do Minska (copak jinde maj kumys jiný?) a začneš jen maličko důsledněji honit všechny grázly. Především a bez rozdílu každýho, kdo vyhrožuje terorem.

Von to ten arcipastýř pro Čechy formuloval maličko jinak, ale mezi řádky vážně říká přesně to, co mu tu podsouvám. Tam kde není pámbu, je najednou dycinky smečka démonů. A pámbu, milá Evropo, není extra pro musulmany, extra pro evropskýho veleducha a extra pro židáky. Pámbu je božská tresť lidskosti v bejvalé opici. Tu, když v sobě, Evropo, nenajdeš, říká dosluhující kardinál, tak jsi s odpuštěním v Řiťohlávkách, i kdybys nakrásně zakázala trpajzlíky na zahrádkách těch nejzbožnějších z nás…

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jaroslav Achab Haidler | úterý 5.1.2010 22:21 | karma článku: 20,76 | přečteno: 2301x
  • Další články autora

Jaroslav Achab Haidler

Trafikantův dotaz

Vážený pane purkmistře a páni konšelé města Děčína. Zbývá ještě týden do uzávěrky výběrového řízení na vpravdě velice lákavou trafiku, jejímiž jste podle svého pošetilého názoru „majiteli“ nikoli správci.

22.5.2019 v 15:12 | Karma: 25,62 | Přečteno: 1030x | Diskuse| Politika

Jaroslav Achab Haidler

Alexandrijská Sluneta

Tak už je to, přátelé docela jasné. O „Vrbák“ přijdeme. Všechny signály z majetkové i sportovní komise na městě Ústí nad Labem to potvrzují. Včetně různých prořeknutí té paní, co je sice Nechybová, ale není primátorka

28.2.2017 v 12:02 | Karma: 12,93 | Přečteno: 539x | Diskuse| Ústí nad Labem

Jaroslav Achab Haidler

Test jak víno

Jak víno průzračný, jak víno potřebný a jak víno opojný. Test odpovědnosti za mandát a test legitimity mandátu...

12.5.2016 v 22:14 | Karma: 14,38 | Přečteno: 580x | Diskuse| Občanské aktivity

Jaroslav Achab Haidler

Zrady zvon

Ve velikém vesmíru je jedno docela maličké Město bílých límečků. Řízené dlouhá léta Modrými a Pomerančem. Jinak se to v něm koalí všechno úplně stejně, jako všude na světě. Nic nového pod sluncem.

11.5.2016 v 1:49 | Karma: 22,26 | Přečteno: 981x | Diskuse| Ústí nad Labem

Jaroslav Achab Haidler

Legrační nebo nebezpečný ?

Zhruba osmačtyřicet hodin poté, co ODSka volí a politicky korektně také gratuluje a tleská komunistickému mini-pohlavárovi, kterého sama navrhla , se Radim Holeček ozývá do tisku a vlastně hlavně pro tisk,

24.2.2016 v 23:54 | Karma: 17,38 | Přečteno: 1954x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Drahé a rezavé, řeší Ukrajinci zbraně z Česka. Ani nezaplatili, brání se firma

18. května 2024  12:02

Premium České zbrojařské firmy patří dlouhou dobu mezi klíčové dodavatele pro ukrajinskou armádu i tamní...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Mají rakovinu, metastázy a nic nezabírá. Léčba je, ale pacienty by stála miliony

22. května 2024

Premium Muži s metastazující rakovinou prostaty, na kterou už nezabírá jiná léčba, se upínají k poslední...

Zvedneme minimální mzdu o tisíce, drtí predikce Zaorálek

22. května 2024

Sociální demokracie, kdysi nejsilnější strana, vypadla ze Sněmovny a teď se snaží proniknout...

Proč se malým Němcům nedaří v matematice. Ve školství nefunguje integrace

22. května 2024

Premium Vypadá to, jako by němečtí žáci najednou ztratili schopnost počítat. Podle nové studie německé...

Vyhrajte vstupenky na finále MS v hokeji. Máte jedinečnou šanci s iDNES Premium

22. května 2024

Je tady ještě jedna šance, jak získat vstupenky na finále hokejového mistrovství světa! Dvě místa v...

AURES Holdings a.s.
NÁKUPČÍ AUTOMOBILŮ - BRNO (A12460)

AURES Holdings a.s.
Jihomoravský kraj
nabízený plat: 40 000 - 60 000 Kč

  • Počet článků 145
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1689x
Poznáme se asi hlavně podle toho, co za náma zůstane. Moji koně : divadlo, překlad, jidiškajt, hebrejština a krásný židovský hřbitovy