Vězňové dostávají málo zvěřiny?

Fakt??? No ale s tím se musí okamžitě něco udělat, protože co kdyby následkem tohoto fatálního nedostatku začali být neklidní? Překvapuje mne, že tak běžnou stravu nedostávají úplně rutinně a samozřejmě.

Naopak mne tato zpráva mírně znejistěla stran vyváženosti stravy našich spoluobčanů, kteří jsou ve výkonu trestu…trestu za něco-nějaký trestný čin.

Dostávají dost jiných potřebných potravin, které se tělu hodí?

Mořské plody, losos, kaviár, šneci, biftek z argentinského býka, lanýže…to jsou všechno věci, které obsahují nutriční vybavení nutně potřebné pro tělo, které se válí na kavalci, případně se huntuje v posilovně, či u televize.

 

Na to rád ze svých daní přispěju. Stejně rád, jako na odměny vysokých úředníků na ministerstvech.

Trestanci totiž mají s úředníky a politiky dost společného.

Oba dva typy spoluobčanů jsou pro společnost nesmírně potřební, důležití a hlavně užiteční, takže si zaslouží, aby dostávali vše, co jim právem náleží.

 

Kance doporučuji upravovat se šípkovou, se zelím, a nebo jako guláš, což jsou běžné pokrmy, které si občas dopřeju v Kersku ve své oblíbené hospodě ze Slavností sněženek.

Jinak se ke zvěřině celkem nedostanu, protože to považuji za zbytečný luxus, ale-já ve vězení nikdy nebyl, takže vím pendrek, co je tam potřeba.

Také doufám, že po každém jídle rovněž následuje patřičný dezert (tiramisu, Malakof, či aspoň megavětrník).

My ostatní si rádi ještě…zase…znova…a znova…a…utáhneme opasky, protože ekonomika stagnuje, není kde brát na zdravotnictví ani školství, ani kultůru, ani na rozbitý silnice.

Mý kamarádce (mimochodem-samoživitelce a taky státní úřednici na stavením úřadě) vláda sebrala od začátku tohoto roku třetinu z příspěvku na dcerku, která potřebuje trvalou péči. Je zoufalá.

Ale ona to taky pochopí.

 

Na vězních snad šetřit nebudeme-tak ať si dají.

Oni jsou přece naše chlouba a budoucnost.

 

Jsem hrdý na takové úředníky, kteří v tom smyslu rozhodli, protože tím pádem ještě není určen strop toho, na co tady u nás máme vůbec žaludek.

Že by za tohle někdo zasloužil dostat přes držku?

To já neřekl…

…ale myslím si to.

 

Autor: Petr Hahn | pondělí 13.2.2012 8:00 | karma článku: 32,04 | přečteno: 2002x
  • Další články autora

Petr Hahn

Inaugurační blivajz.

8.3.2018 v 20:58 | Karma: 27,99

Petr Hahn

Voloďa volá Milošovi

26.2.2018 v 12:23 | Karma: 24,69

Petr Hahn

Mstivost a podlost opět NA HRAD!

27.1.2018 v 19:15 | Karma: 31,30